GeekVape Aegis Eteno E100 POD-sæt

Det er usandsynligt, at nogen vil hævde, at hypen omkring vaping i de sidste par år er aftaget en smule, men det betyder ikke, at antallet af vapere er faldet, tværtimod vokser det konstant. Og en af grundene til stigningen i antallet af vapere er de nye enheder, som er kompakte og selvkørende, og muligheden for at dampe væsker med saltnikotin. Og for dampere, der ikke er helt klar til at skifte til saltnikotinvæsker, er der blevet udviklet sub-mods. Den mest berømte sub-mod fra firmaet GeekVape betragtes som Boost, men udviklerne besluttede at frigive en ikke mindre interessant enhed – Aegis Eteno E100 POD kit, som er meget lig den velkendte box-mod Aegis 100, men tilpasset til de moderne markedsrealiteter.

Generel info

GeekVape Aegis Eteno E100 POD kit er en mellemstor submod med et aftageligt 18650-batteri, AS 3.0-chip og en subtank til installation af fordampere i P-serien. Det er lavet i et traditionelt design for denne serie – med mange afsatser og fordybninger, med øko-læderindlæg og fysiske låsenøgler. Takket være AS version 3.0-chipsættet får damperen god funktionalitet og kraft, så sub-mod’en med sikkerhed kan erstatte den traditionelle box mod og tank. billige e væsker Patronen er lavet i et sub-tank-format, designet til installation af P-seriens fordampere, og den kan omdannes til en almindelig tank med 510-m-stik ved hjælp af en adapter. Køb GeekVape Aegis Eteno E100 POD kit fås i seks farver – sort, blå, beige, rød, grå og regnbue.

Sæt

Producenten har sørget for, at vaperen, der købte en sådan sub-mod, ikke havde nogen problemer med dens brug og vedligeholdelse. Derfor vil vaperen kunne finde i kassen:

– Aegis Eteno E100 batteripakke;

– Aegis Eteno E100 POD-patron;

– Udsugning til vaporizers;

– Udskiftning af øreringe;

– P Series Coil 0,2 ohm vaporizer (forudinstalleret);

– P Series Coil 0,4 ohm fordamper;

– USB Type-C-kabel;

– Brugervejledning.

Aegis Eteno E100 batteripakke

Enhver vaper har helt sikkert hørt om firmaet Geek Vape. Selv hvis han eller hun aldrig har haft brug for deres enheder, har han eller hun helt sikkert hørt om det. Virksomheden har vundet dampers tillid med sin kvalitet og originale udvikling, der har været i topsalget i årevis (bare husk Zeus X, Aegis Legend og Boost). Men denne succes stopper ikke virksomhedens udviklere, tværtimod stimulerer den skabelsen af nye enheder. Hvis du kigger på virksomhedens sortiment, kan du finde en masse POD-systemer, der er udgivet for nylig, og næsten ingen sub-mods. Virksomheden besluttede at rette op på denne fejl og præsenterede GeekVape Aegis Eteno E100 POD kit – en let omarbejdet velkendt vapers box mod, men i et nyt format.

Det er nok at se på GeekVape Aegis Eteno E100 POD kit, og straks bliver det klart, hvilken enhed det blev designet baseret på – det er velkendt for vapers Aegis 100, men lidt genskabt. Enhedens design er det samme – med mange fremspring, halvcirkelformet ene side med øko-læderindsats og flad anden side med kontrolpanel. Enheden kan næppe kaldes lille – 134,5 * 39,56 * 33 mm, men det gør det ikke ubehageligt i drift, tværtimod sidder det perfekt i din hånd.

I betragtning af at denne enhed hører til Aegis-familien, er den lavet i overensstemmelse med IP68-beskyttelsesstandarden, så enheden er ikke bange for fugt, støv og fald, men det anbefales stadig ikke at tabe den ned på 8. sal og drukne i en sø.

GeekVape Aegis Eteno E100 POD kit bruger et traditionelt 18650-batteri, der installeres fra bunden under skruelåget (for brugervenlighedens skyld har det et hængslet beslag). Om nødvendigt kan batteriet oplades ved hjælp af det vandtætte USB Type-C-stik, der er placeret under kontrolknapperne, med en strøm på 2A.

På enhedens sideflade er der en mekanisk nøgle til låsning af tastaturet, så du kan låse enheden og ikke være bange for utilsigtede tryk på knapperne.

Et vigtigt træk ved denne sub-mod er, at den kører under AS 3.0-chipsættet, så vaperen ikke kun får mulighed for at indstille effekten op til 100 watt, men også en god funktionalitet. Vaperen har flere tilstande – SMART/POWER/BOOSTING/VPC/TC-NI/TC-TI/TC-SS/TC-TCR, hvilket er en sjældenhed for enheder i dette format. Enheden er udstyret med et 1,06-tommers farvedisplay med et standardsæt af oplysninger om enhedens drift.

Aegis Eteno E100 POD-patron

Selvom Aegis Eteno E100 POD-patronen er designet i et sub-tank-format, minder den mere om en traditionel tank. Ligheden bidrager til, at patronen kan installeres i en særlig adapter og bruges på andre enheder med et traditionelt 510-stik. Patronen holdes fast i batteripakken af magneter.

GeekVape Aegis Eteno E100 POD kit er designet til at installere P-seriens fordampere, som allerede er velkendte for dampere. Sættet leveres med to fordampere – 0,2 og 0,4 ohm, begge på mesh, så der vil ikke være problemer med smag og volumen.

Patronen bruger overhead blowing-teknologi, hvilket gør den til et “non-pouring”-format. Blowout-justering sker med en drejelig ring på toppen af enheden.

For at genopfylde patronen skal du skrue topdækslet af, som holdes fast af bajonetprincippet, og hælde 4,5 ml væske i tanken.

Konklusioner og indtryk

Hvis en damper er på udkig efter et alternativ og en erstatning for den traditionelle enkeltbatteri-box mod og sabom-tank, er GeekVape Aegis Eteno E100 POD-sættet præcis, hvad han har brug for. Vaperen får en selvstændig, praktisk, funktionel og produktiv enhed, som desuden er i stand til at tilfredsstille smag og bulk.

Fordele og ulemper

Ulemper

– IP68-beskyttelse er ikke fuldt implementeret;

– Enheden er ikke designet til et tæt cigaretpust.

Fordele

– Genkendeligt design;

– Ergonomisk kabinet;

– Genopladeligt batteri 18650;

– Hurtig opladning;

– Højtydende chipsæt;

– God funktionalitet;

– Nem genopfyldning;

– Patron med stor kapacitet;

– “non-pour” design.