Uwell Crown M Pod Mod Kit

En af de største vanskeligheder, som de fleste vape-producenter står over for, er at lancere en enhed, der adskiller sig fra de analoge enheder på markedet. Dette problem blev særligt akut med fremkomsten af POD-systemer, fordi de i de fleste tilfælde er næsten identiske og kun adskiller sig i detaljer. Derfor er det ikke overraskende, at udviklerne i hvert enkelt firma forsøger at præsentere noget særligt, og fra tid til anden lykkes det dem virkelig at overraske vapers. Uwell firmaet præsenterede et nyt Crown M Pod Mod Kit, hvis særpræg er brugen af originale fordamperne udstyret med to varmeelementer og i stand til at arbejde på to modstande. Beslutningen om at bruge de originale fordamperne er ret dristig, men det gør enheden mere interessant og alsidig.

Generelle oplysninger

Uwell Crown M Pod Mod Kit er et kompakt submod med et kraftigt indbygget batteri, designet til installation af mærkefordamperne Crown M-serien. Enheden ser ret original ud – det er en rektangulær kasse, med en masse diskret indretning og gennemsigtig krop, så du kan se dens “indvolde”. Enheden er udstyret med et proprietært chipset, der gør det muligt for vaper at få vari-watt-tilstand på 5-35 watt, og for at ændre strømmen er der et ret stort hjul. En interessant løsning er, at du kan installere ikke kun standard Crown M-serie fordampere i patronen, men også en ny variant – med to varmeelementer, der kan aktiveres i serie eller parallelt. Du kan købe Uwell Crown M Pod Mod Kit i fire farver – orange, blå, brun og sort.

Udstyr

Vi kan ikke sige, at den nye pod-mod er pakket på en særlig måde eller i en kasse kan du finde noget ikke-standardiseret, men vaperen vil finde alt, hvad der er nødvendigt for problemfri brug af enheden. Derfor kan du i kassen finde:

– I æsken: CROWN M Device batteripakke;

– CROWN M tomme patroner;

– Meshed-H 0.8Ω/0.4Ω CROWN M Twin-coil fordamper (forudinstalleret);

– Meshed-H 0.6Ω CROWN M Coil fordamper;

– USB Type-C-kabel;

–  Brugervejledning.

CROWN M-enhed Batteripakke

Efter populariteten af POD-systemer begyndte at vinde popularitet, omprofilerede virksomheden Uwell hurtigt produktionen og begyndte at producere enheder af dette format, og ganske godt. Uwell POD-systemer er efterspurgt blandt vapers, fordi du til lav pris kan få pålidelige og funktionelle enheder, som kan behage med god smag. Men ikke alle brugere kan lide meget enkle enheder, fordi mange ønsker at justere kraften og intensiteten af vaping uafhængigt, så det er logisk, at virksomheden Uwell besluttede at frigive en enhed mere interessant og funktionel. Så Uwell Crown M Pod Mod Kit så lyset – en sub-mod, der implementerede ganske interessante ideer.

Virksomheden har tydeligvis arbejdet godt på designet af den nye enhed, fordi den straks tiltrækker opmærksomhed med sit udseende. Dette er ikke bare en rektangulær kasse med afrundede hjørner, men en kombination af flere separate dele til en enkelt helhed, og en del af enheden er lavet af gennemsigtig plast, så du kan se “fyldet” i sub-mod’en. Enheden er hovedsageligt lavet af plastik, men på grund af det kraftige batteri og en række metaldele vejer den 73,6 gram. Enheden har en ret beskeden størrelse – 82,3 * 52,6 * 26,8 mm, så den vil ikke tage meget plads i din lomme.

Uwell Crown M Pod Mod Kit bruger indbygget 1000 mAh batteri, hvilket er en seriøs ansøgning om autonomi. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret på sidekanten.

En vigtig funktion ved Uwell Crown M Pod Mod Kit er, at den fungerer under kontrol af et proprietært chipset, som giver dig mulighed for at få strøm op til 35 watt. Ændring af strøm og simpel menuhåndtering sker ikke med standardknapperne, men med et hjul placeret øverst på enheden. Aktivering sker med en enkelt “Fire”-knap placeret på siden af enheden. Enheden er udstyret med et lille monokromt display, hvorpå du kan finde et minimum af data om enhedens drift – spolemodstand, effekt, batteriniveau, tilstand og puff-tid.

CROWN M Patron

Specielt til Uwell Crown M Pod Mod Kit blev patronen designet, og den er i et sub-tank-format. Det interessante er, at den er installeret i en særlig fordybning i batteripakken, og reservoirets kanter stikker lidt ud over enheden, men det forhindrer den ikke i at være praktisk og bekvem. Drip-tip er ikke aftagelig, så du kan ikke udskifte den.

En af de vigtigste “funktioner” ved enheden er, at der blev udviklet en ny type udskiftelige fordamper til den – med to CROWN M Twin-coil spoler. For at kunne arbejde med dem har batteripakken tre kontakter i stedet for to. Takket være dette design kan vaperen vælge, hvordan spolerne i fordamperen skal forbindes i serie eller parallelt, hvilket ændrer modstanden (0,8 eller 0,4 ohm) og dampningsstilen.

Hvis de er forbundet i serie, vil brugeren få MTL-stramning, og hvis de er forbundet parallelt, vil brugeren få DL-stramning. Tilstanden skiftes i enhedsmenuen. Ud over CROWN M Twin-coil vaporizer kan du også installere traditionelle vaporizere fra den nye CROWN M-serie i sub-mod’en, og 0,6 ohm mesh-versionen er inkluderet. For at justere luftstrømmen under patronen er der en lille skyder, ved at ændre positionen af hvilken du kan indstille den optimale variant af trækket.

Opladning af enheden er meget enkel – fjern den øverste hætte med integreret drypspids, åbn silikonehætten og fyld tanken med 4 ml væske.

Konklusioner og indtryk

Hvis man analyserer dagens marked for vape-enheder, er Uwell Crown M Pod Mod Kit ganske anderledes end mange enheder. Den største forskel er ikke det originale design eller strømstyringshjulet, men brugen af ikke-standardiserede og noget innovative fordampere, som gør enheden virkelig alsidig. Det er også rart, at producenten ikke glemte de standardfordampere, der er lavet på nettet og i stand til at behage smagen.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Det originale design;

– Effektivt batteri;

– Hurtig opladning;

– Justering af strømmen;

– Innovative fordampere;

– Muligheden for at skifte spiraler parallelt og i serie;

– Patron med stor kapacitet;

– Justerbar slag;

– Bekvem genopfyldning.

Ulemper

– Ret stor vægt;

– Lille udvalg af fordamperne i den nye serie.