Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit

Hvor uheldigt det end er at sige, så er æraen med kraftige boxmods, sabot tanks og drypstænger ved at være forbi. Sådanne enheder og bundter er trygt erstattet af mere progressive enheder – submods, hvis kendetegn er, at de har tilstrækkelig strømreserve, er designet til brug af udskiftelige fordamperes med lav modstand og har en god autonomi. En af lederne på dette område anses for at være Voopoo, som har udgivet to serier af vaping mods, Drag og Vinci, som er meget efterspurgte blandt vapers. Vinci-serien er allerede blevet legendarisk, men det betyder ikke, at virksomhedens udviklere er holdt op med at gøre den bedre, og et slående eksempel på dette er det nye Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit, hvor en række fejl og mangler, der var iboende i de to første versioner, er blevet rettet.

Generelle oplysninger

Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit er en kompakt sub-mod med et kraftfuldt batteri, der kører på Gene.Al-chipsæt og er designet til installation af PnP-seriefordampere. Enheden er lavet i et ret traditionelt design – et rektangel med afrundede hjørner og kanter, som kroner patronen med en fladtrykt ergonomisk drip-tip. Enheden har autonomi på grund af 1800 mAh-batteriet. Takket være Gene.Al-chipsættet får vaperen op til 50 watt effekt og standard varivatt-tilstand. Et vigtigt træk ved sub-mod’en er, at den ikke kun giver blæserkontrol, men den er også designet til installation af populære fordamperne i PnP-serien. Du kan købe Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit i ganske lyse og originale farver, og de fleste af dem er gradient.

Pakning

Voopoo Company pakker enheder af dette format næsten altid på samme måde, og den nye sub-mod er ingen undtagelse, og efter købet behøver brugeren ikke at tænke på forbrugsstoffer i et stykke tid. I kassen kan du finde:

– Vinci 3 Mod Pod Pod Enhed batteripakke;

– Vinci 3 Cartridge;

– 0,3ohm PnP-TW30 fordamper;

– 0,6ohm PnP-DW60 fordamper;

– USB Type-C-kabel;

– Brugervejledning.

Vinci 3 Mod Pod-enhed Batteripakke

Det er svært at finde en vaper, som ikke har hørt om det kinesiske firma Voopoo, som i øjeblikket betragtes som en af de ubestridte ledere på vapemarkedet. Virksomheden er blevet kendt ikke kun for sin Drag box mod, men også for de submods, der er udgivet efter den, og som er fortjent efterspurgt blandt brugerne. Men Drag var ikke den eneste, der gjorde producenten berømt. Vinci-serien, hvis enheder blev en af de første submods, kan også betragtes som en vigtig fortjeneste for Voopoo. Virksomhedens udviklere har udvidet denne serie betydeligt og tilbyder vapers ikke kun submods, men også POD-systemer. Efter at have besluttet at vende tilbage til skabelsen af submods igen, præsenterede virksomheden Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit – den tredje generation af den berømte enhed, hvis udvikling tog hensyn til de tidligere versioners mangler og mangler.

Designet af sub-mod’en adskiller sig lidt fra de tidligere udgivne enheder, da det er mere fladtrykt, men stadig har enheden den traditionelle form af et lille rektangel med skrå hjørner og kanter. Kassen er lavet af zinklegering med plastikindsatser, hvilket giver den originalitet. Enheden overrasker behageligt med sin kompakte størrelse – 101,3*30,5*21,6 mm, så den vil ikke tage meget plads i din taske eller trække væk fra din lomme.

Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit drives af et indbygget 1800 mAh-batteri, hvilket er en seriøs påstand om autonomi for en så kompakt enhed. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret på siden af enheden.

Det er ganske logisk, at Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit arbejder under kontrol af Gene-chipsættet, og det har GENE.AI 1.3-versionen, takket være hvilken vaper får den maksimale effekt på 50 Watt og understøttelse af fordamperne med modstand fra 0,15 Ohm. Enheden aktiveres ved at puste og med en lille rund “Fire”-knap placeret i midten, og den samme knap ændrer enhedens effekt (når du holder den inde, øges den). Enheden er udstyret med et lille monokromt display, som viser et minimalt sæt oplysninger om enhedens drift – batteriniveau, effekt, antal puffs og fordamperens modstand.

Vinci 3 Patron

En patron med et fladtrykt, ergonomisk mundstykke er udviklet specielt til Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit, som er praktisk og let at bruge og vedligeholde. Patronen holdes i batteripakken af magneter.

Et meget rart øjeblik for mange brugere vil være det faktum, at Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit er designet til at installere de mest almindelige fordamperne i PnP-serien. I sættet tilbyder producenten to nye mesh-fordampere – 0,3ohm PnP-TW30 og 0,6ohm PnP-DW60, der er designet til forskellige dampningsstile.

Submod’en giver mulighed for at justere blæsningen. For at ændre trækket under patronen har et hjul, der roterer, som du kan indstille det bedste for vaper-trækningen, lige fra det tætteste til MTL, der slutter med en gratis hookah.

For at genopfylde patronen skal du fjerne mundstykket og hælde 4 ml væske i hullet, der er udstyret med en kontraventil.

Konklusioner og indtryk

Det er sikkert at sige, at udviklerne af Voopoo, da de skabte Vinci 3 Mod Pod Kit, tog hensyn til brugernes kommentarer og klager vedrørende opladning og blæserstyring, så enheden viste sig at være så praktisk som muligt. Den vaper, der beslutter sig for at købe Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit, vil få en submod, der er let at bruge og vedligeholde, og som vil overraske positivt med sin autonomi og alsidighed.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Effektivt batteri;

– Hurtig opladning;

– Højtydende chipset;

– Understøtter modstand fra 0,15 Ohm;

– PnP fordampere;

– Justerbar luftblæsning;

– Nem genopfyldning.

Ulemper

– Når du bruger mere end 45 watt med 0,15 ohm fordampere, bliver enheden en smule varm;

– Ikke meget praktisk strømstyring.