Smoant Knight 40 POD sæt

Hvis du ser på hylderne i vape-butikker, både online og offline, vil du finde færre og færre kraftfulde box-mods, drypsticks og servicerede tanke. Men det er muligt at finde snesevis (hvis ikke hundredvis) af varianter af sub-mods og POD-systemer. Denne situation er ganske forståelig – mange vapers nægter besværlige kraftfulde box-mods til fordel for submods designet til at bruge udskiftelige vaporizers og giver mulighed for at få en god smag. Blandt det ganske store antal af sådanne enheder værdsatte vapers Smoant Knight 80 POD kit – kraftfuldt, produktivt, men ret omfangsrigt. Derfor udgav virksomheden en yngre version af enheden, som fik navnet Smoant Knight 40 POD kit, og enheden viste sig at være ikke mindre interessant end “Knight of the 80th level”.

Den generelle information

Smoant Knight 40 POD kit er en kompakt sub-mod udstyret med en kraftig batteridrevet ANT-chip og designet til installation af S-seriens udskiftelige vaporizers. Enheden er lavet i et ret originalt design, som bruger adskillige elementer, der gjorde det muligt at skabe en original og ekstraordinær sub-mod. Takket være ANT-chipsættet vil vaperen få den maksimale effekt på 40 watt, som kan justeres. Patronen er lavet i formatet “non-pouring” er designet til at bruge udskiftelige mærke vaporizers serie S, blandt hvilke du kan finde en masse modstandsmuligheder. Køb Smoant Knight 40 POD kit du kan i fire farver – gunmetal, stål, sort og regnbue.

Udstyr

Pod-mod er gennemført ganske standard, uden nogen specielle dikkedarer, men de fleste vapers vil sætte pris på det faktum, at du i kassen kan finde alt, hvad du behøver for at bruge enheden, nemlig:

– Knight 40 Device batteripakke;

– Knight 40 patron;

– S-4 Mesh 0,35 Ohm fordamper (forinstalleret);

– S-6 Mesh 1,1 Ohm fordamper;

– USB Type-C kabel;

– Overensstemmelsescertifikat;

– Garantikort;

– Bruger manual.

Knight 40 enheds batteripakke

Da Smoant udgav Knight 80, var virksomheden i stand til virkelig at overraske vapers med det faktum, at enheden viste sig at være alsidig, produktiv og pålidelig. Og selv nu, efter et år eller mere, er enheden efterspurgt blandt vapers. Men selvfølgelig kunne virksomheden ikke bare forlade enhedens popularitet og ikke fortsætte denne serie. Derfor så Smoant Knight 40 POD-sættet lyset – ret interessant, men også praktisk og alsidigt.

Det er værd at hylde udviklerne af Smoant, som gjorde alt for at få den nye sub-mod til at skille sig meget ud blandt modparterne. Det er interessant, at enheden består af separate elementer, der er samlet sammen, så du kan finde dele lavet af gennemskinnelig plastik, metaldele, snit og hak. Men vigtigst af alt – det hele passer perfekt sammen og skaber et unikt ydre, og samtidig har enheden fremragende ergonomi. Størrelsen på enheden er ret beskeden – 102,2*42*23,3 mm, og vægten er 118 gram, så den fylder ikke meget i lommen.

Smoant Knight 40 POD-sættet bruger et indbygget batteri med en kapacitet på 1500 mAh, så vi trygt kan tale om enhedens autonomi. Batteriet kan oplades via USB Type-C stik placeret på siden af enheden med 1A strøm.

Et vigtigt træk ved denne sub-mod er, at den kører med et velkendt vapemærke ANT chipset, hvorigennem vaperen får en simpel Varivatte til sin rådighed med en maksimal effekt på 40 watt og to driftsformer. Enheden er udstyret med et lille monokromt display, hvor damperen vil finde et standardsæt med information om enheden – batteriniveau, strøm, spolemodstand, tilstand og antallet af pust.

Knight 40 patron

Naturligvis blev Smoant Knight 40 POD-sættet designet sin egen patron, kendetegnet ved dets praktiske og brugervenlighed. Den har en ikke-aftagelig rund drypspids og holdes i batteripakken af magneter.

Smoant Knight 40 POD-patron er designet til at bruge udskiftelige fordampere af S-serien, som allerede er velkendte for vapers af andre enheder fra denne producent. Ud over tidligere udgivne vaporizers tilbyder virksomheden til brug i denne sub-mod nogle nye muligheder på nettet med forskellig modstand til forskellige typer pust.

Blow control er implementeret med en lille skyder placeret nær drypspidsen, ved at skubbe den kan du få forskellige træk.

For at genopfylde patronen skal du tage den ud af batteriboksen, åbne silikonehætten på indersiden og hælde 3,5 ml væske.

Konklusioner og indtryk

Hvis en vaper ønsker at få en praktisk og nem at bruge sub-mod, bør han bestemt købe Smoant Knight 40 POD kit. Udviklerne af virksomheden tog højde for mange fejl og mangler i version 80 og korrigerede dem. Enheden vil glædeligt overraske med alsidighed og autonomi, takket være hvilken vaperen får en fantastisk enhed til hver dag.

Fordele og ulemper

Ulemper

– For at genopfylde er det nødvendigt at fjerne patronen fra batteripakken;

– Svag ladestrøm.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Det originale design;

– Batteri med høj kapacitet;

– Pålidelig højtydende chipset;

– Et stort udvalg af vaporizers;

– God volumen patron;

– Justerbar puff.