Voopoo Argus XT sæt

I løbet af de sidste par år er vapers praktisk talt holdt op med at skændes om, hvorvidt en tank eller et drop, en box mod eller en mech mod, en cigaret eller en bongpust. De skændes i stigende grad om, hvilken nikotinvæske de skal vælge – basisk eller saltvand. Og de foretrækker ofte den anden mulighed. Selvom de, der kan lide traditionelle, ikke de stærkeste, freebase nikotinvæsker, ikke er meget mindre. Det er for dem, at producenter fortsætter med at producere box-mods og tanke (selvfølgelig opdateret). Virksomheden Voopoo er blevet betragtet som en leder i produktionen af de mest forskellige vape-enheder i forskellige serier, blandt hvilke de mest populære er “udødelig” Argus. Efter at have besluttet at tilføje til denne lineup, blev der præsenteret Voopoo Argus XT-sættet – et praktisk og interessant “one-barrel”.

Generelle data

Voopoo Argus XT kit er et startsæt bestående af MAAT Tank ny forstøver designet til at bruge TPP serie vaporizers og Argus XT box mod, der kører Gene TT 2.0 chipset. MAAT Tank nye tank har været brugt af virksomheden i flere gange og har allerede opnået tillid fra vapers, og den er installeret med TPP mesh vaporizers. Argus XT box mod er lavet i et vand- og støvtæt etui, som også har god ergonomi. En af funktionerne ved enheden er, at den er udstyret med et Gene TT 2.0-chipsæt, takket være hvilket vaperen vil få en ret god autonomi og ydeevne. Køb Voopoo Argus XT kit fås i fem farver – mørkeblå, grafit, grågrøn, kulfiber og grøn.

Udstyr

Det kan ikke siges, at virksomheden Voopoo på en eller anden måde overrasker vapers med et komplet sæt af deres enheder, snarere, det sætter dem som standard, men så efter købet har brugeren alt. I metalboksen finder damperen:

– Argus XT enhedsboks mod;

– MATT Tank forstøver;

– TPP-DM1 (0,15 ohm) spole;

– TPP-DM2 (0,3 ohm) spole;

– Adapter til 18650 batteri;

– Udskiftning Eringes;

– USB Type-C kabel;

– Brugermanual.

Argus XT Device Box Mod

Det er usandsynligt, at nogen vil hævde, at det kinesiske firma Voopoo blev kendt for sin box mod Drag, som er blevet en virkelig legendarisk, selvom langt fra perfekt. Succesen med Drag inspirerede udviklerne af virksomheden til ikke kun at fortsætte lineupet i forskellige afskygninger, men også til at udvikle nye serier, såsom Vinci og Argus. Hvis vi taler om Argus-linjen, er dens vigtigste “funktion” den beskyttende sag mod forskellige ydre påvirkninger. Virksomheden udgiver jævnligt enheder i denne serie, og en af de seneste er Voopoo Argus XT-sættet, et praktisk og alsidigt startsæt.

Designet på Voopoo Argus XT Device er naturligvis veludviklet, da enheden ser ret original ud – pæne lige linjer, skrå hjørner, øko-læderindsatser. På trods af det ret futuristiske design ligger box mod’en meget behageligt i hånden, da designerne har sørget for, at den har en god ergonomi. Enheden kan næppe kaldes en miniature – 96*37*34,5 mm, men en sådan størrelse kan forklares meget enkelt – den bruger et batteri 21700. Landingspuden er designet til forstøvere med en diameter på op til 28 mm, så der er stort set ingen restriktioner på tanke eller dryp. Etuiet er lavet efter IP68 standarden, så det er ikke bange for støv, fugt og stød.

Voopoo Argus XT Device er designet til at installere et 21700/20700/18650 batteri (ved hjælp af en adapter), installeret under flipcoveret med en silikonering til forsegling, men du bør ikke stole meget på det, så det anbefales ikke at svømme med enheden i hånden.

Batteriet oplades ved hjælp af et USB Type-C stik placeret under kontrolknapperne og lukket med et hængslet forseglet låg, 3A strøm, så du kan oplade batteriet meget hurtigt.

Naturligvis kører Voopoo Argus XT-enheden på Gene-chipsættet, og denne enhed har en version af Gene TT 2.0, takket være hvilken vaperen får fire tilstande og en maksimal effekt på 100 watt. Enheden er desuden udstyret med en mekanisk kontroltastlås, som giver dig mulighed for at forhindre utilsigtet tryk på dem. Displayet er ret stort, farverigt og informativt, og styringen af box-mod’en er enkel og intuitiv.

MATT Tank Forstøver

Virksomheden har brugt Maat Tank New forstøver mere end én gang i andre startsæt. Tankens sædediameter er 26 mm, og 810’s dryp-type er ikke-ringende og udstyret med et metalafstandsstykke.

Denne forstøver er designet specielt til fordampere i TPP-serien, hvis ejendommelighed ikke kun er brugen af mesh, men også den fremragende smagsoverførsel. I sættet finder fordamperen to fordampere på 0,15 og 0,3 Ohm, som med garanti vil behage med god smag og fylde.

I bunden af tanken er der en luftstrømsjusteringsring, udstyret med en speciel skyder med et tip, der giver dig mulighed for at indstille niveauet af luftindtag så præcist som muligt.

For at genopfylde skal du fjerne hætten, som holdes på plads af en bajonethætte, og hælde 6,5 ml væske i tanken.

Konklusioner og indtryk

Voopoo Argus XT kit er et fantastisk “one-barrel”, der vil passe til både erfarne vapers og begyndere, da det kræver minimal vedligeholdelse, samtidig med at det er så nemt at bruge som muligt. Startsættet er praktisk, alsidigt og selvstændigt og er i stand til at behage med stor smag og fylde.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Du kan ikke altid få den rigtige strøm, når du arbejder i Smart-tilstand;

– Ganske meget vægt;

– Batterirummets tæthed er tvivlsomt.

Fordele

– Det originale ergonomiske design;

– Tre forskellige størrelser af batterier;

– Hurtig opladning;

– Højtydende og funktionelt chipset;

– IP68 beskyttelse;

– Stort tankvolumen;

– TPP fordampere på nettet;

– Praktisk tankning.