Voopoo Drag E60 Pod Kit

For et par år siden var målet for mange vapers at købe tanke designet til uafhængig installation af spiraler. Dette skyldtes ikke så meget mistillid til de udskiftelige vaporizers, som til deres minimale valg og ret høje priser. Nu tilbyder producenterne et stort udvalg af forskellige vaporizers, blandt hvilke fordamperen helt sikkert vil være i stand til at finde den bedste variant til sig selv. Voopoo-firmaet har altid været berømt for sine enheder, designet til installation af PnP-vaporizers, så det besluttede at behage vapers igen med denne enhed, som er designet specielt til dem. Den nye enhed bærer stolt navnet Voopoo Drag E60 Pod Kit, lavet i et populært sub-mod format og kan glædeligt overraske med sin smag og funktionalitet.

Generel information

Voopoo Drag E60 Pod Kit er en mellemstor submod med et kraftigt indbygget batteri, der kører GENE.TT 2.0-chip og designet til at passe til PnP-seriens vaporizers. På trods af at denne sub-mod er en af efterkommerne af den legendariske Drag, er den ikke så kantet, selvom den er lavet i et rektangulært etui, men den har den ene side afrundet, så enhedens ergonomi er meget god. Enheden er udstyret med GENE.TT 2.0 chipset, velkendt for vapers, som giver dig mulighed for at bruge enheden i tre driftstilstande. Sub-mod’en bruger en undertankpatron, designet til installation af udskiftelige PnP-serie vaporizers, med køb af hvilken der ikke vil være nogen problemer. Du kan købe Voopoo Drag E60 Pod Kit i seks farver – kaffe, sort, kulstof, guld, pink og grå.

Udstyr

Vi kan ikke sige, at virksomheden Voopoo er særlig sofistikeret i bundtning af enheder, snarere fungerer den i henhold til standarden, som sjældent ændres, så i kassen vil damperen være i stand til at finde:

– Træk E60 enheds batteripakke;

– Genopfyldelig PnP Pod II patron;

– PnP TW30 0,3 Ohm spole;

– PnP TW20 0,2 Ohm spole;

– USB Type-C kabel;

– Bruger manual.

Træk E60 Device Battery Box

Det kinesiske firma Voopoo var ikke særlig kendt, før det ikke er udgivet allerede blevet en legendarisk og kontroversiel box mod Drag. Succesen med denne enhed kunne ikke undgå at påvirke rækkevidden af virksomheden, som allerede har udgivet et dusin forskellige Drag, og i forskellige formater – box-mods, submods og POD-systemer. Praksis og resultaterne af markedsundersøgelsesvirksomheder har vist, at det mest populære format af vape-enheder i øjeblikket er pod-mods, så udviklerne besluttede endnu en gang at glæde deres fans og præsenterede endnu et Drag – Voopoo Drag E60 Pod Kit.

Kigger man nøje på Voopoo Drag E60 Pod Kit, kan man se, at den minder stærkt om Drag 3, men i et nedskaleret format – de samme lige linjer, samme frontpanel, samme halvcirkelformede bagside med øko-læderindlæg. Denne løsning kan ikke kaldes dårlig, da enhedens ergonomi er på et fremragende niveau – den ligger godt i hånden og glider ikke ud. Samtidig har pod-mod en ret beskeden størrelse – 94*46*24,9 mm, og kroppen er lavet af zink og aluminiumslegeringer, så der er ingen grund til at tale om minimumsvægten.

Voopoo Drag E60 Pod Kit bruger et indbygget batteri med en kapacitet på 2550 mAh, så det har en ganske anstændig batterilevetid. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket placeret på frontpanelet under kontrolknapperne, 2A strøm.

Det vil ikke være en overraskelse for nogen, at enheden kører under GENE.TT 2.0-chipsættet, takket være hvilket vaperen vil få tre driftstilstande til sin rådighed – ECO, Smart og RBA, samt en maksimal effekt på 60 watt . Sub-mod’en er udstyret med et farvedisplay, hvor du kan finde et standardsæt med information om betjeningen af enheden.

Genopfyldelig PnP Pod II patron

Det er værd at sige, at Voopoo Drag E60 Pod Kit blev udgivet på samme tid som Drag H80S versionen, så de bruger de samme Genopfyldelige PnP Pod II patroner i et sub-tank format. Undertanken holdes i batteripakken af ret stærke magneter.

Det fine er, at Genopfyldelig PnP Pod II er designet til de i forvejen meget velkendte fordampere i PnP-serien, hvis rækkevidde er fantastisk – du kan vælge enhver mulighed afhængigt af dine præferencer. Udviklerne tilbyder også to nye vaporizers på nettet med 0,2 og 0,3 ohm modstand, som vil glædeligt overraske dig med smagsoverførslen.

Producenten af denne sub-mod sørger for blæsejustering, hvor du blot skal dreje patronen inde i batteripakken.

For at genopfylde patronen skal du blot skrue topdækslet af med integreret drypspids og hælde 4,5 ml væske i tanken med kontraventilhullet.

Konklusion og indtryk

Voopoo Drag E60 Pod Kit er et yderligere bevis på, at Voopoo konstant arbejder og sørger for at sikre, at vapers kan få nye enheder, der er praktiske. Vi kan ikke sige, at denne enhed er radikalt forskellig fra sub-mods i denne serie, men den vil glædeligt overraske dig med dens alsidighed, autonomi og brugervenlighed.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Når du betjener Smart-tilstanden, kan du få ikke helt præcis strøm;

– Et stramt MTL-greb er ret svært at få.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Stort udvalg af originale farver;

– Batteri med høj kapacitet;

– Hurtig opladning;

– Højtydende chipset;

– Tre driftsformer;

– Understøttelse af PnP-serien vaporizers;

– Justerbar luftblæsning;

– Nem genopfyldning.