Aspire Huracan Mini Tank

I lang tid har dampere massivt købt tanke, der kan serviceres af dem selv. Det er ikke kun på grund af vapernes kærlighed til finmotorik og evnen til at installere en coil, der bedst opfylder deres forventninger, men også fordi vaping-producenterne tilbød et ret beskedent udvalg af fordampere til de respektive tanke. Mange husker sikkert situationen, hvor de var glade for at købe en ny fordamper, og den bare ikke var tilgængelig i vape-butikken. Nu har situationen ændret sig drastisk – producenterne tilbyder en bred vifte af fordampere til enhver smag. En af retningerne for Aspires arbejde er produktionen af fordamperforstøvere, hvis rækkevidde det blev besluttet at tilføje en ny Huracan Mini Tank til sortimentet.

Generelle oplysninger

Aspire Huracan Mini Tank er en kompakt forstøver designet til installation af fordampere i BP-serien, med luftindtag i toppen, designet til at få god smag og bulk. Vi kan ikke sige, at tanken er designet meget strengt – på grund af en masse hak i bunden og på topdækslet (de er ikke for skønhed, men for brugervenlighed) ser den ret moderne og original ud. e cigaret billig Tanken bruger det øverste luftindtag, så den har et design, der “ikke hælder”, hvilket vil blive værdsat af dampere, der konstant bærer enheden i deres lommer. Tanken er designet til installation af fordampere i BP-serien, som med succes bruges i mange moderne forstøvere fra Aspire. Aspire Huracan Mini Tank fås i seks farver – sort, gun metal, stål, rød, blå og regnbue.

Udstyrssæt

På trods af at tanken refererer til standarden “unclogged”, forsøgte producenten at fuldføre den maksimalt, og det lykkedes ham. Derfor vil vaper i kassen være i stand til at finde:

– Huracan Mini Tank forstøver;

– BP 0,4 ohm fordamper (forudinstalleret);

– BP 1,0 ohm fordamper;

– Bobleglas;

– Udskiftning af Eringes;

– Brugervejledning.

Udseende og design

I de sidste par år har mange producenter af vape-enheder næsten aldrig frigivet nye forstøvere og tænkt, at de ikke er særlig interessante for vapers. Men i virkeligheden er situationen noget anderledes – vapers ønsker at købe tanke, men der er næsten ingen nye produkter, så de er nødt til at købe det, der præsenteres. Det kinesiske firma Aspirecig, som er bedre kendt som Aspire, er ikke kun ikke stoppet med at producere tanke, men glæder også regelmæssigt vapers med nye produkter, men i sin ejendommelige stil – de er nødvendigvis “uservicerede”, designet til installation af mærkefordampere. Efter at have besluttet at behage ikke kun elskere af MTL-indånding, men også gratis vandpibe, har virksomheden præsenteret Aspire Huracan Mini Tank – en lille, men ganske praktisk og interessant tank.

Denne forstøver ser ret enkel ud – der er ikke noget særligt i dens design, men det ser ikke strengt ud, men tværtimod – det er lyst og mindeværdigt. Tanken bruger minimal indretning – serielogo og hak på topdækslet og bunden, som ikke udfører dekorativ, men en funktionel rolle. Tankens sædediameter er 23 mm, så den passer perfekt til de fleste box mods.

Afhængigt af, hvad man foretrækker, kan man enten bruge det almindelige 2 ml glas eller det medfølgende 3 ml bobleglas (ikke meget større volumen, men glem ikke, at tanken er en Mini-version). Aspire Huracan Mini Tank bruger et traditionelt 510-dryptip med to øreringe, som du til enhver tid kan udskifte med et hvilket som helst andet fra din samling, hvis du vil.

Fordampere, blæse- og brugsfunktioner

Aspire Huracan Mini Tank blev oprindeligt designet, så brugeren ikke ville have problemer med fordampere, så den er designet til at installere BP-seriens fordampere, som allerede er velkendte og brugt med succes i andre enheder. Der findes i øjeblikket tre varianter af disse fordampere med 0,4/0,6/1,0 ohm modstand, hvor 0,4 ohm-modellen er lavet på en mesh, og 0,6 og 1,0 er lavet på en traditionel coil. Uanset hvilken fordamper man vælger, vil man få en god smagsafgivelse og bulk.

Med hensyn til blæserdesignet er luftindtaget øverst, hvorefter luftstrømmen rammer siden af fordamperen, hvilket giver god væskefordampning og ensartet lys smag. Dette design gør Aspire Huracan Mini Tank “non-pouring”, hvilket man kun kan blive glad for.

Justering af blæsning er meget enkel, med den roterende ring på toppen af tanken kan du indstille det ønskede niveau af indånding.

Tankfyldning er traditionel – det øverste låg fjernes, og du fylder væsken i et af de tre huller, og 2 eller 3 ml afhænger af det installerede glas.

Konklusioner og indtryk

Vi kan ikke sige, at Aspire Huracan Mini Tank har nogen kardinalforskelle fra lignende tanke fra andre producenter. Det er snarere en standard “vedligeholdelsesfri” vape, der vil appellere til mange vapers, der ikke ønsker at bruge meget tid på vedligeholdelse, men stadig ønsker at få en god smag og fyldig vape.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Lille volumen, selv med bobleglasset installeret;

– Når man bruger fordamperen 1,0 Ohm, er det svært at få et tæt cigaretblus.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Stort udvalg af farver;

– Sæder 23 mm i diameter;

– 510. drypspids;

– Godt udvalg af fordampere;

– “Non-pour” design;

– Praktisk genopfyldning.