Vaptio Procare-sæt

I de sidste par år er det kun en doven (læs – ikke-arbejdende) vape-producent, der ikke har frigivet POD-systemer og sub-mods, da dette format af enheder er særligt populært blandt vapers. Men det betyder ikke, at dampere massivt har lagt deres box mods og sabom-tanke på hylden og helt er skiftet til nye, kompakte enheder. Dampere, der foretrækker traditionelle enheder, er ikke så få, og især for dem frigiver producenterne med jævne mellemrum nye box mods og tanke. Specielt til dem har Vaptio udviklet et nyt startsæt Procare Kit, som med sikkerhed kan bruges til gratis vandpibe og stramme cigaretpust, mens man får en kompakt og pålidelig enhed.

Generelle oplysninger

Vaptio Procare Kit er et startsæt bestående af en lille Procare Mod box mod med indbygget batteri og Procare Tank atomizer, designet til at bruge G-seriens fordampere. Vaptio Procare box mod er lavet som en flad lille tønde, som har god ergonomi og er meget praktisk at bruge. vaporizer danmark Enheden er udstyret med et simpelt, men produktivt chipsæt, takket være hvilket vaperen vil få til rådighed vari-watt effekt op til 50 watt. Vaptio Procare Tank tank er enkel nok, uden nogen specielle forbedringer i design, designet til installation af de nye fordampere serie G modstand 0,4 og 1,0 ohm. Vaptio Procare Kit fås i fem farver – Charcoal Grey, Feather Grey, Alice Blue, Pastel Green og Purple Blush.

Udstyr

Vi kan ikke sige, at det nye startsæt er gennemført på en særlig måde – alt er banalt og standard, men vaperen får alt, hvad der er nødvendigt for problemfri brug af enheden:

– Procare mod box mod;

– Procare tankforstøver;

– To fordampere G3 mesh 0,4ohm spoler;

– USB Type-C-kabel;

– Garantikort;

– Brugervejledning.

Procare mod box mod

Vaptios produkter ses ikke så ofte i vape-butikker som for eksempel Voopoo, Smok eller Lost Vape, men vapers, der bruger enheder fra denne producent, er næsten altid tilfredse med dem. Virksomheden hævder ikke at være en topsælger, men frigiver regelmæssigt nye enheder, der finder deres køber. Interessant nok udgiver Vaptio både de i øjeblikket efterspurgte POD-systemer såvel som traditionelle box mods og tanke. Et eksempel på dette er det nye Vaptio Procare Kit-startsæt, som vil glæde både en erfaren vaper og en nybegynder.

Vaptio Procare Mod box mod er lavet i de bedste traditioner for “mod-konstruktion” – en lille enhed, hvis tværsnit er lavet i form af en afkortet dråbe, så enheden har fremragende ergonomi og sidder godt i hånden. Kroppen er lavet af zinklegering med indsatser af rustfrit stål, så den nye box mod vejer en hel del. Enheden er lille – 118*33*27,5 mm (størrelsen er specificeret med tanken), så den fylder ikke meget i lommen. Monteringsområdet til forstøveren er ret stort – 27 mm, så du kan installere næsten enhver tank eller drypkammer uden meget besvær, og de vil ikke overhænge kanterne.

Vaptio Procare Mod bruger et indbygget 2400 mAh batteri, hvis autonomitid afhænger direkte af den installerede fordampers arbejdskraft og modstand. Batteriet oplades via USB Type-C-stikket i bunden af enheden med 3A strøm, så det vil tage omkring 50 minutter at oplade batteriet helt.

Vaptio Procare Mod arbejder under kontrol af et proprietært chipsæt, takket være hvilket vaperen får en effekt på 5-50 watt til sin rådighed. I stedet for de traditionelle “+/-” taster bruger den et lille hjul, hvor du ved at dreje kan få de samme funktioner som strømstyring og menunavigation. Udviklerne var opmærksomme på knappen “Fire” – den er lavet i samme stil som kontrolhjulet og trykkes med et behageligt blødt klik. Boksmodulet er udstyret med et ret stort monokromt display, hvor vaperen kan finde et standardsæt af oplysninger om enheden – batteriniveau, strøm, tid og antal pust, spolemodstand og driftsspænding.

Procare tankforstøver

Procare tankforstøver hører til klassen af “uservicerede” enheder, så du skal ikke forvente noget overnaturligt af den, men samtidig har denne enhed et par “funktioner”. En af de interessante funktioner er mekanismen til fjernelse af fordamperen. For at fjerne fordamperen fra tanken skal du trykke på drypspidsen, og så springer fordamperen bare ud, så dine fingre ikke er i kontakt med resten af væsken.

Denne tank er designet til at bruge G-seriens fordampere. Producenten tilbyder i øjeblikket to fordamperindstillinger, 0,4 og 1,0 ohm til forskellige typer dampning. Fordamperne er på mesh, så god smag er garanteret.

Blæsejusteringen er traditionel – med den roterende ring i bunden af tanken, hvor du ved at dreje kan få både RDL- og MTL-træk.

For at genopfylde tanken skal du bare dreje topdækslet, som åbner påfyldningshullet, hvor du hælder 4 ml væske.

Konklusioner og indtryk

Vaptio skal have ros, da det nye Procare Kit-startsæt viste sig at være meget vellykket og praktisk. Sættet er let at bruge, selvstændigt, praktisk og alsidigt, takket være hvilket både en nybegynder og en erfaren vaper kan få god smag og vape.

Fordele og ulemper

Ulemper

– En fuldgyldig MTL-trækning er ikke let at få;

– Betydelig vægt;

– Kun to fordamperindstillinger.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Stilfuldt design;

– Kraftigt batteri;

– Hurtig opladning;

– Nem betjening;

– Pålideligt chipsæt;

– Original fordamperudstødningssystem;

– Praktisk genopfyldning;

– Mesh fordampere.