Uwell Crown D POD-sæt

POD-systemer er blevet så populære i de sidste par år, at kun få producenter ikke producerer dem. Det er interessant, at sådanne enheder i de fleste tilfælde er så enkle og ikke særlig funktionelle som muligt, designet til dampende væsker baseret på saltnikotin. Men som det viste sig, er det ikke alle dampere, der kan lide så enkle enheder, som mangler enhver mulighed for justering. Især for sådanne dampere producerer producenter “avancerede” POD-systemer. Uwell Company har gentagne gange udgivet POD-systemer, og dets mest berømte serie er Crown, som det blev besluttet at fortsætte, så en ret interessant og ikke-standard prøve – Uwell Crown D POD kit så lyset. Vi bør straks sige, at det er svært at tilskrive denne enhed til POD-systemer, men den passer perfekt til definitionen af sub-mods.

Generel info

Uwell Crown D POD kit er en kompakt submod udstyret med et batteri med medium kapacitet, der fungerer i fem tilstande og er designet til brug af udskiftelige fordampere i PA-serien. Enheden er lavet i form af en lidt forstørret pind med afrundede kanter og et fladt ergonomisk mundstykke. Det vigtige træk ved denne enhed er dens funktionalitet, som i vaperens rådighed vil være fem tilstande af finjustering, blandt hvilke alle kan hente den bedste mulighed for ham. Sub-modulet er designet til installation af udskiftelige fordampere i PA-serien, som er designet til både fri og tæt træk. Uwell Crown D POD kit fås i seks farver – blå, rød, grå, grøn, sort og lilla.

Udstyr

På trods af at denne enhed kan klassificeres som en sub-mod, er den pakket beskedent nok og standard. I æsken kan vaperen finde:

– Crown D Device batteripakke;

– Crown D Pod-patron;

– PA Coil 0,3Ω fordamper (forudinstalleret);

– PA Coil 0,8Ω fordamper;

– USB Type-C-kabel;

– Brugervejledning.

Crown D-enhed batteripakke

Vi kan ikke sige, at Uwell er førende på vaping-markedet; det er snarere en stabil middelklassevirksomhed. Fra tid til anden frigiver det originale enheder, der er efterspurgte blandt vapers, men de bliver ikke super salgshits, selvom vapers, der foretrækker produkterne fra dette firma, meget sjældent klager over Uwell-enheder. Efter den samlede overgang af producenter til POD-systemer begyndte Uwell også at masseproducere enheder i dette format, og den mest berømte serie var Crown (Uwell Crown-linjen har længe været kendt, og ikke kun af undersystemer). Efter at have besluttet at skille sig ud blandt konkurrenterne og vinde kundernes tillid, besluttede virksomheden at frigive noget mere interessant end et simpelt “termometer”, det er derfor Uwell Crown D POD-sættet så lyset.

Designere fra Uwell Company opfandt ikke noget specielt i designet af den nye enhed, så de besluttede at lave den i et af de mest populære formater til POD-systemer – en pind, men med en lidt øget størrelse. Enheden har ingen skarpe kanter og er udstyret med et fladt mundstykke, så den har god ergonomi. Sub-mod’en er relativt lille – 106*28*18,5 mm. Kroppen er lavet af aluminiumslegering, så enheden vejer kun 59 gram.

Uwell Crown D POD kit drives af et indbygget 1100 mAh batteri – ikke meget, hvis man tænker på muligheden for at bruge 0,3 ohm vaporizers. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i bunden af enheden med 2A strøm.

Det vigtigste ved Uwell Crown D POD-sættet er funktionaliteten, fordi vaperen ikke bare har en standard vari-watt, men hele fem driftstilstande – Smart-Power/VV/Curve/Bypass/Custom. Takket være denne funktionalitet kan brugeren vælge den bedste tilstand for sig selv og indstille alle de nødvendige parametre uden de store problemer.

Enhedens maksimale effekt er 35 watt, og strømstyringen og navigationen gennem ændringen sker ikke med standardknapperne “+/-“, men med drejeknappen i bunden af enheden. Selvfølgelig er en sådan løsning ikke en nyhed, men i fremstillingen af enheder af et sådant format bruges det for første gang. Enheden aktiveres ved både at puste og trykke på “Fire”-knappen.

Uwell Crown D POD kit er udstyret med et 0,96 tommer farvedisplay, hvor du kan finde et komplet sæt oplysninger om enheden. Og hvis du ønsker det, kan du endda ændre farveskemaet.

Crown D Pod-patron

Denne undertilstand bruger en udtagelig patron, der er designet til udskiftelige fordampere. Patronen holdes fast i batteripakken af magneter og har en flad ergonomisk drypspids. Crown D Pod-patronen er designet til at bruge fordampere i PA-serien (UN) og leveres med to 0,3 og 0,8 ohm netfordampere til frie og tætte træk.

En lille skyder på kroppen gør det muligt for damperen at indstille det ønskede inhalationsniveau. For at genopfylde patronen skal du bare fjerne mundstykket og hælde 3 ml væske i hullet med en kontraventil.

Konklusioner og indtryk

Det er sikkert at sige, at Uwell Crown D POD-kittet er designet specielt til dampere, der ikke er særligt tilfredse med fabriksindstillingerne, og som ønsker at få mest muligt ud af selv en så kompakt enhed. På grund af sin funktionalitet og praktiske anvendelighed vil pod-mod’en være fantastisk til dampere med erfaring såvel som til begyndere, der ønsker at eksperimentere.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Ikke den højeste batterikapacitet;

– Kun to tilgængelige fordampere.

Fordele

– Lille størrelse;

– Lav vægt;

– Det originale design;

– Hurtig opladning;

– Højtydende chipsæt;

– Fremragende funktionalitet;

– To muligheder for at puste;

– Mesh fordampere;

– Justerbar afblæsning;

– Praktisk genopfyldning.