Brusko Flexus Blok Pod Kit

Ganske ofte bliver søgningen efter en ny enhed for mange vapers til en fascinerende (og nogle gange ikke så) søgen – der er en masse enheder i forskellige formater, med forskellig funktionalitet og formål på vape-markedet. Praksis viser, at de mest populære på det seneste er sub-mods og POD-systemer – kompakte, selvstændige, praktiske og alsidige. Blandt en lang række af sådanne enheder er det muligt at tildele enheder fra firmaet Brusko, som er meget velkendt af russiske (og ikke kun) dampere af deres væsker. For ikke så længe siden begyndte virksomheden at samarbejde med de berømte kinesiske vape-producenter, takket være hvilke vape-markedet i Den Russiske Føderation begyndte at vises resultaterne af deres fælles arbejde. Samarbejdet mellem Brusko og Aspirecig resulterede i et ret interessant POD-system Brusko Flexus Blok Pod Kit, som sikkert vil interessere mange.

Generelle data

Brusko Flexus Blok Pod Kit er et kompakt POD-system med et kraftigt indbygget batteri, designet til installation af udskiftelige fordampere i AF-spoleserien. vape shop danmark Enheden er lavet i klassisk stil – rektangulær krop med afrundede kanter og hjørner, som er kronet med en traditionel 510-type drypspids. Enheden er ret enkel, men den har tre effektniveauer, så damperen vil være i stand til at finde den bedste vapingoplevelse til ham uden større besvær. Enheden er ret autonom, hvilket ikke kan undgå at behage. POD-systempatronen er designet til at bruge aftagelige fordampere Aspire AF Coil på nettet med en modstand på 0,6 og 1,0 Ohm. Du kan købe Brusko Flexus Blok Pod Kit i seks farver – perle, Gun metal, mint, lilla, fuchsia og sort.

Udstyr

Den nye enhed er pakket meget anstændigt, så damperen kan trygt bruge den lige efter købet. I boksen vil damperen kunne finde:

– Batteripakke Flexus Blok-batteri;

– Flexus Blok POD patron;

– AF-spole 0,6 Ohm Vaporizer;

– AF-spole 1,0 Ohm Vaporizer;

– USB Type-C kabel;

– Bruger manual.

Flexus Blok batteripakke

På det seneste har der været væsentligt færre samarbejder mellem vape-enhedsproducenter, da næsten alle virksomheder allerede har en fuld stab af specialister involveret i udviklingen. Det berømte russiske firma Brusko, hvis væsker er i topsalget i mere end et år, besluttede at tage vejen for mindst modstand – det blev besluttet at samarbejde med de berømte store vape-producenter. Det mest succesrige samarbejde viste sig at være med Aspire, da mange enheder fra dette kinesiske firma blev genudgivet under Brusko-mærket. Et af de positive resultater af et sådant samarbejde kan trygt betragtes som Brusko Flexus Blok Pod Kit – en interessant og praktisk enhed.

Designere af Aspire (de var engageret i udviklingen af denne enhed) besluttede at bruge ret populær og populær i vaping-formfaktor – en lille boks med afrundede hjørner og kanter. Enheden er meget kompakt – 88,5*41,6*17,5 mm. På grund af at kroppen er lavet af zinklegering, vejer enheden 84 gram, så damperen får en ret let “mursten”, som samtidig har en god ergonomi.

Batteriet i Brusko Flexus Blok Pod Kit er indbygget, 1200 mAh, så to til tre dages batterilevetid er garanteret for vaperen. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket placeret på sidepanelet, 1A strøm, så den fulde opladningstid vil være lidt over en time.

POD-systemet er udstyret med et simpelt chipset, takket være hvilket vaperen kan indstille en af de tre strømtilstande – Høj/Middel/Lav. Samtidig er enhedens effekt 12-18 watt. Du kan aktivere enheden ved at puste og trykke på den eneste knap “Fire”, som bruges til at ændre strømmen. På enhedens sideflade er der en LED-indikator, som skifter farve afhængigt af strøm og batteriniveau.

Flexus Blok POD patron

På grund af dets design bruger Brusko Flexus Blok Pod Kit en rektangulær patron til at erstatte et af enhedens hjørner. Patronen er praktisk og nem at bruge, og bruger en traditionel 510-type drypspids.

Brusko Flexus Blok Pod patronen er designet til at passe til Aspire AF Mesh Coil Series erstatningsvaporizers – på 0,6 og 1,0 ohm mesh, så dampen er garanteret god smagsoverførsel.

Enheden har en lille skyder placeret i nærheden af dryp-typen til at indstille afblæsningen, men skyderhastigheden er ret lav, så det er ikke altid let at justere afblæsningen.

At fylde patronen er praktisk og bekvemt, fordi det ikke er nødvendigt at fjerne den fra batteripakken, du skal blot skubbe endnu en skyder tilbage på siden af patronen og hælde 3 ml væske i det lille hul.

Konklusioner og indtryk

Brusko Flexus Blok Pod Kit er valget af vapers, der ønsker den mest praktiske enhed, der kan glædeligt overraske med autonomi og smagslevering. Udviklerne har gjort alt for at POD-systemet kan erstatte mange vapers traditionelle box-mod udstyret med MTL-tank.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Den lille volumen af patronen;

– Ikke særlig bekvem blæsekontrol.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– De originale farver;

– Batteri med høj kapacitet;

– Hurtig opladning;

– Tre strømtilstande;

– Mesh vaporizers;

– 510-type drypspids;

– Nem genopfyldning;

– Justerbar afblæsning.