Smoant Pasito Mini Pod Kit

Hver dag bliver antallet af vapers, der bruger kraftige box-mods, sub-ohm-tanke og to-spiraler med 0,07 ohm modstand mindre og mindre. Og årsagen til dette er ikke opgivelse af dampning, og overgangen til mere kompakte POD-systemer og sub-mods, der ikke kun kan glæde autonomi og brugervenlighed og vedligeholdelse, men også god smagsoverførsel. Da sub-mods begyndte at dukke op på markedet, var Smoant et af de første firmaer til at introducere dette format, og det var Pasito, som stadig er fortjent efterspurgt blandt fans af lækker og smagfuld damp. Efter et stykke tid så den anden version af denne enhed lyset, og nu besluttede virksomheden at fortsætte denne populære linje og præsenterede Smoant Pasito Mini Pod Kit.

Smoant Pasito Mini Pod Kit er en kompakt sub-mod udstyret med et kraftigt batteri, der kører ANT-chip og er designet til at bruge udskiftelige fordamperne i P-serien. Det er ganske logisk, at den nye enhed er lavet i samme stil som sine forgængere – det er en pæn, let kantet rektangulær enhed med en fremspringende drypspids. Takket være det velkendte ANT-chipsæt kan du få tre strømtilstande, og det indbyggede 1100 mAh-batteri vil give dig en god autonomi. Patronen er designet til at installere de ikke mindre kendte mærkevarefordampere fra P-serien på et 0,6/0,8/1,0 ohm-net. Smoant Pasito Mini Pod Kit fås i otte farver – brun, grå, sort, blå, grøn, blå gradient, blå gradient, hvid og muslingeskal.

Den nye sub-mod er pakket ganske standard, og brugerne vil næppe have nogen klager over dette punkt. I kassen venter vaperen:

– Pasito Mini Device batteripakke;

– Pasito Mini Cartridge 3.5ml;

– P-1 0.6ohm Coil vaporizer (forudinstalleret);

– P-3 1.0ohm Coil fordamper;

– USB Type-C-kabel;

– Advarselskort;

– Brugervejledning.