GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit

Da salt nikotinbaserede væsker og POD-systemer dukkede op på vape-markedet, var mange vapers ikke moralsk klar til at opgive ret kraftige box-mods og sub-mods. Men efterhånden fandt de sig til rette med det, især da sub-mods – en slags mellemled mellem POD-systemer og box-mods, der udmærker sig ved deres alsidighed – kom ind på markedet. En af de lyseste repræsentanter for denne klasse er en enhed fra det velkendte kinesiske firma GeekVape, der bærer det stolte navn Aegis Boost. Succesen med den første version af Aegis Boost stimulerede udviklere og marketingfolk i virksomheden, som udgav flere enheder af denne serie. Forleden præsenterede virksomheden GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit, som ganske vist ligner den tidligere udgivne Pro-version, men som har en masse positive forskelle, der gør den mere praktisk og alsidig.

Generelle oplysninger

GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit er en mellemstor sub-mod, der kører på et enkelt 18650-batteri, designet til at bruge udskiftelige P-serie fordampere. Designet af den nye enhed er genkendt og har gennemgået radikale ændringer – en pæn mellemstor enhed, med afrundede hjørner og kanter, med en visitkort øko læder stak og fremragende ergonomi. Det vigtige træk ved denne enhed er, at den drives af det opdaterede AS-Chip 3.0-chipsæt, som giver dig mulighed for at få strøm op til 100 watt og flere nyttige driftsformer. Enheden er IP68-beskyttet mod fugt, støv og stød. Den aftagelige patron med opdateret lækagesikker teknologi er designet til at passe til P-seriens erstatningsfordampere på nettet. Du kan købe GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit i otte farver – sort, stål, guld og sort, regnbue, rød og blå, pink og lilla, blå og grøn, pink og lilla.

Pakning

GeekVape-enheder er næsten altid pakket på samme måde, men så vaper har alt, hvad han behøver for at bruge enheden problemfrit efter købet. I kassen vil vaperen kunne finde:

– GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Mod batteripakke;

– GeekVape B100 Empty Pod Cartridge (4,5 ml);

– GeekVape P Series Coil 0.15Ω 70W-85W;

– GeekVape P Series Coil 0.4Ω 50W-60W;

– USB Type-C kabel;

– Ekstraktor til fordampere;

 – Brugervejledning.

GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Mod Batteripakke

GeekVape har haft en førende position på vape-markedet i årevis, og i en række forskellige segmenter. Dens Aegis Legend-serie boxmods, Zeus-tanke og Boost-submods er altid efterspurgt blandt vapers. På trods af at virksomheden besluttede at afvise lange navne til enhederne, ved alle, hvad der ligger bag den alfanumeriske mærkning. Aegis Boost-seriens enheder er meget efterspurgte blandt køberne, så det er logisk, at virksomheden besluttede at fortsætte denne serie, så den opdaterede version af enheden så lyset og bærer navnet GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit.

Designet af den nye enhed ændrede sig ikke drastisk, så den var genkendelig. Vaperen vil finde en pæn mellemstor sub-mod, med afrundede hjørner og kanter, en karakteristisk øko-læderindsats, som gør at enheden passer perfekt i hånden. Enheden er ikke den mindste størrelse – 121,21*43,73*31,65 mm, og har en ganske anstændig vægt på grund af det faktum, at kroppen er lavet af zinklegering, men dette vil næppe skræmme brugerne.

Naturligvis er GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit lavet i en kasse, der er beskyttet mod fugt, støv og mekaniske påvirkninger. Det er værd at sige, at kun batteripakken er beskyttet mod fugt, vand kommer ind i patronen uden problemer, så du skal ikke tro, at du kan fordampe, mens du er i vandet.

GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit drives af et traditionelt 18650 batteri, der installeres under skruelåget med en ring for nemheds skyld. Hvis du har brug for at oplade batteriet og opdatere chipset firmware, kan du bruge USB Type-C-stikket, der er placeret på enhedens frontpanel.

Et positivt øjeblik kan betragtes som brugen af opdateret AS-Chip 3.0 chipset, takket være hvilket vaper vil få ikke kun kraften på 5-100 Watt, men også flere driftstilstande – VW, Boost og Smart. Enheden er udstyret med et farvedisplay med lodret orientering, hvor du kan finde et standardsæt af oplysninger – tilstand, strøm, strøm, batteriniveau, fordampermodstand, spænding og antal puffs.

B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit bruger en mekanisk nøglelås-nøgle, der er blevet populær i GeekVape-enheder, kaldet A-Lock. Dens hovedformål er at forhindre utilsigtede tastetryk.

GeekVape B100-patron

Specielt til GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit er der designet en patron med en integreret drip tip, der holdes fast i batteripakken af fire små magneter.