Smoant Elfin engangs-pod Kit

På trods af at den store e-cigaret-hype er aftaget en smule, er antallet af vapers ikke blevet mindre. Men de er holdt op med at bruge kraftige boxmods med en lang række funktioner og tanke med sabomviklinger, da de er blevet erstattet af mere kompakte POD-systemer. Enhederne i dette format blev de mest populære og efterspurgte blandt vapers, fordi man kan få en ganske anstændig smag på en lille størrelse. POD-systemer præsenteret nu en masse, men blandt dem er stigende popularitet “betinget engangs” enheder – de er fyldt og opladet, men kun indtil patronen vil tjene sin tid. Smoant Elfin engangs-Pod Kit, der for nylig blev præsenteret af virksomheden, kan betragtes som en repræsentant for denne klasse af enheder.

Generelle oplysninger
Smoant Elfin engangs-Pod Kit er et kompakt POD-system udstyret med et batteri med middelstor kapacitet, med en indbygget patron uden mulighed for at udskifte varmeelementet. Enheden er lavet i et format af vape-pan eller en lille pipe-mod, til ergonomien er der ingen specielle spørgsmål, da det er en pæn enhed af medium størrelse. vape københavn POD-systemet er svært at henvise til engangsbrug, da det giver mulighed for opladning og optankning, og enhedens ressource – er 8-10 genopfyldninger, hvorefter den skal bortskaffes (som en normal “engangs”). Vaperen får den nemmeste enhed at bruge og vedligeholde, som samtidig er i stand til at overraske positivt med smagsoverførslen. Smoant Elfin engangs-podkit til engangsbrug fås i seks lyse gradientfarver, så det vil være godt for unge mennesker.

Emballage
I betragtning af at enheden i første omgang er positioneret som engangsudstyr, er der ingen grund til at tale om nogen af dens emballage, da vaperen kun venter på en standard papkasse og POD-system i en forseglet pakke. På trods af at den har mulighed for opladning, er der ikke noget kabel til den.

Udvendigt udseende og design
Udvalget af Smoant i den seneste tid på en eller anden måde svagt opdateret, især i sammenligning med konkurrenterne. Nogle gange ser det ud til, at virksomheden forsøger at holde sin position på markedet, men langsomt forlader den, da det er mere og mere vanskeligt at frigive enheder, der på en eller anden måde kan overraske vapers, som er blevet mere og mere krævende og krævende. Så udgivelsen af Smoant Elfin engangs-Pod Kit rejser en række spørgsmål om, hvorfor virksomheden besluttede at udgive en engangsanordning i stedet for at gøre det til et traditionelt POD-system, eller hvorfor netop dette format. Men faktum er stadig, at Smoant Elfin engangs-Pod Kit er et “engangs”, men med visse “funktioner”, som mange elskere af lækker og smagfuld damp vil sætte pris på.

Det nye POD-system er lavet i en ret traditionel form-faktor – pipe-mod, vape pen eller, for nogle mennesker er det mere praktisk, så en lille filtpen. Det kan ikke siges, at denne løsning ikke var en succes – et lignende format har været efterspurgt og elsket af vapers i flere år. Enheden er lille – 100×18 mm, så den vil tage lidt plads i din lomme og endnu mere, når du bærer den i din taske. Udviklerne besluttede at gøre enheden ret lys, så i paletten finder du ikke traditionelle monokromer, men du kan finde gradient ungdomsfarver.

Smoant Elfin engangs-Pod Kit bruger et indbygget 500 mAh-batteri – ikke meget, men glem ikke, at enheden er en serie af engangsanordninger. Batteriet oplades ved hjælp af et 0,5A USB Type-C-stik, der er placeret i bunden af enheden. Enheden aktiveres, når du trækker den (logisk).

Patron og brugsfunktioner
En vigtig egenskab ved Smoant Elfin-podkit til engangsbrug er, at det hører til segmentet af engangsudstyr, så det har patronen integreret i huset. Det er vigtigt at huske, at når patronen når slutningen af sin levetid, skal enheden bortskaffes. Patronen bruger en 1,0 ohm gitterfordamper. Der er ingen blæserkontrol.

For at genopfylde patronen skal du blot fjerne det fladtrykte mundstykke, åbne silikonehætten og hælde 2 ml væske i reservoiret. Det anbefales at bruge salt nikotinbaserede væsker med PG/VG 50/50.

Konklusioner og indtryk
Smoant Elfin engangs-podkit kan henføres til en ganske interessant kategori af enheder. På den ene side er det en enhed med en ret begrænset levetid og ressource, og på den anden side kan vaperen vælge hvilken væske han vil fordampe, og ikke bruge de varianter, som producenten tilbyder, som det sker i andre “engangspods”. Enheden er ret praktisk og nem at bruge, hvilket bestikker dig, selvom mange ikke vil være tilfredse med muligheden for at skulle smide den væk, når patronens ressource er opbrugt, og det er i gennemsnit 8-10 genopfyldninger.