Rincoe Manto AIO Plus Pod-sæt

Efter introduktionen af POD-systemer har vaping-verdenen ændret sig en hel del, og det er umuligt at sige entydigt, om det er positivt eller negativt. Den er simpelthen blevet anderledes. Helt andre enheder er blevet efterspurgt blandt dampere. Praksis viste, at POD-systemformatet er populært, men ikke blandt alle dampere, fordi sådanne enheder er for enkle, og mange mennesker ønsker at være i stand til at konfigurere og servicere enheder fuldt ud. Derfor kom der submods på markedet, som i de fleste tilfælde ligner “single tank”, men ikke med en tank eller dryp, men med en patron. En af de mest populære submods er Rincoe Manto AIO Pod Kit. I betragtning af at denne enhed blev frigivet for ganske lang tid siden, besluttede producenten at opdatere den og tilpasse den til moderne realiteter, og som et resultat så Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit lyset.

Generelle oplysninger

Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit er en mellemstor submod, designet til at bruge et 18650-batteri, udstyret med en Manto 2.0-chip, til installation af brandede fordampere eller RBA-baser. Enhedens formfaktor udviklere besluttede at forlade det samme – en lille kasse med afrundede hjørner, men på designet har de arbejdet godt, da enheden ligner en personsøger, selvom ledelsen og ergonomien påvirker dette positivt. Takket være et opdateret proprietært chipsæt får vaperen en varivatte på op til 80 watt og næsten øjeblikkelig bordrespons. vape danmark Enheden er designet til at bruge proprietære fordampere på gitteret med en modstand på 0,15 og 0,3 ohm samt serviceret base. Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit fås i seks smagsvarianter – sort og hvid, lilla, sort, blå og hvid, rød og gul samt gul og grøn.

Udstyrssæt

Enheden tilhører middelklassesegmentet, så den er udstyret ganske standard og uden ekstravagancer:

– Batteripakke Manto AIO Plus-enhed;

– Manto AIO Plus Pod;

– 0,3 ohm fordamper (forudinstalleret);

– 0,15 ohm fordamper;

– USB Type-C-kabel;

– Certifikat;

– Garantikort;

– Brugervejledning.

Batteripakke til Manto AIO Plus-enhed

Blandt det store udvalg af vape mods på markedet har Rincoe Manto AIO Pod Kit været førende i flere år, det er en pålidelig og produktiv enhed, og det er sjældent at høre nogen klager over den. Dampere er blevet bestukket af dens brugervenlighed og vedligeholdelse, såvel som dens udskiftelige batteri og muligheden for at installere en RBA-base. For igen at gøre dampere interesserede besluttede virksomheden at opdatere denne populære sub-mod og udgive Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit – en version, der har mange positive forskelle fra sin forgænger.

Rincoes designere ændrede ikke formfaktoren på den nye sub-mod, men lod den være næsten den samme som den første version – en rektangulær kasse af medium størrelse med afrundede hjørner. Men enhedens design blev mere interessant – det ligner en personsøger eller en gammel kassetteafspiller, og sådanne ændringer havde en positiv effekt på ergonomien – enheden blev mere praktisk og forståelig at betjene. Bagpanelet er aftageligt og holdes fast af magneter, så producenten giver mulighed for at tilpasse enheden. Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit kan ikke kaldes stort – 82 * 47 * 28 mm, men det vejer omkring 90 gram, så i lommen vil det 100% føles.

En vigtig funktion og fordel ved Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit er et udskifteligt traditionelt 18650-batteri, som er installeret under panelet, holdt af magneter.

Hvis behovet opstår, kan batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret på sidekanten med 1A strøm.

I Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit er der installeret et proprietært opdateret chipsæt Manto 2.0, som er blevet mere stabilt og hurtigere (responstid på 0,001 sekunder). Enhedens funktionalitet forblev den samme – Varivatte med en maksimal effekt på 80 watt, men for de fleste vapers vil dette være helt nok. Enheden er udstyret med monokromt display, hvor vaperen kan finde et minimum af information om enheden – strømmen, spolens modstand, batteriniveauet. Og under arbejdet omkring displayet er LED-baggrundsbelysningen tændt.

Manto AIO Plus-pod

I betragtning af at Manto AIO Plus hører til AIO-segmentet (All in One), bruger den en lille patron, der er installeret under det aftagelige magnetpanel, der dækker batterirummet. Patronen er udstyret med en traditionel 510-type, som nemt kan udskiftes med en hvilken som helst anden patron fra din samling.

Manto AIO Plus Pod-patronen er designet til at passe til alle fordampere i denne serie, men den leveres med to – både på et 0,15 og 0,3 ohm net, så der er ingen problemer med smag og volumen. Hvis du vil, kan du installere en serviceret base, men den skal købes separat.

Justering af blæsning i patronen er tilvejebragt – det er lavet med en ring sat direkte på fordamperen.

For at fylde patronen skal du fjerne den magnetiske hætte, åbne silikoneproppen og hælde 3 ml væske.

Konklusioner og indtryk

Vi kan ikke sige, at Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit er radikalt anderledes end den første version. Naturligvis har den forfinet nogle punkter, men det grundlæggende princip forbliver det samme, og bemærkningerne til version Plus er de samme som til den første udgivelse. Men samtidig får damperen en selvstændig, praktisk, nem at bruge og vedligeholde submod, som er perfekt til at dampe væsker på både alkalisk og salt nikotin, forudsat at du installerer den passende spole.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Serviceret base skal købes separat;

– Du skal fjerne låget for at genopfylde og justere luftstrømmen.

Fordele:

– Kompakt størrelse;

– Originalt design;

– 510-type drypspids;

– 18650 batteri;

– Hurtig opladning;

– Produktivt og pålideligt chipsæt;

– Understøtter mesh-dampere og RBA-base;

– Justerbar afblæsning.