Mi-Pod Pro+ Pod Kit

For mange fans af lækker og smagfuld damp var udseendet af salt nikotin og væsker baseret på det en overraskelse (ikke altid behagelig), fordi det viste sig, at du kan opgive de kraftfulde og voluminøse boxmods og servicerede tanke til fordel for kompakte POD-systemer. I første omgang var POD-systemer ikke særlig tilfredse med smagen, men efterhånden har producenterne gjort alt for at få det til at smage godt. Det lykkedes os at opnå en god smag ved at bruge fordamperne (indbygget eller udskiftelige), lavet på nettet. Blandt det store antal POD-systemer på markedet var vapers særligt glade for Mi-Pod-enhederne, da de kombinerer originalt design, praktisk anvendelighed og autonomi. Ved at beslutte at minde os selv om det, præsenterede virksomheden Mi-Pod Pro+ Pod Kit – en enhed interessant, stilfuld og lidt ukonventionel.

Generelle oplysninger

Mi-Pod Pro+ Pod Kit er et kompakt POD-system udstyret med et kraftigt indbygget batteri og designet til installation af udskiftelige patroner med indbyggede fordampere. Enheden er lavet i en formfaktor, der er blevet særlig populær på det seneste – en lille firkantet kasse med et patronmundstykke, der stikker ud. Udviklerne har lagt stor vægt på enhedens design – sidepanelerne er lavet af øko-læder, og deres farver er ikke kun strenge traditionelle, men også lyse ungdomsfarver. vape shop dk Dette er POD-system af simpel serie, så det aktiveres ved at puste og har ingen kontroller. Batteriet er kraftigt nok, som har en anstændig autonomireserve. Enheden bruger udskiftelige patroner med indbyggede fordampere på gitteret med en modstand på 0,9 ohm. Mi-Pod Pro+ Pod Kit fås i 14 (!!!!) farver, blandt hvilke alle kan finde deres egen variant.

Udstyr

Det er værd at hylde firmaet Mi-Pod, som pakkede et nyt POD-system meget anstændigt. I kassen vil vaperen kunne finde:

– Mi-Pod PRO+ Device batteripakke;

– To patroner Mi-Pod Pro POD 0,9 ohm;

– To lanyard-stik;

– USB Type-C-kabel;

– Brugervejledning.

Mi-Pod PRO+ batteripakke til enheden

Det er umuligt at sige, at virksomheden Mi-Pod er førende inden for segmentet af POD-systemer, men de enheder, som virksomheden producerer, er næsten altid efterspurgt blandt vapers, da de har et originalt design og praktisk anvendelighed. Da virksomheden udgav sin første enhed, vandt den straks brugernes tillid, fordi den var væsentligt anderledes end de POD-systemer, der blev præsenteret på det tidspunkt. Producenten tilfredsstiller ikke ofte sine fans med nye enheder, så udseendet af nyheder fra det er allerede en ferie. Ved at beslutte at minde os selv om det, præsenterede virksomheden Mi-Pod Pro+ Pod Kit – et let modificeret tidligere udgivet POD-system Pro, men med mærkbare ændringer og forbedringer.

Mi-Pod Pro+ Pod Kit-formfaktoren er ikke længere innovativ, da det er en pæn firkantet kasse med afrundede hjørner og kanter, til ergonomien af hvilken der ikke er nogen spørgsmål. Udviklerne har lagt stor vægt på designet – kassen er pakket ind i øko-læder, der er behageligt at røre ved, og dens farver spænder fra traditionel sort til regnbue, så enhver vaper kan finde den version, der passer til ham. Enhedens dimensioner er ret beskedne – 64,5*53*15,5 mm. For at lette transporten er der to stik til fastgørelse af et lanyard, der er skruet ind i øret på hjørnet af enheden.

Mi-Pod Pro+ Pod Kit drives af et indbygget 950 mAh-batteri, hvilket er en ganske god indikator for en så kompakt enhed. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket på siden af enheden med 1A strøm.

POD-systemet hører til klassen af enkle enheder, så den eneste knap, den har (den er placeret under stikket til opladning), er beregnet til at tænde og slukke for enheden. Aktivering sker kun, når du puster. Under logoet er der en miniature-LED (når den ikke virker, er den næsten ikke synlig), som blinker under aktivering af enheden og lyser op under opladning, også ved hjælp af den kan du bestemme niveauet af batteriopladning.

Mi-Pod Pro POD-patron

Mi-Pod Pro+ Pod Kit bruger en patron, der oprindeligt blev designet til PRO-versionen, så det er meget nemmere at finde forbrugsstoffer.

Mi-Pod Pro POD patron med indbygget fordamper på nettet med 0,9 ohm modstand, så smagsoverførslen vil være på et anstændigt niveau. Der er ingen airflowjustering, men standardpuffet er MTL. For at genopfylde patronen skal du fjerne den fra batteripakken, åbne silikonehætten på siden og hælde 2 ml væske i. Det anbefales at bruge væsker med PG/VG 50/50.

Konklusioner og indtryk

Mi-Pod Pro+ Pod Kit er et ret simpelt og trivielt POD-system, som i øjeblikket har hundredvis af analoger på markedet for vape-apparater. Det tiltrækker vapers opmærksomhed med sit originale design, kompakte størrelse, god autonomi og overkommelig pris. En vaper, der beslutter sig for at købe Mi-Pod Pro+ Pod Kit, vil få en stilfuld og praktisk enhed til hver dag.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Stort udvalg af farver;

– Muligheden for at bære enheden rundt om halsen;

– Batteri med høj kapacitet;

– Hurtig opladning;

– Aktivering ved indånding;

– Ergonomisk mundstykke;

– Indbygget fordamper på gitteret.

Ulemper

– For at genopfylde skal du fjerne patronen fra batteripakken;

– Manglende justering af blæsning;

 – Kun én type patroner.