DRAGBAR B5000

Hvis en vaper var interesseret i e-cigaretter på et tidspunkt, hvor selv “ego” var en sjældenhed, husker han sikkert de første “engangsartikler”, som svagt lignede dem, der produceres i dag. De første engangs e-cigaretter havde minimal autonomi, men tågen man kunne få ved at ryge dem, lignede rygetobak (bemærk – ikke væsken med samme navn, men tobak af lav kvalitet). Men efter udseendet af salt nikotin og væsker baseret på det har formatet af “engangs” ændret sig lidt – de blev mere interessante, autonome og i stand til at behage med en god smagsoverførsel. Firmaet ZOVOO, som allerede har fortjent vapers tillid, besluttede at frigive DRAGBAR B5000 – engangs POD-system, praktisk, enkelt og let at bruge.

Generelle data

DRAGBAR B5000 er et kompakt engangs POD-system udstyret med et indbygget medium kapacitet batteri, med en integreret højvolumen patron fyldt med salt nikotinbaserede væsker. Designet af den nye enhed er ret traditionel – en lille æske med et fremspringende fladt mundstykke, så det er meget behageligt at bruge. POD-systemet er allerede fyldt med væske, men batteriet skal genoplades med jævne mellemrum. pods system Enheden er så enkel som muligt, så den kører på én strøm og aktiveres ved pust. “Single Disposable” er udstyret med en indbygget 13 ml patron fyldt med væsker baseret på salt nikotin, og deres smag er både klassiske og originale blandinger.

Emballage

Dette engangs POD-system er pakket på samme måde som de fleste enheder af dette format – pap og plastikpose, som er forseglet. Brugsanvisning, producentinformation og information om e-cigaretten er trykt direkte på æsken. Tilstedeværelsen af en forseglet pakke giver dig mulighed for at sikre dig, at enheden er helt ny.

Udseende og design

Antallet af engangs-POD’er er vokset hurtigt på det seneste, da flere og flere dampere foretrækker de enklest mulige enheder, der ikke behøver vedligeholdelse. Enhederne fra Zovoo, en afdeling af Voopoo, som har specialiseret sig i produktion af “engangsartikler”, er for nylig begyndt at dukke op på det russiske marked. Ganske lang tid har de produceret enheder fyldt med 50 mg/ml salt nikotinvæsker, men ikke fordi deres enheder blev solgt i Rusland, besluttede virksomheden at udvide sortimentet ved at introducere positioner med 20 mg/ml væsker. En af disse enheder er DRAGBAR B5000.

Kigger man på DRAGBAR B5000 er den første tanke Elf Bar, men faktisk er det en enhed fra Zovoo. Designere af virksomheden forsøgte ikke at komme med noget helt originalt, men besluttede at bruge et populært og populært vaping-enhedsformat – en lille boks med afrundede hjørner og kanter. Enheden er lille – 79,6*44*22,6 mm, så den ligner mere en bilalarm nøglering end en vape enhed. Kroppen er lavet af plastik, og hver smag har sin egen farve.

DRAGBAR B5000 har et indbygget batteri på 500 mAh – ikke meget, men producenten har leveret i den nederste ende af enhedsstikket USB Type-C, hvorigennem du kan oplade enheden fuldt ud på cirka en halv time. Det er værd at huske på, at enheden kan bruges EN gang, så når patronen løber tør for væske, skal du ikke forsøge at åbne og genoplade den – det er ikke sikkert. Så snart enheden har brugt sin ressource, skal du tage den med til en af vapebutikkerne til bortskaffelse. Enheden aktiveres ved pust og er naturligvis frataget enhver kontrol.

Patronen, smagsstoffer og anvendelser

Det er ret logisk, at dette engangs-POD-system bruger en integreret patron. Dens vigtige egenskab er, at dens volumen er 13 ml, hvilket teoretisk set burde være nok til omkring 5000 sug. Vaporizeren er et 1,1-1,3 Ohm gitter, som vil give fordamperen en god smagsoverførsel. Der er ingen blæsekontrol, men pusten er i starten stram, så tæt på MTL som muligt.

Patronen på denne enhed er fyldt med en væske baseret på salt nikotin, så damperen vil være i stand til at stille nikotinsulten med et par pust. I øjeblikket tilbyder producenten ti forskellige smagsvarianter:

– Frugt Slushie;

– Vaniljecremetobak;

– Mint Twists;

– Fersken Mango;

– Vandmelon litchi;

– Jordbær is;

– Blue Raz Ice;

– Kiwi Passionsfrugt Guava;

– Pina Colada;

– Aloe Grape (Aloe Grape).

Konklusion og indtryk

DRAGBAR B5000 er en god mulighed for vapers, der foretrækker frugtige sommersmag selv om vinteren. Enheden har ganske anstændig autonomi, og evnen til at oplade batteriet til enhver tid giver dig mulighed for at bruge det hele tiden. Stor volumen af patronen og de lovede 5000 pust er en vigtig fordel ved POD-systemet, fordi damperen ikke skal tænke på at købe en ny enhed i en uge eller to.