Vaporesso XROS 3 Pod-sæt

Ingen dampere er overraskede over kompakte POD-systemer designet til at fordampe saltnikotinbaserede væsker, der støt erstatter kraftige box mods og sub-ohm tanke. Sådanne enheder er blevet en integreret del af damperlivet, fordi det med deres hjælp (på betingelse af at man damper stærke nikotinbaserede væsker) er muligt at tilfredsstille nikotintrangen i et par pust. I dette markedssegment er Vaporesso en af de førende producenter af POD-systemer med sin XROS-serie, som næsten alle dampere kender. Enhederne i denne serie formåede at vinde vapernes tillid med deres gode smagsoverførsel, enkelhed og pålidelighed. Men virksomhedens udviklere forsøger at gøre dem endnu bedre, så den tredje generation af XROS, der bærer det enkle navn Vaporesso XROS 3 Pod Kit, så lyset.

Generel information

Vaporesso XROS 3 Pod Kit er et kompakt POD-system udstyret med et kraftigt indbygget batteri, der kører under Axon-chippen og er designet til at installere enhver patron i XROS-serien. Enheden er lavet i den traditionelle formfaktor for POD-systemer – en lille rektangulær pind med afrundede kanter, så den har fremragende ergonomi og tager minimal plads i lommen. Enheden er meget enkel, aktiveret ved at puste, men ret autonom. Det vigtigste ved dette POD-system er muligheden for at installere alle patroner med indbyggede fordamper-serier XROS. Du kan købe Vaporesso XROS 3 Pod Kit i otte farver – Sort, Marineblå, Space Grey, Icy Silver, Royal Gold, Sky Blue, Rose Pink, Mint Green.

Et sæt med udstyr.

Selvom dette POD-system er en enkel enhed, har producenten forsøgt at fuldende det med lidt mere end normalt, så damperen får alt, hvad han har brug for til problemfri brug af enheden:

– XROS 3 batteripakke;

– XROS 3 0,6Ω MESH Pod (forudinstalleret);

– XROS 3 1.0Ω MESH Pod;

– USB Type-C-kabel;

– Påmindelseskort;

– Garantikort;

– Brugervejledning.

XROS 3 batteripakke

Blandt de enheder, der produceres af Vaporesso, er deres POD-systemer i stor efterspørgsel blandt vapers, især XROS-serien. Naturligvis vil ingen hævde, at andre enheder fra denne producent – box-mods, submods, tanke – er lavet kvalitativt, men det er POD-systemer, der især er ønsket af vapers. Årsagerne til en sådan kærlighed til enhederne i XROS-serien er to – god smagsoverførsel og autonomi. For at fortsætte succesen med denne serie besluttede virksomheden at frigive en tredje version af linjen, der hedder Vaporesso XROS 3 Pod Kit.

Virksomhedens designere ændrede ikke designet af den nye enhed, så POD-systemet er lavet som en kompakt rektangulær pind med afrundede kanter, så der er ingen spørgsmål om enhedens ergonomi. POD-systemet er lavet i en ret lille størrelse – 115,1 * 23,6 * 13,7 mm, og kroppen er lavet af aluminiumslegering, så det vil ikke belaste din lomme. Producenten tilbyder Vaporesso XROS 3 Pod Kit i otte farver, blandt hvilke du kan finde både strenge monokrome og originale gradientfarver.

Vaporesso XROS 3 Pod Kit bruger en indbygget batterikapacitet på 1000 mAh – for en så lille enhed er det et ganske anstændigt tal, så to til tre dages batterilevetid er garanteret (den nøjagtige varighed af batterilevetiden afhænger af den installerede patron, intensiteten af vaping og endda lufttemperaturen). Batteriet oplades via USB Type-C-stikket, der er placeret i bunden af enheden, 1A strøm, så den tid, hvor batteriet er fuldt opladet, vil være omkring en time.

Et vigtigt træk ved dette POD-system er, at det fungerer under kontrol af det velkendte chipsæt Axon. Enheden giver automatisk strømvalg afhængigt af modstanden i den installerede fordamper, den aktiveres ved at puste eller ved at trykke på den eneste runde knap “ild”. For at overvåge begivenhederne (aktivering, opladning, kontrol af batteriniveau) er der en lille LED-indikator i bunden af POD-systemet.

XROS 3 Pod-patron

En af de vigtigste funktioner i Vaporesso XROS 3 Pod Kit er, at enhver XROS-patron kan installeres i det, så vaperen har ingen problemer med at finde forbrugsvarer. I batteriblokken holdes patronen fast af magneter.

Specielt til denne enhed blev der udviklet en ny patron med en indbygget mesh-fordamper med 0,6 ohm modstand, takket være hvilken vaperen får en meget anstændig smag. Interessant nok lover producenten op til 20 dages brug af patronen uden forringelse af smagen.

Enheden giver justering af blæsning, implementeret som en lille skyder på frontpanelet, hvor du kan flytte hullet med en større eller mindre diameter.

For at fylde patronen skal du fjerne dysen og hælde 2 ml væske i det lille hul med kontraventilen, du kan bruge både salt og freebase nikotinvæsker.

Konklusioner og indtryk

Vaporesso XROS 3 Pod Kit er en værdig fortsættelse af den populære linje, selvom der ikke er nogen kardinalforskelle fra de tidligere udgivne versioner. Men hvis en vaper er på udkig efter en enkel, selvstændig og vigtigst af alt velsmagende enhed, skal han helt sikkert købe Vaporesso XROS 3 Pod Kit.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Automatisk valg af effekt er ikke altid nøjagtigt;

– Svag opladningsstrøm.

Fordele: Kompakt størrelse

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– Stort udvalg af farver;

– Effektivt batteri;

– Axon chipsæt;

– Understøtter alle XROS-patroner;

– Nem genopfyldning;

– Justerbar afblæsning.