Voopoo Doric 20 SE Pod Kit

Til vapers, der er vant til at bruge kraftige og funktionelle box-mods, sub-ohm-tanke og dråber med 0,1-0,12 ohm-viklinger, var fremkomsten af POD-systemer og væsker baseret på saltnikotin ret uventet. Men noget tid gik, og sådanne elskere af lækker og aromatiseret damp blev aktive brugere af sådanne enheder og opdagede, at enheden kan være kompakt, at væsken på salt nikotin hurtigt kan slukke nikotinsult, og brugen af fordamper på nettet giver en god smag. Blandt de virksomheder, der producerer POD-systemer, der er efterspurgte, er Voopoo, som tilbyder kunderne ikke kun Vinci eller Drag, men også Doric-linjen, som vinder popularitet. Ved at beslutte at supplere det lidt, præsenterede virksomheden Voopoo Doric 20 SE Pod Kit – en simpel enhed, men ikke mindre interessant.

Generelle oplysninger

Voopoo Doric 20 SE Pod Kit er et kompakt POD-system udstyret med et kraftigt indbygget batteri til brug af ITO-patroner. Enheden er lavet i et pipe-mod- eller vape-pen-format, så den har ikke kun fremragende ergonomi, men fylder også minimalt i lommen. Enheden hører til den enkle serie, så den har ingen kontrolelementer, men den er udstyret med et kraftfuldt batteri, der kan give en god autonomi. En vigtig egenskab ved POD-systemet er, at du kan installere en patron serie ITO, og med indbyggede fordampere samt med aftagelige. Du kan købe Voopoo Doric 20 SE Pod Kit i fem farver – gun metal, orange, rød, rød, sort og grøn.

Tilbehør

POD-systemet hører til klassen af enkle enheder, så det er udstyret i overensstemmelse hermed – enkelt og banalt. I kassen kan du finde:

– Doric 20 SE Enhed batteripakke;

– VOOPOO ITO-patron 1.0Ω;

– USB Type-C-kabel;

– Informationsblad om ITO-platformen;

– Brugervejledning.

Doric 20 SE-enhedens batteriboks

Næppe nogen ville hævde, at det kinesiske firma Voopoo var en ganske middelmådig producent, indtil det præsenterede sin allerede legendariske Drag box-mod. Takket være Drag blev firmaet kendt og begyndte at udvikle sig og udgav flere og flere nye serier af enheder – Drag, Vinci, Argus. Men enhederne i disse serier er for det meste submods og boxmods, så firmaet besluttede at skabe en serie af POD-systemer, som bærer det stolte navn V-Series. Denne linje omfatter Doric-enheder, der allerede er efterspurgt blandt vapers, og en af dem er Doric 20. Efter at have besluttet at forbedre den en lille smule, præsenterede virksomheden Voopoo Doric 20 SE Pod Kit – en lidt forenklet, men ikke mindre interessant enhed.

Virksomhedens udviklere ændrede ikke meget ved designet af enheden, så den er lavet i samme formfaktor – pipe-mod eller vape-pen. Kroppen er lavet af aluminiumslegering, som har en behagelig ruhed at røre ved og en karakteristisk mat metallisk glans. POD-systemet har en ret beskeden størrelse – 118 * 19 mm, så det er let at få plads i lommen. Producenten tilbyder denne enhed i fem farver, og blandt dem kan du finde både strenge versioner og lyse ungdommelige.

Voopoo Doric 20 SE Pod Kit drives af et indbygget 1200 mAh-batteri, som ifølge producenten vil være nok til at få tre dages batterilevetid. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret på siden af enheden.

Voopoo Doric 20 SE Pod Kit henviser til en simpel enhed, så den har ingen kontrolelementer og aktiveres kun ved et pust. Enheden er designet til at arbejde ved 8-18 watt effekt, som bestemmes automatisk afhængigt af modstanden af de installerede fordamperes modstand. For at overvåge begivenhederne og niveauet af batteriopladning er der på overfladen af enheden en lille aflang LED-indikator, der skifter farve.

ITO-patron

Voopoo var et af de første firmaer til at producere ensartede patroner og fordamperne til sine enheder, hvilket gør det meget lettere at finde forbrugsstoffer. Dette POD-system er designet til at bruge ITO-patroner – Cartridge, POD og X-serien, den første med integreret fordamper og de to andre med udskiftelig ITO-linje, som bliver mere og mere populær. Patronen holdes i batteripakken af magneter.

Voopoo Doric 20 SE Pod Kit er designet med en udskiftelig ITO-patron med en indbygget 1,0 ohm gitterfordamper, som kan behage vapers med god smagsoverførsel. Der er ingen puff justering, men det er så tæt på MTL som muligt.

Det er meget enkelt at fylde patronen – den fjernes fra batteripakken, silikonehætten på siden åbnes og 2 ml væske hældes i reservoiret.

Konklusioner og indtryk

Voopoo Doric 20 SE Pod Kit sammenlignet med sin forgænger er blevet lidt enklere og mere autonom, men essensen af enheden har ikke ændret sig – dette er et traditionelt POD-system. Samtidig vil enheden behage dig med sin alsidighed, brugervenlighed og vedligeholdelsesvenlighed samt med muligheden for at installere flere varianter af ITO-patroner.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– Effektivt batteri;

– Hurtig opladning;

– Aktivering når du trækker;

– Understøtter ITO-patroner.

Ulemper

– Du skal tage patronen ud af batteripakken for at genopfylde den;

– Ingen justering af stramning.