Voopoo Drag 4 Box Mod

På trods af at vape-butikkernes hylder er fyldt med POD’er og submods, har mange vapers ikke travlt med at købe dem og skifte til andre væsker. Årsagen til en sådan fastholdelse af klassiske enheder er meget enkel – den mest levende smag og det mest fyldige hav af damp kan kun opnås ved brug af en 150+ watt box mod og en sabom tank eller en dryp tank med 0,1-0,15 ohm modstandsspiraler. Derfor er det ikke overraskende, at producenterne fra tid til anden lancerer nye boxmods, som bliver salgshits med det samme. Virksomheden Voopoo, som virkelig blev kendt takket være Drag boxmod, der tjente som grundlægger af en serie af enheder af samme navn, anses med rette for at være en af de førende inden for produktion af boxmods. Endnu en gang besluttede virksomheden at bevise det og præsenterede den fjerde udgave af den velkendte Drag, der bærer det beskedne navn Voopoo Drag 4 Box Mod.

Generel info

Voopoo Drag 4 Box Mod er en mellemstor box mod til to 18650 batterier, der kører på GENE.TT 2.0 chipset, med god ydelse og funktionalitet. Box mod’et er lavet i seriens bedste traditioner – det er kantet, med klart afgrænsede lige linjer, med to skrå hjørner. Enhedens design er ret lyst takket være harpiksindsatserne og stiliseret naturtræ. Naturligvis kører enheden GENE-chippen, og denne enhed bruger TT 2.0-versionen, som ikke kun giver dig 177 watt strøm, men også god funktionalitet. Du kan købe Voopoo Drag 4 Box Mod i seks originale farver – sort med valnød, guld med valnød, samt gun metal Rosewood, Tropical Orange, Ocean Blue og Forest Green.

Udstyr

Traditionen tro præsenteres en ny box mod komplet med en tank, som selvom ganske interessant, men ganske standard. Hvis en vaper ønsker at købe præcis Voopoo Drag 4 Box Mod, venter han på en ret beskeden pakke:

– Drag 4 Box Mod;

– USB Type-C-kabel;

– Brugervejledning.

Udseende og design

Om virksomheden Voopoo for fem år siden vidste kun få vapers, fordi de enheder, som den producerede, var almindelige og ikke meget forskellige fra dem på markedet på det tidspunkt. Men på et tidspunkt har virksomheden udviklet et chipset GENE, som tjente som grundlag for at skabe en virkelig legendarisk box mod Drag. Hvad end denne enhed ikke blev kaldt – og “mursten” og “killer DNA”, men det blev en virkelig populær, fordi til en overkommelig pris havde fremragende ydeevne. Inspireret af succesen med den første version af Drag begyndte virksomhedens udviklere at producere ikke kun boxmods med dette navn, men også POD-systemer og submods, som konstant er i topsalget. Ved at beslutte endnu en gang at minde os selv og samtidig at behage vapers, præsenterede virksomheden Voopoo Drag 4 Box Mod – boxmod, som bestemt er værd at være opmærksom på.

Den formfaktor, som Drag 4 er lavet i, giver ikke anledning til tvivl om, at det netop er Drag – en pæn rektangulær boks med to skrå hjørner, klare lige linjer og let afrundede kanter. Det er ikke længere en “mursten”, men den ligner stadig meget. Enhedens dimensioner er gennemsnitlige – 89*52,4*25,4 mm, og enhedens landingsplads er designet til installation af forstøvere med en diameter på op til 25 mm. Designet af Voopoo Drag 4 Box Mod fortjener særlig opmærksomhed. Dens sidepaneler og bagsiden af displayet er dekoreret med lyse harpiks-plast- og naturtræindsatser, hvilket får enheden til at se stilfuld og original ud.

Den maksimale effekt af Voopoo Drag 4 Box Mod er 177 watt og leveres af en to traditionelle 18650-batterier, som er installeret under det aftagelige dekorative panel, der er lavet i form af bogstavet “U” og holdes af magneter. Hvis behovet opstår, kan batterierne oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret under kontrolknapperne, med en strømstyrke på 3A.

Chipsæt, funktionalitet og brugsegenskaber

Det vil næppe være en overraskelse for nogen, at VOOPOO Drag 4 Box Mod kører på Gene-chipsæt. Denne model bruger den opdaterede version GENE.TT 2.0, takket være hvilken vaper får den maksimale effekt på 177 watt og understøtter den minimale spolemodstand på 0,05 ohm.

Det positive punkt er funktionaliteten af Draga 4, da vaperen ikke kun vil have den traditionelle varivatte (RBA) og termisk kontrol (i denne version er den blevet opdateret), men også tilstande Smart (automatisk strømvalg) og ECO. Menuen på enheden er meget enkel, intuitiv. VOOPOO Drag 4 Box Mod er udstyret med et farvedisplay med mulighed for at ændre farveskemaet. På displayet finder vaperen et standardsæt af oplysninger om enhedens drift.

Konklusioner og indtryk

Voopoo Drag 4 Box Mod er en værdig fortsættelse af Drag-serien, som blev udviklet under hensyntagen til alle moderne trends og korrigerede de fleste af de fejl og mangler, der var til stede i tidligere udgivelser. Hvis en vaper leder efter en box-mod, der er så praktisk, funktionel og moderne som muligt, giver det bestemt mening at købe Voopoo Drag 4 Box Mod.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Landingsplads kun 25 mm, tanke med en større diameter vil se ulogisk ud;

– I Smart-tilstand vælges effekten ikke altid korrekt.

Fordele

– Umiskendeligt design;

– Det originale design;

– Udskiftelige batterier 18650;

– Hurtig opladning;

– Højtydende pålidelig chipset;

– God funktionalitet;

– Understøtter 0,05 ohm modstand;

– Nem betjening.