Vandy Vape Requiem RTA

Fremkomsten af et stort antal POD-systemer og submods har ændret vape-markedet meget, da mange vapers måtte genoverveje deres prioriteter, ikke kun med hensyn til enheder, men også med hensyn til de væsker, de bruger. Men det betyder ikke, at alle begyndte at skifte til sådanne enheder. Mange elskere af virkelig lækker og smagfuld damp installerer stadig spiraler og lægger absorberende bomuld på egen hånd. Producenterne forsøger ikke at glemme dem og udsender nye brugbare tanke. Men størstedelen af moderne forstøvere er allerede designet som universelle – med deres hjælp kan du få MTL, RDL og fuldgyldigt DL-træk. Den nye forstøver fra Vandy Vape, der er skabt sammen med den berømte anmelder El Mono Vapeador – Requiem RTA, som er i stand til at overraske selv skeptiske brugere positivt, hører til sådanne tanke.

Generel info

Vandy Vape Requiem RTA er en tankomizer af medium størrelse, designet til installation af en spole, med udskiftelige kolber, designet til forskellige rygestile. Tankens design er ret traditionelt og uden meget dekoration, selvom afhængigt af dens farve ændrer farven på plastikflasken. Basen i denne model er standard – til en spole, som installeres uden meget besvær og besvær. En af funktionerne i tanken – tre varianter af kolben med indbyggede luftaksler med forskellige diametre, så du kan få tre muligheder for at blæse, og den mest populære. Selve spolen er blæst på siden, hvilket giver dig mulighed for at få en meget god smagslevering uanset den valgte puffemulighed. Vandy Vape Requiem RTA fås i fire farver – stål, sort, sort og rød og grå.

Udstyr

Vandy Vape har altid været et meget anstændigt kit for sine brugbare tanke, og denne nyhed er ingen undtagelse. I kassen med et gennemsigtigt vindue vil vaperen kunne finde:

– Requiem RTA-forstøver;

– Tre udskiftelige flasker (en er forudinstalleret);

– Topcap med MTL-driptip;

– To forudviklede spoler;

– Udskiftningsskruer;

– Udskiftning af fingeringer;

– Blå skruetrækker;

– Brugervejledning.

Udseende og design

Blandt det store antal vape-firmaer, der producerer servicerede forstøvere, er Vandy Vape klart førende, da deres sortiment tilbyder et meget stort udvalg af tanke og dråber til enhver smag. På trods af producenternes totale fascination af POD-systemer udgiver firmaet stadig med jævne mellemrum tanke, der er lavet med de aktuelle trends og tendenser på markedet i tankerne. Under hensyntagen til, at alsidighed er vigtigt for mange brugere, præsenterede virksomheden i samarbejde med anmelderen El Mono Vapeador (dette er ikke det første tilfælde af deres vellykkede samarbejde) Vandy Vape Requiem RTA – en interessant, alsidig og meget praktisk tank.

Designet af Vandy Vape Requiem RTA er ikke særlig originalt, da tanken ser ret streng og noget beskeden ud. Indhakkene i bunden og toppen af tanken er ikke til pynt, men for at gøre det nemmere at bruge den. Den eneste dekoration på tanken er logoet på sidefladen. Diameteren på forstøveren er 24 mm, så den passer perfekt til næsten alle boxmods.

Et interessant punkt er, at Vandy Vape Requiem RTA bruger to varianter af topdækslet, der installeres afhængigt af hvilken type kolbe der skal bruges. På grund af dette har vaper også to drypspids muligheder til sin rådighed – en 510 “bonde” og en bred 810 no-rings. Tankvolumenet er 4,5 ml, og kolben er lavet ir polysulfon (PSU) – en plastik af høj kvalitet, der er modstandsdygtig over for mekaniske påvirkninger.

Base, blæsning og brugsfunktioner

Vandy Vape Requiem RTA er en single-spiral tank. Dækket er designet til at installere en spole, fastgjort af vertikalt placerede slidsede skruer. Det er en vigtig funktion ved dækket, at du kan installere ret “fede” spiraler. Der er ret små brønde til at lægge bomuld, så det er vigtigt at være opmærksom på længden af bomuldshalerne. Den vigtigste egenskab ved Vandy Vape Requiem RTA er, at den er designet til tre typer af puffs – DL, RDL og MTL. For at vælge den ønskede mulighed skal du udskifte kolben med et indbygget skaft, og skaftets diameter varierer afhængigt af trækketypen – 5,0/4,0/3,0 mm.

Spolen er blæst sidelæns, justerbar ved at dreje ringen i bunden af tanken. Luftindtagshullerne er lavet i form af lodrette strimler af forskellig længde. For at genopfylde tanken skal du fjerne den øverste hætte, der holdes på plads af en bajonet, og hælde 4,5 ml væske i den.

Konklusioner og indtryk

Vandy Vape Requiem RTA er en alsidig tank, der kan erstatte nogle vapers flere forstøvere, der er designet til forskellige dampningsstile. Vi kan ikke sige, at dette er en perfekt tank, der passer til alle, men mange vil være glade for at bruge den, da du uden større vanskeligheder kan vælge varianten af trækket, baseret på dine præferencer og endda dit humør.

Fordele og ulemper

Fordele

– Strengt design;

– Rigt udstyr;

– Nem installation af spolen og lægning af absorberende bomuld;

– Tre kolber til forskellige typer af puffer;

– To topkapsler;

– Justerbar blæsning;

– Alsidighed;

– Siddediameter på 24 mm.

Ulemper

– RDL-kolbe må aldrig anvendes;

– Fuldgyldigt MTL-pust er ikke let at få.