Nevoks APX C1 POD kit

Der var flere vigtige øjeblikke i verden af dampning, som ændrede den dramatisk. Disse øjeblikke omfatter fremkomsten af de første boxmods med chips og et komplet sæt af beskyttelse, tilgængeligheden af tanke og dråber med god smag og bulk-smag og opfindelsen af saltnikotin, som gjorde lukkede kredsløbssystemer særligt populære. Det er Pod-systemer, der nu optager omkring 70 % af vape-markedet, og producenterne stopper ikke bare ikke, men udgiver også jævnligt flere og flere nye enheder af denne type. Nevoks Company blev populær takket være POD’erne, så det er ikke overraskende, at de konstant tilføjer nye enheder til deres sortiment. For ikke at lade vapers vænne sig til Pagee Air POD-systemet endnu, har firmaet præsenteret et nyt Nevoks APX C1 POD-kit, som sikkert vil interessere mange.

Generel info

Nevoks APX C1 POD kit er et kompakt POD-system med et kraftigt indbygget batteri, designet til brug af patroner med integrerede fordamperes APX-serie. Enheden er lavet i det populære nutidige format – næsten en firkantet kasse med et gennemsigtigt hus og afrundede kanter, som har en løkke til et lanyard. Enheden er fra en simpel serie, men udviklerne har givet mulighed for at vælge en af de tre strømtilstande. vape juice danmark Batteriet er kraftigt nok til at give to til tre dages batterilevetid. POD-systemet bruger udskiftelige patroner med indbyggede fordamperne med en modstand på 0,8 og 1,2 ohm APX-serien. Du kan købe Nevoks APX C1 POD-kit i syv farver – blå, orange, sort, hvid, grøn, rød og lilla.

Udstyr

Selv om enheden ser ganske original ud, men er udstyret med en meget enkel og banal, så du bør ikke forvente noget særligt fra enheden. I kassen kan du finde:

– Batteripakke til APX C1-enhed;

– APX Cartridge 0,8 Ohm;

– USB Type-C-kabel;

– Lanyard;

 – Brugervejledning.

APX C1-enhed batteripakke

Populariteten af POD-systemer tvang til en vis grad vape-virksomhederne til at omlægge deres produktion til at fremstille sådanne enheder, da det ellers ville være meget svært for dem at konkurrere med deres konkurrenter. Der er dog nogle virksomheder, som dukkede op relativt for nylig og begyndte at producere POD-systemer med det samme uden overhovedet at forsøge at udvikle traditionelle boxmods og tanke. Til sådanne virksomheder kan man roligt henføre Nevoks, i hvis sortiment man kun kan finde systemer af lukket type. Producenten frigiver regelmæssigt nye POD-systemer, så det er ikke overraskende, at markedsførerne og udviklerne besluttede at fortsætte APX-linjen, som vinder popularitet. Så Nevoks APX APX C1 POD-sæt så lyset – enheden er enkel, men interessant nok.

Vi kan ikke sige, at det nye POD-system er fremstillet i en særlig original formfaktor, da der findes mange lignende enheder fra andre producenter. Men samtidig kan vi ikke sige, at en sådan formfaktor – næsten en firkantet kasse – ikke er vellykket – på grund af de afrundede kanter har enheden en fremragende ergonomi. Traditionelt er sagen lavet af gennemsigtig plast, så alle “indersiderne” af enheden er synlige. Enheden er lille – 78,3*46,8*14 mm og let – 45,8 gram, så den vil ikke tage meget plads i lommen. For at sikre, at vaper kan bære POD-systemet om halsen med den komplette lanyard, er der i den øverste ende en pin med et hul til løkken – for at være ærlig, ikke særlig praktisk og æstetisk.

Nevoks APX C1 POD-sættet APX C1 POD-sættet drives af det indbyggede 1000 mAh-batteri, som giver dig mulighed for at få to til tre dages autonomt arbejde. Batteriet kan oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i den nederste ende af enheden.

På trods af enkelheden giver Nevoks APX C1 POD-kit dig mulighed for at ændre strømtilstanden. Til dette formål er der en enkelt knap “Fire”, tredobbelt tryk på den giver dig mulighed for at levere 3,2/3,4/3,6 volt til fordamperen. Du kan kontrollere niveauet af batteriopladning, aktivering og opladning ved hjælp af en miniature LED ved siden af knappen. Enheden aktiveres ved både at puste og trykke på “Fire”-knappen.

APX POD-patron

APX Cartridge blev allerede brugt af virksomheden i den første version af enheden med samme navn, så det er logisk og rimeligt at den nye enhed blev tilpasset til den. Patronen holdes i batteripakken af magneter.

Producenten tilbyder to varianter af APX-patroner – 0,8 og 1,2 ohm modstand, begge på nettet, så smagsoverførslen vil være på et anstændigt niveau. Du kan justere puffen ved at dreje patronen 180 grader i batteripakken. For at genopfylde patronen skal du fjerne den fra batteripakken, åbne silikonehætten på siden og hælde 2 ml væske i.

Konklusioner og indtryk

Nevoks APX C1 POD-kit er et ganske simpelt og ganske standard POD-system, som der nu er mange analoger af på markedet, men det er lavet i den originale kasse, hvilket straks tiltrækker opmærksomhed. Den vaper, der beslutter sig for at købe Nevoks APX C1 POD-kit, får en let at bruge og vedligeholde enheden, med god autonomi og god smagsafgivelse på grund af brugen af fordamper på gitteret.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– Stort udvalg af farver;

– Det originale design;

– Kapacitet batteri;

– Hurtig opladning;

– Tre strømtilstande;

– To typer af inhalation;

– Patroner med indbyggede mesh fordampere.

Ulemper  

– For at genopfylde skal du fjerne patronen fra batteripakken;

– Fingeraftryk vil altid være synlige på den blanke overflade.