Aspire Vilter Fun POD kit

Vaping, ligesom ethvert andet elektronikområde, ændrer sig konstant, og ofte følger vapers simpelthen ikke med de nyheder, der regelmæssigt præsenteres af vape-producenter. Lige da vapers begyndte at vænne sig til kraftfulde box-mods, sabom-tanke og enorme skyer, dukkede kompakte POD-systemer og sub-mods op. Vape-virksomheder begyndte at masseproducere enheder af dette format og forsøgte på en eller anden måde at overraske vapers. En af de interessante varianter af POD-systemer kan trygt betragtes som en serie Aspire Vilter, hvis egenskab er, at vaperen ikke kun kan bruge plastik-drypspidser, men også papir – analoger af cigaretfiltre. Efter udgivelsen af temmelig pompøse enheder i denne serie besluttede virksomheden at udgive noget enklere, som et resultat, Aspire Vilter Fun POD kit så lyset.

Generelle data

Aspire Vilter Fun POD-sættet er et kompakt POD-system med et batteri med medium kapacitet, designet til brugen af udskiftelige patroner med indbyggede vaporizers til fordampning af væsker baseret på salt nikotin. Enhedens design er ret simpelt, men praktisk og har god ergonomi – den er lavet i en lille ribbet krop, som ligger perfekt i hånden. københavn ejuice Enheden er, i modsætning til de tidligere udgivne enheder i serien, lavet i ret lyse ungdomsfarver, derfor hedder den Fun. POD systemet bruger udskiftelige patroner med indbygget fordamper på 1 ohm gitter, så fordamperen får en god smag. Køb Aspire Vilter Fun POD kit fås i fem farver – blå, blå, rød, lilla og grøn.

Udstyr

Selvom enheden tilhører en ret simpel serie, men producenten har fuldført det ganske anstændigt, så i kassen vil damperen være i stand til at finde:

– VILTER Fun Device batteripakke;

– VILTER Pod 1,0 ohm patron;

– En drypspids af plastik;

– Tre papirdrypspidser;

– USB Type-C kabel;

– Bruger manual.

VILTER Fun Device Battery Pack

Aspirecigs udvalg af enheder udvides konstant med flere og flere nye enheder i forskellige formater. I løbet af de sidste par år er virksomheden begyndt aktivt at producere POD’er, og næsten hver eneste af dem er efterspurgt blandt vapers. For ikke så længe siden lancerede virksomheden Vilter-linjen, hvis ejendommelighed er det strenge forretningsdesign. Men ikke alle vapers kan lide dette design, så virksomheden besluttede at frigive Aspire Vilter Fun POD-sættet – en enhed, der oprindeligt er placeret som en enhed til unge mennesker.

Da vi udviklede designet af Aspire Vilter Fun POD-sættet i virksomheden, blev det besluttet at gå væk fra lige linjer og lidt stift design til fordel for noget lysere og mere ungdommeligt. Og denne beslutning viste sig at være ret vellykket, fordi sagen ikke kun er lavet af blank plast, men har også en diagonal rille, takket være hvilken enheden ikke glider i din hånd. Enheden er lavet i en ret kompakt størrelse – 91,5 * 26 * 17 mm. På grund af det faktum, at kroppen er lavet af plastik, vejer POD-systemet kun 30 gram.

Hvis vi taler om batteriet på denne enhed, er det indbygget, kapaciteten på 400 mAh – ikke meget, men en dag med autonomt arbejde for vaperen er garanteret. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, placeret i den nederste ende, med 0,5A strøm, så den fulde opladningstid vil være omkring 50 minutter.

På trods af sin enkelhed er Aspire Vilter Fun POD-sættet udstyret med ASP-chipsættet, som er kendt af dampere af de tidligere frigivne enheder fra denne producent. Chipsættet giver dig mulighed for at få en konstant spænding på 3,7 volt, så dampen får en stabil temperatur. I bunden af POD-systemet er der en LED-indikator, hvormed du kan overvåge batteriopladningsniveauet, samt holde styr på alle hændelser. Aktivering af enheden, selvfølgelig, når du puster.

VILTER Pod-patron.

Aspire Vilter Fun POD-sættet er den logiske fortsættelse af serien, så det er ingen overraskelse, at det bruger den patron, der er udviklet til den tidligere udgivne version. Naturligvis er “tricket” ved enheden, at plastikdrypspidsen kan udskiftes med en blød, takket være hvilken du kan få den maksimale efterligning af en cigaretpust. Sådanne bløde mundstykker er især nyttige, når man ryger tobaksvæsker.

Patronen er den eneste med den indbyggede 1,0 ohm grid vaporizer, som garanterer fordamperen en god smag. Trækket er ikke justerbart, men producenten sørgede for, at det er MTL.

For at genopfylde patronen skal du tage den ud af batteriboksen, åbne silikonehætten i bunden og hæld 2 ml væske.

Konklusion og indtryk

Aspire Vilter Fun POD kit er et interessant og praktisk apparat, som helt sikkert vil blive værdsat af vapers, der foretrækker vaping og foretrækker stramme cigaretpust. Det vil også falde i smagen hos rygere, der drømmer om at slippe af med deres dårlige vane ved at skifte til damp.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Svag ladestrøm;

– Lille kapacitet på batteriet.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Originale lyse farver;

– To varianter af dryp-spidser;

– Aktivering ved indånding;

– Indbygget vaporizer på gitteret.