Lost Vape Ursa Baby Pro Kit

De barske realiteter på dagens vape-marked er sådan, at vapers, der foretrækker traditionelle boxmods og tanke, enten må bruge det, der blev udgivet tidligere, eller beslutte sig for at købe et POD-system eller en sub-mod. Det er værd at sige, at en sådan beslutning ikke længere er noget overraskende, da producenterne har gjort alt for, at de nye enheder kan opfylde behovene hos selv de mest stringente brugere. Et slående eksempel på dette er enhederne fra Lost Vape, især Ursa Baby-serien, hvor progressive løsninger kombineret med succes med god smagsoverførsel er implementeret. Efter at have besluttet at tilføje til denne serie præsenterede virksomheden Lost Vape Ursa Baby Pro Kit – en interessant, alsidig og praktisk enhed.

Generel info

Lost Vape Ursa Baby Pro Kit er et kompakt POD-system udstyret med et kraftigt indbygget batteri, designet til at bruge Ursa Pod-patroner eller UB Mini-fordamperne. Enheden er lavet i en af nutidens mest populære formfaktorer – en firkantet kasse med afrundede hjørner og kanter, som passer perfekt i din lomme eller kan bæres om halsen. Enheden har mulighed for at justere effekten fra 5 til 25 watt, samt mulighed for at ændre intensiteten af blæsningen, hvilket gør den meget komfortabel og praktisk. En vigtig egenskab ved POD-systemet er, at det er designet til at installere Ursa POD-patroner med indbyggede forstøvere og UB Mini-seriepatroner med aftagelige forstøvere. Du kan købe Lost Vape Ursa Baby Pro Kit i ni forskellige farver, blandt hvilke alle kan finde deres egen variant.

Udstyr

Lost Vape-enheder har altid været berømte for et godt komplet sæt, og den nye enhed er pakket ind i denne producents bedste traditioner. I kassen vil vaperen kunne finde:

– Ursa Baby Pro Pod Enhed batteripakke;

– Ursa tomme patroner;

– 0,6ohm Ursa POD Cartridge;

– UB Mini S1 Coil 0.8ohm fordamper;

– USB Type-C kabel;

– Ledning;

– Garantikort;

– Brugervejledning.

Ursa Baby Pro Pod-enhed Batteripakke

Mange vape-firmaer har kun masseproduceret POD-systemer og submods, men Lost Vape valgte en lidt anderledes holdning – de glemmer ikke de vapers, der foretrækker traditionelle boxmods og tanke. Selv om virksomheden for at være ærlig har fokuseret sin opmærksomhed på produktionen af POD-systemer, fordi det er dette format af enheder er det mest efterspurgte. Blandt det ret store udvalg af POD-systemer af denne type produceret af virksomheden, værdsatte elskere af lækker og smagfuld damp Ursa Baby-linjen, som det blev besluttet at udvide, så Lost Vape Ursa Baby Pro Kit så lyset – enheden er interessant, praktisk og selvstændig.

Den formfaktor, som Lost Vape Ursa Baby Pro Kit er lavet i, anses for at være en af de mest populære – det er en firkantet enhed af lille størrelse. Det er værd at sige, at der i dag kun er en doven producent, der ikke producerer enheder af denne type. Der er ni forskellige farver til rådighed for vaperens rådighed, og alle er ret strenge og lakoniske. POD-systemet er meget kompakt – 71,6*46,5*15,2 mm (højde med patronmundstykke), men ikke den letteste – 87,5 gram, selv om vægten er meget let at forklare – kroppen er metal, lavet af zinklegering. For at enheden kan bæres rundt om halsen med den medfølgende lanyard, i et af hjørnerne af enheden er der en løkke.

Lost Vape Ursa Baby Pro Kit drives af et indbygget 900 mAh-batteri, hvilket er en meget god indikator for en så kompakt enhed. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret på sidekanten, med 2A strøm.

POD-systemet fungerer under kontrol af Quest-chipsættet, der er velkendt for vapers, takket være hvilket du ikke kun kan få et komplet sæt af beskyttelser, men også en effekt på 5-25 watt. Enheden er udstyret med en enkelt knap “Fire”, som bruges til at aktivere enheden og justere strømmen. Tilstedeværelsen af et lille monokromt display giver dig mulighed for at kontrollere de vigtigste parametre for enheden – effekt, batteriniveau, spolemodstand og antallet af puffs.

Ursa-patron

Mange producenter forsøger på det seneste at fremstille ensartede patroner til deres POD-systemer, hvilket gør det meget lettere at finde forbrugsstoffer. Og Lost Vape er ikke bagud i forhold til konkurrenterne, så Ursa Baby Pro Kit bruger allerede velkendte patroner til brugerne – med indbyggede og udskiftelige forstøvere. I batteripakken holdes patronen fast af magneter.

Der er to versioner af patronerne til din rådighed, og begge er tilgængelige i grundsættet – med indbygget fordamper med 0,6 ohm modstand og med UB Mini udskiftningsfordamper. Det er svært at sige, hvilken patron der er mere praktisk og mere velsmagende, fordi de ligner hinanden – de er lavet på nettet.

Lost Vape Ursa Baby Pro Kit er udstyret med et blæserstyringssystem, der implementeres med en lille skyder placeret direkte under patronen. For at genopfylde patronen skal du fjerne den fra batteripakken, åbne silikonehætten på siden og hælde 2,5 ml væske i det lille hul.

Konklusioner og indtryk

Det er værd at hylde udviklerne af Lost Vape, som endnu engang formåede at frigive en enhed, der kan overraske vapers positivt. Lost Vape Ursa Baby Pro Kit adskiller sig væsentligt fra den tidligere version, og til det bedre, da vaperen vil få en standalone, alsidig og praktisk enhed til hver dag, og samtidig vil dens pris være ganske demokratisk.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Stort udvalg af farver;

– Et godt komplet sæt;

– Effektivt batteri;

– Hurtig opladning;

– Justering af strømmen;

– To typer patroner, herunder udskiftelige fordampere;

– Fordampere på nettet;

– Justerbar blæsning.

Ulemper

– Til genopfyldning skal du fjerne patronen fra batteripakken;

– Ret anstændig vægt.