Voopoo Doric Q POD kit

Uanset hvilken enhed en vaper bruger – en 200+ watt box mod og en sub-tank, en tre-spolet drip, et kompakt POD-system eller en funktionel sub-mod, er et af hans hovedmål at få en god smag. Med det faktum, at POD-systemer oversvømmede markedet, var det svært at opnå god smag i ret lang tid, fordi spiralerne i dem ikke var af den bedste kvalitet. Men producenterne begyndte at bruge mesh som varmeelementer, så smagen blev til tider sammenlignelig med smagen af en sabomvikling. Voopoo arbejder hele tiden på at gøre brugerne glade, så de lancerede Doric-serien af POD’er, som allerede har formået at vinde tillid med deres enkelhed og gode smag. Efter at have besluttet at fortsætte denne linje præsenterede virksomheden Voopoo Doric Q POD-sættet – en let forbedret enhed med flere interessante “funktioner”.

Generelle oplysninger

Voopoo Doric Q POD-kit er et kompakt POD-system udstyret med et batteri af middelstor kapacitet, der er beregnet til installation af ITO-patroner. Enheden er lavet som en pipe-mod eller vape-pen – det er en pæn rund enhed med mange kanter, takket være hvilke den har en god ergonomi. POD-systemet er designet til at arbejde ved konstant strøm, så det er så let at bruge og vedligeholde som muligt. Det aktiveres ved at puste og har ingen kontroller. Batteriet vil være nok til at arbejde autonomt i to dage, så autonomien er ganske anstændig. Enheden er designet til at bruge patroner i ITO-serien, herunder patroner med udskiftelige fordamper af samme navn. Du kan købe Voopoo Doric Q POD-kit i syv farver – mint, pink, gul, rød, orange, blå og mørkebrun.

Udstyr

Dette POD-system hører til den enkle serie, så det er udstyret i overensstemmelse hermed. Købere skal advares med det samme om, at der ikke følger et opladningskabel med, så du bliver nødt til at købe det separat eller bruge det fra andre gadgets. I kassen vil vaperen finde:

– Doric Q Device batteripakke;

– ITO Cartridge 1.0 Ohm;

– Brugervejledning.

Doric Q-enhed Batteripakke

Mange vapers forbinder Voopoo med box mod Drag, som på et tidspunkt ændrede brugernes opfattelse af en kvalitetsenhed betydeligt. Men samtidig producerer virksomheden et meget stort udvalg af submods og POD-systemer, som er stadigt efterspurgt blandt fans af lækker og smagfuld damp. En af de populære og relativt unge serier er Doric-linjen, der udmærker sig ved sin enkelhed og gode smagsleverance. Det vellykkede salg af to enheder i serien blev drivkraften for virksomhedens udviklere, som besluttede at fortsætte den, hvilket resulterede i Voopoo Doric Q POD-sættet.

Voopoo Doric Q POD kit ser ganske interessant ud, for på den ene side er det en ganske traditionel pipe-mod eller vape-pen (her vælger enhver selv, hvordan han kan lide at kalde enheden), men på den anden side – de mange ansigter på overfladen gør straks enheden en smule usædvanlig. Det skal siges, at tilstedeværelsen af kanter påvirker POD-systemets ergonomi positivt – det glider mindre i hånden. Sagen er helt af plastik, så enhedens vægt er meget beskeden. Vi kan ikke sige, at enheden er helt lille, snarere er den lille – 95,6*23,2 mm, men den vil ikke tage meget plads i din lomme.

Dette POD-system bruger et indbygget 800 mAh-batteri, som (ifølge producenten) vil være nok til at arbejde selvstændigt i to dage. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret på siden af enheden.

Voopoo Doric Q POD-sættet er designet til en konstant effekt på 12 watt, og den spænding, der tilføres til varmeelementet, vil være 3,2-4,2 volt. Aktivering af enheden sker ved at puste. Der er en lille LED-indikator på siden til at overvåge batteriniveauet, opladning og aktivering.

ITO-patron

De fleste vape-producenter forsøger på det seneste at producere ensartede patroner og vaporizere, der passer til flere enheder på én gang. Og Voopoo er ingen undtagelse, da Voopoo Doric Q POD-sættet er designet til installation af ITO-patroner – Cartridge, POD og X-serien. Interessant nok er POD- og X-varianterne med ITO-seriens udskiftelige fordampere, som vinder popularitet og konkurrerer med succes med PnP og TPP. Patronen holdes i batteripakken af magneter.

Ud over de tidligere udgivne patroner i ITO-serien tilbyder producenten endnu en patron med det komplicerede navn ITO Cartridge. Den har en indbygget fordamper på gitteret med en modstand på 1,0 ohm. Der er ingen justering af luftstrømmen; standardtrækningen er stram, tæt på MTL. For at genopfylde patronen skal du tage den ud af batteripakken, åbne silikonehætten på siden og hælde 2 ml væske. Det anbefales at bruge salt nikotinbaserede væsker med PG/VG 50/50.

Konklusioner og indtryk

Vi kan ikke sige, at Voopoo Doric Q POD kit er en meget original og innovativ enhed. Faktisk er det et standard POD-system, men på grund af alsidigheden af udskiftelige patroner er det let at bruge og vedligeholde, da det ikke er svært for en vaper at finde forbrugsstoffer til det.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– Effektivt batteri;

– Hurtig opladning;

– Aktivering når du trækker;

– Understøtter ITO-patroner.

Ulemper

– Du skal tage patronen ud af batteripakken for at genopfylde den;

– Ingen justering af stramning.