Vaporesso Zero S POD sæt

Næsten enhver vaper, der foretrækker kraftfulde enheder og sabottanke, der giver ham mulighed for at få enorme skyer af lækker damp, har et kompakt POD-system eller sub-mod, der bruges på gaden. POD-systemer eller submods giver ikke meget damp og er mere bekvemme at bære på grund af deres kompakte størrelse, og damperens opmærksomhed er meget mindre. Blandt det store udvalg af enheder i et sådant format tildelte vapers de mest populære enheder til sig selv, hvoraf den ene er Vaporesso Zero POD-sættet – et enkelt og pålideligt POD-system. Men som det viste sig, besluttede udviklerne af virksomheden at forbedre det lidt, gøre det endnu mere praktisk og praktisk, så de præsenterede en opdateret version med navnet Vaporesso Zero S POD-kit.

Generel information

Vaporesso Zero S POD-kit er et kompakt POD-system med en medium batterikapacitet, designet til installation af aftagelige patroner med indbyggede vaporizere til dampning af væsker baseret på saltvandsnikotin. Virksomheden besluttede ikke at ændre designet af den nye enhed, så damperen venter på en kompakt “sæbekasse”, som kan passe i lommen uden større besvær. Enheden er så enkel og praktisk som muligt, så den aktiveres ved pust og har ingen andre betjeningselementer. Enheden er designet til at installere erstatningspatroner med indbyggede vaporizers, og du kan installere alle varianter af Zero-seriens patroner med modstand på 1,0-1,3 Ohm. Du kan købe Vaporesso Zero S POD kit i otte, både strikse og ret lyse farver.

Udstyr

Det er ret logisk, at POD-systemet er udstyret ganske enkelt og uden dikkedarer, men det kan forklares med enhedens overkommelige pris. I kassen venter damperen:

– ZERO S batteri;

– ZERO S 1,2 Ω Pod;

– USB Type-C kabel;

– Garantikort;

-Bruger manual.

ZERO S batteripakke

Næsten alle vape-producenter har en serie, hvis enheder næsten altid er et hit i salget. SMOK har Nord og RPM, Voopoo har Drag, HellVape har Dead Rabbit. Der er et absolut hit fra Vaporesso – en POD-systems Zero serie, som begyndte at dukke op på markedet umiddelbart efter væksten af salt nikotinbaserede væsker. Kompakte og enkle enheder af denne linje produceres af virksomheden ret regelmæssigt, så præsentationen af Vaporesso Zero S POD-sættet forårsager ikke meget overraskelse. Samtidig viste enheden sig at være lidt raffineret, praktisk og alsidig.

Virksomheden ændrede ikke drastisk designet af den nye enhed, så damperen vil være i stand til at bruge den traditionelle “sæbekasse” med afrundede kanter og hjørner, til hvis ergonomi der ikke vil være nogen krav selv fra skeptiske brugere. POD-systemet blev positivt overrasket over dets kompakte størrelse – 84,9 * 31,4 * 13 mm, så det fylder ikke meget i en lomme eller pung. Producenten tilbyder straks otte designmuligheder, blandt hvilke du kan finde både strenge klassiske farver og lyse ungdommelige.

Vaporesso Zero S POD-sættet drives af et indbygget 650 mAh-batteri, der rækker til en eller to dages batterilevetid, hvis du bruger det hele tiden. Batteriet kan oplades via USB Type-C stik placeret i den nederste ende af enheden med 1A strøm.

Vaporesso Zero S POD-kit tilhører den simple serie af POD-systemer, så det er frataget enhver kontrol og aktiveres ved pust. Samtidig er enheden udstyret med et simpelt chipset, takket være hvilket vaperen kan få en effekt på 12-14 watt. På frontpanelet af enheden er der tre LED-indikatorer, der giver dig mulighed for at overvåge batteriniveauet.

ZERO S Pod-patron

Vaporesso har, ligesom mange andre, for nylig forsøgt at producere enheder, der er så kompatible som muligt med tidligere udgivne forbrugsvarer, så det er ingen overraskelse, at Zero S POD-sættet understøtter alle patroner til Zero-serien. Patronen holdes i batteripakken af magneter.

Specielt til Vaporesso Zero S POD kit blev patronen af samme navn udviklet med indbygget fordamper på gitteret med 1,2 Ohm modstand, takket være hvilken god smag er tilvejebragt for vaperen. Der er ingen luftstrømsjustering, men trækket er i starten moderat stramt.

Udviklerne sørgede for, at patronen på denne enhed var så praktisk og bekvem som muligt. For at fylde patronen skal du blot fjerne mundstykket og hælde 2 ml væske i det lille hul udstyret med en kontraventil.

Konklusioner og indtryk

Helt ærligt er Vaporesso Zero S POD-sættet ikke specielt forskelligt fra dets forgængere, og ikke alle vapere vil være i stand til at finde kardinalforskelle i versionerne. Men damperen, der beslutter sig for at købe Vaporesso Zero S POD-kit, får en kompakt enhed, nem at bruge, alsidig og praktisk.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Svag ladestrøm;

– Manglende blæsekontrol.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– De originale farver;

– Batteri med høj kapacitet for dens størrelse;

– Aktivering, når du puster;

– Understøtter alle Zero serie patroner;

– Nem genopfyldning.