Efter at saltnikotin og væsker baseret på saltnikotin blev introduceret på markedet for vape-produkter, stod mange vapers over for spørgsmålet – hvilket POD-system de skulle vælge, fordi der er så mange af dem i enhver vape-butik. Der er flere udvælgelseskriterier – autonomi, praktisk anvendelighed, design og selvfølgelig smag. Blandt det store antal enheder i dette format i mere end et år i toppen af salget er en kompakt og samtidig den mest praktiske enhed Justfog Minifit. Mange producenter producerer langt mere interessante enheder, men Justfog Minifit har vundet vapers tillid så meget, at mange ikke ønsker at opgive den. Inspireret af denne succes har udviklerne udgivet en let modificeret version af Justfog Minifit S POD-kit, som de også besluttede at forbedre. Så Justfog Minifit S PLUS POD kit dukkede op.

Generel information

Justfog Minifit S PLUS POD-kit er et kompakt POD-system, udstyret med et indbygget batteri af middelstor kapacitet, designet til installation af udskiftelige patroner med indbyggede fordamperne. Designet af det nye POD-system ligner den tidligere version – en smule kantet, med klart defineret geometri, og størrelsen af enheden er ret beskeden, så den vil optage minimal plads i lommen. Enheden er meget enkel, så den giver ingen justeringer, men aktiveringen af enheden sker ved at trykke på “Fire”-knappen. Det særlige og den vigtigste forskel på denne version fra sin forgænger er den øgede batterikapacitet, takket være hvilken vaper vil få mere autonomi. Du kan købe Justfog Minifit S PLUS POD kit i fem farver – orange, guld, mørkegrå, mørkegrå, blå og citron.

Udstyr

Hvis vi taler om, hvordan den nye enhed er pakket, er den meget beskeden. Måske har producenten forsøgt at gøre enheden billigere, men faktum er, at i kassen vil vaperen finde:

– Minifit S PLUS Batteri;

– Minifit S POD 0,8 ohm patron;

– Brugervejledning.

Minifit S PLUS batteripakke

Vape-producenterne frigiver konstant nye POD-systemer, og systemerne er så forskellige, at selv en erfaren vaper ikke altid kan vælge den bedste løsning for ham. Men samtidig i mange år har en enkel og ukompliceret enhed Justfog Minifit været meget efterspurgt blandt vapers, som bestikker vapers med sin enkelthed og ukomplicerede, samt gode smagsoverførsel. Succesen med denne enhed inspirerede udviklerne af virksomheden til at skabe et nyt POD-system – Justfog Minifit S POD kit, hvis hovedpointe var en bemærkning – en lille batterikapacitet. Efter at have besluttet at rette op på denne fejl, præsenterede virksomheden Justfog Minifit S PLUS POD-kit – en enhed, der er værdig til opmærksomhed fra både begyndere og vapers med erfaring.

Designet af Justfog Minifit S PLUS POD kit ændrede sig ikke meget – det er den samme lille enhed, lavet i en klar geometrisk form, med markante hjørner og kanter. Men tilstedeværelsen af mange hjørner gør ikke enheden ubehagelig, tværtimod har den fremragende ergonomi. POD-systemet har ligesom sine forgængere kompakte dimensioner – 76,4*21,5*15,6 mm, så det ligner mere et flashdrev end en vaping-enhed.

Den vigtigste forskel mellem Justfog Minifit S PLUS POD kit og dets forgænger er øget batterikapacitet, som nu er 650 mAh. Takket være den øgede kapacitet vil en vaper være i stand til at fordampe i to dage, men det hele afhænger af fordamperens intensitet. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i den nederste ende af enheden.

Justfog Minifit S PLUS POD kit refererer til en ret simpel enhed, så den er designet til at arbejde med en konstant effekt på 12 watt. POD-systemet aktiveres af en enkelt “Fire”-knap placeret i midten. I bunden af enheden er der en LED-indikator, som skifter farve afhængigt af batteriniveauet.

Minifit S POD-patron

Justfog har ikke lavet en ny patron til den nye enhed, men det er ikke overraskende, da den almindelige Justfog Minifit og Max-versionen var i en lignende situation. Minifit S POD-patron med indbygget fordamper med 0,8 ohm modstand. Der er ingen airflowkontrol, men standardtrækket er ret stramt, så tæt på MTL som muligt.

Patronen er let at genopfylde – den fjernes fra batteripakken, flaskens tud indsættes gennem et hul udstyret med en kontraventil, og 1,9 ml væske hældes i tanken. Det anbefales at bruge væsker med et højt nikotinindhold med et PG/VG-forhold på 50/50.

Konklusioner og indtryk

Forventninger fra Justfog Minifit S PLUS POD-kit er ikke et mirakel, for det er faktisk en let modificeret Minifit S, men med et større batteri. Det er værd at sige, at stigningen i batterikapacitet for enheder af dette format selv med næsten 50% spiller en meget vigtig rolle, så den opdaterede enhed vil give dig mulighed for at få en god autonomi, praktisk anvendelighed og anstændig smagsoverførsel.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Manglende justering af blæseren;

– Skal fjerne patronen fra batteripakken for at genopfylde den.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Det originale design;

– Batteri med høj kapacitet;

– Hurtig opladning via USB Type-C-porten;

– Let at bruge;

– Indbygget fordamper på gitteret.