Eleaf iStick i80-sæt

I de seneste år har producenterne masseproduceret POD’er og sub-mods, som er meget mere efterspurgte end traditionelle box-mods og tanke. Og det er svært at dømme vape-firmaer, da de forsøger at fastholde kunderne så meget som muligt. Men samtidig falder antallet af dampere, der foretrækker klassiske box mods og sabot-tanke, men ikke så hurtigt. Specielt for dem producerer virksomheder nye traditionelle startsæt, som forresten allerede er tilpasset markedets moderne realiteter. Eleaf forsøger ikke at glemme sine fans, så med misundelsesværdig regelmæssighed præsenterer de traditionelle box mods og tanke til dem. Et af de levende eksempler er det nye Eleaf iStick i80-sæt, som helt sikkert vil behage mange dampere.

Generelle oplysninger

Eleaf iStick i80 kit er et startsæt, der består af Melo C-forstøver designet til EC-2-seriens fordampere og iStick i80 box mod med et kraftigt indbygget batteri. Boxmod’et er lavet i en ret traditionel formfaktor – en rektangulær kasse med afrundede hjørner og kanter, med indsatser af rillet plast. Enheden vil glæde dampere med god funktionalitet, med variwatt op til 80 watt, og et batteri med god autonomi er tilgængeligt. Den opdaterede Melo C-tank er en traditionel “userviceret” fordamper, designet til installation af allerede kendte vapers EC-2-serien, lavet på gitteret og på basis af en standardspole. Eleaf iStick i80 kit fås i fem farver – sort, grøn, brun, blå og mørkerød.

Komplet sæt

For nylig forsøger vape-producenter ikke rigtig at overraske vapers på en eller anden måde med et komplet sæt af deres enheder, men det er pakket i en kasse alt, hvad der er nødvendigt for problemfri brug. Derfor venter vaperen:

– iStick i80 box mod;

– MELO C Tank forstøver;

– EC2 0,5Ω Coil;

– EC2-M 0.3Ω Coil fordamper (forudinstalleret);

– USB Type-C-kabel;

– Garantikort;

– To brugermanualer.

iStick i80 box mod

Det er sikkert at sige, at Eleaf er en af “mastodonterne” på vape-markedet, fordi de begyndte at producere e-cigaretter tilbage i de dage, hvor box mods og vaporizer-tanke var en sjældenhed. Selvom virksomheden ikke er den ubestridte leder på vape-markedet, holder den støt sin position ved at tilpasse sig ændringerne, såsom at frigive POD-systemer og sub-mods, der er efterspurgte blandt vapers. Men samtidig glemmer virksomheden ikke de dampere, der foretrækker traditionelle tanke og box mods – nye enheder i dette format frigives regelmæssigt. Eleaf besluttede endnu en gang at behage deres fans og minde sig selv om dem og præsenterede et nyt startsæt iStick i80 kit, som helt sikkert vil interessere mange dampere.

Designet af Eleaf iStick i80 box mod er ikke særlig originalt, da lignende enheder er blevet produceret af dette firma mere end én gang. Enheden er lavet som en lille rektangulær kasse med afrundede hjørner og kanter, så den ligger godt i hånden. Et ekstra plus for ergonomien er tilstedeværelsen af plastsidepaneler med hak, takket være hvilke enheden ikke glider. Boksmodulet er lille nok – 134,5*36*29 (sammen med tanken). Landingspladen er designet til forstøvere op til 26 mm i diameter.

Eleaf iStick i80 er drevet af et indbygget batteri med en kapacitet på 3000 mAh – for sådan en lille enhed er det en ganske god indikator. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret under kontrolknapperne, 2A strøm, så den fulde opladningstid vil være omkring halvanden time.

Eleaf iStick i80 Mod fungerer under kontrol af proprietært chipsæt, takket være hvilket du ikke kun kan få strømmen op til 80 watt, men også en god funktionalitet – smart VW, Bypass, TCR, TC. Et positivt punkt er tilstedeværelsen af en ret stor “Fire” -knap. Enheden er udstyret med et lille monokromt display, hvor du kan finde et standardsæt af oplysninger om enheden – batteriniveau, spænding, spolemodstand, antal pust og strøm.

MELO C Tank Atomizer

Tankene i Melo-serien er blevet brugt af Eleaf i deres enheder mange gange, så det er ikke overraskende, at det nye startsæt er komplet med den nye Melo C-tank. Det er en standardtank uden service med 25 mm sædediameter og fast drypspids.

MELO C Tank-forstøveren er designet til at bruge fordampere i EC2-serien, og brugeren kan vælge det optimale modstands- og varmeelementmateriale til ham. Der er to fordampere i sættet – 0,3 og 0,5 Ohm, takket være hvilke du kan få en anstændig smag.

Justering af blæsning er standard – med ringen i bunden af tanken.

For at genopfylde MELO C-tanken skal du skubbe det øverste låg lige ud og hælde 5 ml væske i tanken.

Konklusioner og indtryk

Vi kan ikke sige, at Eleaf iStick i80 kit er et gennembrud i vaping-verdenen, men det er bare en ny enhed, som med succes kan erstatte box-mods og tanke, der allerede bruges af vapers. Der vil ikke være nogen særlige krav til enheden, da den er designet med de grundlæggende behov hos vapers i tankerne, og samtidig er den nem at bruge, autonom og praktisk.

Fordele og ulemper

Ulemper

– MTL-stramning er meget vanskelig at få;

– Ikke-aftagelig drip-tip.

Fordele:

– Kompakt størrelse;

– Ergonomisk krop;

– Batteri med høj kapacitet;

– Hurtig opladning;

– Kraftfuldt og funktionelt chipsæt;

– Understøtter fordampere i EC2-serien;

– Praktisk genopfyldning;

– Stor tankvolumen.