Pasito Mini batteripakke til enheden

Enheder fra det kinesiske firma Smoant er meget efterspurgte blandt vapers, fordi du kan få pålidelige, produktive og praktiske enheder til en forholdsvis beskeden investering. Da firmaet Smoant udgav sin sub-mod Pasito, lykkedes det firmaet at komme lidt foran konkurrenterne og vinde brugernes tillid i dette segment af vapemarkedet. Derudover var Pasito 2 med til at indtage den førende position, og begge enheder sælges og bruges med succes af mange fans af lækker og smagfuld damp. Men virksomheden følte klart, at deres position i denne retning Smoant giver op, så det blev besluttet at “opmuntre” køberne – Pasito Mini Pod Kit – en interessant, funktionel og praktisk enhed.

Både den første og den anden version af Pasito blev lavet i form af pæne rektangler, så det er ikke overraskende, at Smoant Pasito Mini Pod Kit ser ens ud. Enheden er lavet i form af en lille kasse, med klart definerede kanter og hjørner, men samtidig ligner enheden ikke en mursten. Producenten tilbyder i første omgang en ganske interessant palet, hvor du kan finde både strenge designmuligheder og lyse originale unge. Submod’en er ikke den største størrelse – 97*36*16,5 mm, så der vil ikke være nogen problemer med at bære den i en lomme eller taske.

Smoant Pasito Mini Pod Kit er udstyret med et indbygget 1100 mAh batteri, hvis autonome tid afhænger af det valgte effektniveau, dampintensitet og modstand af den anvendte fordamper. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket i den nederste ende af enheden med 1A strøm.

Et vigtigt træk ved Smoant Pasito Mini Pod Kit er, at det fungerer under kontrol af et for vapers velkendt ANT-chipset. Takket være denne chip kan du indstille (med en separat knap) en af de tre tilstande – Low/Medium/High med en spænding på henholdsvis 3,45/3,55/3,55/3,65 volt. Når du vælger tilstand, lyser LED-baren på sidepanelet op i den tilsvarende farve. Enheden aktiveres ved hjælp af “Fire”-knappen, der er placeret over LED-indikatoren.

Pasito Mini Cartridge

Designet af Pasito Mini Cartridge er meget lig den første version af Pasito – den er også “forsænket” i kroppen, udstyret med en rund dryp-type og et vindue til at kontrollere væskeniveauet i tanken. I batteripakken holdes patronen fast af stærke magneter.

Pasito Mini Cartridge er designet til installation af fordamperne, allerede kendt for vapers P-serie. Fordamperne på nettet har en modstand på 0,6/0,8/1,0 Ohm, så der forventes ikke meget damp fra dem, selv om smagsoverførslen vil være meget anstændig.

På en af siderne af patronen er der en skyder, der gør det muligt at justere stramningen.

På den anden side er der en silikonehætte, som du kan åbne for at hælde 3,5 ml væske i tanken.

Konklusioner og indtryk

Hvis du omhyggeligt studerer alle funktionerne i Smoant Pasito Mini Pod Kit, kan vi med sikkerhed sige, at dette er en seriøst revideret første version, og med positive ændringer i design og ydeevne. Pod-mod’en vil behage dig med praktisk anvendelighed, alsidighed, autonomi og ganske anstændig smag.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Stort udvalg af farver;

– Batteri med høj kapacitet;

– Tre strømtilstande;

– P-serie fordampere på nettet;

– Justerbar slag;

– Bekvem genopfyldning.

Ulemper

– Svag opladningsstrøm;

-Kræver flasker med en tynd tud til genopladning.