Nevoks APX S1 POD sæt

Der er flere vigtige milepæle i vapingens historie – fremkomsten af “egoer”, udviklingen af performance boards, introduktionen af topluft og opfindelsen af salt nikotin. Og takket være fremkomsten af salt nikotin og dets baserede væsker, har vaping ændret sig ret meget, da traditionelle tanke og box mods ikke er egnede til deres vaping, og mere kompakte og mindre kraftfulde POD-systemer er nødvendige. De fleste producenter genbrugte hurtigt deres produktion til produktion af enheder af dette format, og Nevoks er ingen undtagelse – den præsenterer regelmæssigt nye enheder, der er efterspurgt blandt vapers. Efter at have besluttet at frigive endnu et simpelt POD-system præsenterede virksomheden Nevoks APX S1 POD-kit, som helt sikkert vil appellere til dampere, der foretrækker salt nikotinbaserede væsker.

Generelle data

Nevoks APX S1 POD-kit er et kompakt POD-system med en medium batterikapacitet, designet til at bruge aftagelige patroner med indbyggede fordampere til dampning af væsker baseret på saltnikotin. Enheden er lavet i en meget traditionel for POD-systemer udførelse – en lille pind, til ergonomi, som der ikke vil være nogen spørgsmål og klager. vape shop dk Enheden er meget nem at bruge og vedligeholde, så selv en nybegynder kan finde ud af det. POD-system er designet til installation af aftagelige patroner med indbyggede vaporizers på gitteret med modstand på 0,8 og 1,2 Ohm. Nevoks APX S1 POD kit kommer i ni farver, så enhver vaper kan vælge den, han bedst kan lide.

Udstyr

Forvent af et så simpelt POD-system, at noget særligt i pakken ikke er nødvendigt, så i kassen vil damperen kunne finde:

– APX S1 enheds batteripakke;

– APX S1 POD 0,8 ohm patron;

– USB Type-C kabel;

– Garantikort;

– Bruger manual.

APX S1 enhedsbatteripakke

Vi kan ikke sige, at vape-butikkens hylder er sprængfyldt med enheder fra Nevoks, men du kan finde enheder af dette mærke oftere og oftere, da du til en overkommelig pris kan få en ganske anstændig ydeevne og pålidelighed. Hovedretningen for denne producent er POD-systemer og submods, og det er sikkert at sige, at sådanne enheder er meget anstændige. I betragtning af det faktum, at mange vapers foretrækker de mest enkle enheder, præsenterede virksomheden Nevoks APX S1 POD kit – en enkel, pålidelig og kompakt enhed.

Udviklerne har valgt en win-win formfaktor til det nye POD-system – en kompakt pind med afrundede hjørner og kanter, lavet af aluminiumslegering. Enheden har en meget kompakt størrelse – 118,6*20*10,6 mm, og vejer kun 26 gram. En god bonus kan betragtes som det faktum, at producenten tilbyder enheden i ni farver, både traditionelle og lyse ungdom.

Nevoks APX S1 POD-sættet er drevet af et indbygget 500 mAh batteri, som vil være nok til en dag med selvstændigt arbejde. Batteriet oplades via USB Type-C stik placeret i den nederste ende af enheden med 1,5A strøm, så den fulde opladningstid vil være mindre end en halv time.

Nevoks APX S1 POD-kit henviser til formatet af simple enheder, så NX-chippen i det vælger automatisk den optimale effekt inden for området 7-18 Watt. Der er ingen kontroller, aktivering af enheden foretages ved pust. I bunden af enheden er der en LED-indikator, der skifter farve afhængigt af batteriopladningsniveauet.

APX S1 POD patron

I betragtning af enhedens størrelse er det ret logisk, at den bruger udskiftelige patroner med et indbygget varmeelement i stedet for udskiftelige vaporizers. Patronen holdes i batteripakken af magneter. Patronen er fremstillet med producentens innovative lækagesikre teknologi.

Producenten tilbyder to varianter af patroner til Nevoks APX S1 POD kit. Begge med indbyggede 0,8 og 1,2 ohm gitter vaporizers, så god smagsoverførsel er garanteret.

Enheden har en enkel blæsejustering – patronen fjernes fra batteripakken, vendes 180 grader rundt om sin akse og sættes på plads, så du kan få et strammere eller løsere MTL-pust.

For at genopfylde patronen tager du den ud af batteriboksen, åbner silikonestikket på siden og hælder 2 ml væske i.

Konklusioner og indtryk

Nevoks APX S1 POD kit er et klassisk POD-system, hvorfra du ikke skal forvente mirakler eller noget særligt, da det er designet til, at en vaper nemt kan fordampe de salt nikotinbaserede væsker og bruge minimal tid på vedligeholdelse og opsætning.Advantages and disadvantages

Ulemper

– For at genopfylde er det nødvendigt at fjerne patronen fra batteripakken;

– Strømmen er ikke altid indstillet korrekt;

– Ikke det kraftigste batteri.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Minimumvægt;

– Stort udvalg af farver;

– Hurtig opladning;

– To valg af patroner på nettet;

– Nem puffjustering;

– Aktivering på pust.