Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA

Antallet af POD-systemer og submods vokser eksponentielt, og det er svært at finde en producent, der ikke er begyndt at producere enheder af dette format. Men samtidig ønsker mange vapers, især dem af den gamle skole, kategorisk ikke at skifte til et nyt format, men foretrækker old-school tanke og dryp. Årsagen til denne beslutning er meget enkel: traditionelle tanke giver mulighed for at få en virkelig fyldig smag, som er ret problematisk at få i udskiftelige fordamperes. Specielt for sådanne vapers har alle kendte firma Vandy Vape sammen med det tyske mærke German Stil Vapor udgivet en ganske interessant og original forstøver ProjeGt X RDTA. Selv om den ikke bruger de nyeste ideer, vil Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA være et rigtigt fund for vapers, der sætter pris på smag, alsidighed og servicerbarhed.

Generel info

Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA er en ret lille forstøver, der er udstyret med kabler til væsketilførsel, designet til en spiral og med to trækmuligheder – MTL og RDL. Tanken er lavet i både streng og original stil, selv om den fælles stil med den berygtede Berserker er tydeligt synlig, men der blev tilføjet ekstra ringe med hak til justering til designet. Tanken er designet til installation af en spole, og den absorberende bomuld i den er i kontakt med to metalkabler, der sænkes ned i tanken med væske, så du kan få en konstant væde det. vaporizer danmark Det er interessant, at udviklerne har givet to trækmuligheder – RDL og MTL, og for at skifte mellem tilstande skal du blot dreje på blæserringen. Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA er tilgængelig i to farver – sort og stål.

Udstyr

I betragtning af at hovedproducenten af enheden er Vandy Vape, er den pakket meget anstændigt, så i kassen vil vaperen kunne finde:

– ProjeGt X RDTA forstøver;

– Udskiftningsglas;

– Fire metalkabler (to installeret);

– To forudviklede Superfine Fused Clapton Coil 0,74 Ohm;

– Hexagon;

– Udskiftningsskruer;

– Udskiftning fingersætninger;

– Brugervejledning.

Udseende og design

I de sidste par år har de fleste producenter af vape-enheder fokuseret deres opmærksomhed på udgivelsen af POD-systemer og submods og har praktisk talt stoppet udviklingen og produktionen af traditionelle tanke. Og det er der en god grund til. Rigtig mange vapers er bare tvunget til at købe POD-systemer, da der ikke findes nye interessante tanke og i endnu højere grad dråber, der kan erstatte de enheder, der blev købt for tre til fem år siden. Virksomheden Vandy Vape har i et ganske uventet samarbejde med den tyske producent German Stil Vapor (i Rusland er den praktisk talt ukendt, da den hovedsageligt arbejder for det europæiske marked) besluttet at frigive en ny Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA bacodripku. Naturligvis genkender den fingerfærdige øjenvaper i en ny enhed modificeret Vandy Vape Mato RDTA, men faktum er stadig – tanken er en ny. Det er værd at sige, at i øjeblikket er denne enhed ikke officielt præsenteret for verdensmarkedet, selv om oplysninger om den allerede er tilgængelige. Måske vil den kun blive solgt i europæiske lande, men det hele afhænger af, hvor meget den vil behage brugerne.

Det er nok at se på Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA, og det bliver straks klart, hvem der var involveret i designet af denne tank, fordi den ligner meget den velkendte Berserker-serie. Enheden er lavet meget præcist og stilfuldt, og endda til en vis grad strengt – klare lige linjer og et minimum af dekoration (tre ribbede ringe er ikke lavet til dekoration, men for at gøre det nemmere at afmontere enheden). Producenten tilbyder kun to farver af tanken – sort og stål, men de vil være helt nok for de fleste vapers. Sædediameteren er 24 mm, så den vil blive perfekt på næsten enhver box mod.

Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA krones af en ret original 510-type drip tip, som du nemt kan udskifte med en hvilken som helst anden fra din samling. Tankvolumenet i denne model er konstant – 4 ml, men i betragtning af at tanken er placeret som MTL, er dette ikke en dårlig indikator.

Basis, blæsning og brugsegenskaber

Udviklerne af Vandy Vape og tyske Stil Vapor besluttede at bruge den gennemprøvede konstruktion af dækket. Derfor er den designet til at installere en spole, og det er ligegyldigt i hvilken retning den er viklet. Spolen er fastgjort horisontalt med sekskantede skruer. Til udlægning af ulden er der lavvandede brønde, men glem ikke, at dens ender er i kontakt med de to stålkabler, der er sænket ned i tanken, så “sultning” af tanken vil ikke blive observeret. Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA har to træktilstande – MTL og RDL. For at indstille den ene eller den anden tilstand skal du blot dreje på ringen øverst på tanken, hvilket åbner de tilsvarende huller – for MTL to huller på 1,0 mm og et på 1,2 mm, og for RDL et hul 4,0*2,0 mm og 4,5*2,5 mm. Subtype-designet indebærer bundblæsning, takket være hvilket en god smag er garanteret for vaper.

For at fylde tanken skal du blot skrue den øverste kuppel af og hælde 4 ml væske i hullet, der er udstyret med en kontraventil.

Konklusioner og indtryk

Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA er en kontroversiel oplevelse, da det på den ene side er en let omarbejdet Mato RDTA og på den anden side er en original og alsidig tank. Uanset hvad får vaperen en lækker tank, der kan bruges til både stramme og løse puffs, samtidig med at den er let nok at betjene og vedligeholde.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Ingen mulighed for at øge tankens volumen;

– For at undgå “udsultning” af absorberende bomuld skal den lægges korrekt.

Fordele

– Stilfuldt kortfattet design;

– Godt udstyr;

– Bekvem installation af spolen;

– Konstant mætning af det absorberende bomuld ved hjælp af kabler;

– 510-th drip-tip;

– Variabilitet af slag;

– Nem genopfyldning;

– God smagsoverførsel.