Dotmod DotAIO V2 Lite Pod Mod

Blandt det store udvalg af POD-systemer og submods på vape-markedet indtager Dotmods enheder en særstilling, som betragtes som næsten eksemplariske og tjener som et referencepunkt for andre producenter. Siden præsentationen af den første DotAIO er der gået meget tid, og enheden er stadig i førertrøjen. Det er ganske logisk, at virksomheden besluttede at fortsætte denne succesfulde serie, så Mini versionen og den anden udgivelse så dagens lys. Men dette var ikke nok for virksomhedens udviklere, og de besluttede at ændre (nøgleordet – lidt) den anden version, så lyset så Dotmod DotAIO V2 Lite Pod Mod. Vi kan ikke sige, at ændringerne er kardinal, men de er der, og de er mærkbare selv med det blotte øje.

Generel info

Dotmod DotAIO V2 Lite Pod Mod er en mellemstor pod mod drevet af et enkelt 18650-batteri, designet til at bruge udskiftelige V2 Lite-fordamperne og serviceret base. Designet af den nye enhed er næsten identisk med den tidligere version, men den er lavet af letvægtsplast, hvilket gjorde enheden lidt lettere. En af enhedens funktioner er, at skærmen er skjult halvtransparent plastik, hvilket mistede lidt klarhed, men skærmen er beskyttet mod stød. vape e cigaretter danmark Enheden fungerer under kontrol af proprietært chipset, som giver dig mulighed for at få strøm op til 75 watt og god funktionalitet. Kitpatron er designet til at installere V2-serie fordampere på nettet, som kan behage en god smag. Du kan købe Dotmod DotAIO V2 Lite Pod Mod i seks farver – hvid, sort, rød, lilla, rød, lilla, grøn og orange.

Færdiggørelse

Enheder fra firmaet Dotmod har altid været berømt for en god pakke, som for mange brugere ikke er mindre vigtig end funktionaliteten eller ydeevnen, og den nye sub-mod er ingen undtagelse – en vaper vil finde i kassen alt, hvad du har brug for:

– DotAIO V2 Lite-batteripakken;

– 2,0 ml e-juice-tank (PCTG);

– Base til kontrol af trækket;

– Silikone bumper;

– To dryp-typer;

– Seks O-ringe;

– USB Type-C-kabel;

– Dotmod Coil Mesh 316L 0.30ohm fordamper;

– Dotmod Coil Mesh 316L 0.70 ohm fordamper.  

dotAIO V2 Lite batteripakke

Blandt det store antal vape-producenter har dotMod altid været i en særstilling, da hver af deres enhed blev, bliver og sandsynligvis vil blive et salgshit. Efter den totale overgang af de fleste vape-virksomheder til produktion af POD-systemer og submods begyndte dotMod også at producere deres egne versioner af deres enheder, som ikke kun blev populære, men også tjente som et eksempel for andre producenters skabelse af lignende enheder. En af de mest legendariske enheder betragtes som en dotAIO, som allerede har været i Mini versionen og forbedret til den anden serie. Det var med dotAIO V2-versionen, at virksomhedens udviklere besluttede at eksperimentere lidt og lavede en række ikke de mest grundlæggende ændringer, så dotmod DotAIO V2 Lite Pod Mod så lyset – enheden er interessant og ganske praktisk.

Designet af Dotmod DotAIO V2 Lite Pod Mod er fuldstændig det samme som den anden version – det er en pæn rektangulær enhed med afrundede hjørner. På grund af de samme dimensioner er den opdaterede version fuldt kompatibel med udskiftelige paneler designet til DotAIO V2. Den vigtigste funktion og forskel mellem Lite-versionen og den tidligere udgivne V2 er, at den bruger letvægtsplast, så Dotmod DotAIO V2 Lite Pod Mod vejer 81 gram, hvilket er 7 gram mindre end den almindelige V2. Forskellen er selvfølgelig ikke den mest fundamentale, men den er der stadig.

Den maksimale effekt på 75 watt leveres af et traditionelt 18650-batteri, der er installeret under det magnetisk fastholdte panel med “Fire”-knappen. Hvis behovet opstår, kan batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i bunden af enheden, med en strømstyrke på 2A.

Dotmod DotAIO V2 Lite Pod Mod fungerer under kontrol af et proprietært chipset, takket være hvilket du kan få ikke kun kraften op til 75 watt, men også en god funktionalitet, da en vaper kan bruge flere tilstande – auto, VW, TK, bypass. “Fire”-knappen er placeret i hullet på sidepanelet, og “+/-“-knapperne er skjult under panelet.

En anden radikal ændring i Dotmod DotAIO V2 Lite Pod Mod i forhold til V2-versionen er, at displayet er skjult bag det gennemsigtige plastik, hvilket gør billedet på det lidt sløret, men stadig ganske læseligt. Hvis du ønsker det, kan vaperen ændre farveskemaet for bedre synlighed.

DotAIO V2 Lite Pod Cartridge

Specielt til Dotmod DotAIO V2 Lite Pod Mod blev der designet en ny patron, som er meget lig den, der blev brugt i tidligere versioner, så det er nemt at udskifte den med en brugbar version, såsom dotshell rba. Patronen er placeret under det aftagelige panel. Patronen er designet til installation af Coil Mesh 316L fordampere med 0,3 og 0,7 ohm modstand. For at justere luftstrømmen i patronen anvendes en særlig adapter, hvori fordamperen er installeret. For at genopfylde patronen skal du fjerne sidepanelet, åbne silikonehætten på siden og hælde 2,7 ml væske.

Konklusioner og indtryk

For at være ærlig er det ikke helt klart at opdatere Dotmod DotAIO V2 Lite Pod Mod i forhold til den standard anden version, fordi vægten ikke har ændret sig meget, og for at styre de vigtigste parametre af enheden blev værre. Men samtidig vil vaper få den samme produktive, funktionelle og stilfulde enhed, efter at have brugt det vil du næppe ønske at gå tilbage til de kinesiske analoger.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Stilfuldt design;

– Mulighed for at tilpasse;

– Kompatibel med andre enheder i dotAIO-serien;

– 18650 udskifteligt batteri;

– Hurtig opladning;

– 510’s drip tip;

– Højtydende chipset;

– God funktionalitet;

– Mindste understøttede modstand 0,1 ohm;

– Justerbar luftstrøm;

– Mesh fordampere.

Ulemper

– Du er nødt til at fjerne sidepanelerne for at genopfylde, justere luftstrømmen og ændre strømmen;

– Displayet er ikke altid godt synligt.