Innokin CoolFire Z60 Zlide topsæt

Det er svært at finde et vapingfirma, der ikke producerer POD’er og submods, fordi enheder i dette format er meget efterspurgte blandt vapers. Men mange vapers ønsker kategorisk ikke at skifte til sub-mods og POD-systemer, og foretrækker den traditionelle “tank – box-mod” kombination. Sådanne vapers er ikke så få, som det ser ud til, og det er for dem et ret berømt firma Innokin udgiver periodisk flere og flere nye enheder. En af de mest berømte og relevante linjer fra denne producent betragtes som en serie Z, som allerede har formået at vinde brugernes tillid. Ved at beslutte endnu en gang at minde sig selv og samtidig glæde deres fans, har virksomheden præsenteret et startsæt Innokin CoolFire Z60 Zlide topsæt.

Generelle data

Innokin CoolFire Z60 Zlide top kit – kompakt startsæt, bestående af box mod CoolFire Z60 mod med indbygget batteri og god funktionalitet, og forstøver Zlide Top Tank, designet til Z-serie vaporizers. Zlide Top Tank er en af de universaltanke, der kan bruges til både tæt MTL-inhalation og mere løse bongs. På grund af det brede udvalg af Z-seriens vaporizers kan vaperen nemt vælge den bedste mulighed afhængigt af hans præferencer. CoolFire Z60 box mod har kompakt størrelse, indbygget batteri med høj kapacitet og et produktivt og funktionelt chipsæt. Innokin CoolFire Z60 Zlide topsæt fås i syv farver – lilla, blå, gunmetal, stål, sort, pink og rød.

Det er værd at hylde udviklerne af Innokin Company, hvilket relativt simple startsæt blev gennemført ganske anstændigt. Derfor vil damperen i kassen kunne finde:

– Coolfire Z60 Mod box mod;

– Atomizer Zlide Top Tank (2ml);

– DuoPrime Z Coil 0,6 ohm fordamper (forinstalleret);

– Z Coil 0,3 ohm fordamper;

– Udskiftningsglas;

– Ekstra dryp-tip;

– Oring sæt;

– USB Type-C kabel;

– Bruger manual.

Zlide Top Tank Atomizer

Det kan ikke siges, at det kinesiske firma Innokin er den ubestridte leder på vape-markedet, men det opgiver ikke sin selvsikre position som “mellemvægter”. Virksomheden udgiver periodisk ret interessante og praktiske enheder af forskellige formater, som næsten umiddelbart efter præsentationen finder deres fans. På trods af producenternes totale fascination af POD-systemer og sub-mods, glemmer virksomheden ikke vapers, der foretrækker traditionelle box-mods og tanke. Derfor besluttede den at fortsætte den ganske populære Z-serie og præsenterede Innokin CoolFire Z60 Zlide topsæt – et kompakt og interessant startsæt.

Over designet af den nye enhed arbejdede virksomheden ikke specielt hårdt og lavede dramatiske ændringer, så damperen venter på en pæn boxy mod, lidt buttet, med afrundede hjørner og kanter, som har fremragende ergonomi. Enheden er lille – 119,45*35,73*27,02 mm, og monteringsområdet til forstøvere med en traditionel 510 mm konnektor er designet til tanke eller dryp op til 25 mm i diameter.

Innokin CoolFire Z60 Mod bruger et indbygget 2500 mAh batteri, som er en sikker påstand om autonomi, men glem ikke, at batterilevetiden afhænger af vaping-stilen og driftskraften. Opladning af batteriet sker ved hjælp af USB Type-C-stikket, placeret under kontrolknapperne, med en strøm på 1,7A.

En interessant løsning, som er blevet glemt af mange vape-producenter, kan betragtes som en mekanisk tænd- og slukknap, som er placeret i den nederste ende af enheden.

Innokin CoolFire Z60 Mod fungerer under kontrol af proprietære chipset, takket være hvilket du ikke kun kan få effekten på 6-60 watt, men også fire driftstilstande – VW, VV, Coil+, Refresh. Enheden er udstyret med et lille farvedisplay, hvorpå du kan finde et standardsæt med information om enhedens betjening.

Zlide Top Tank Atomizer

Zlide Top Tank forstøveren er en traditionel tank, som du trygt kan bruge på andre box mods, hvis du vil, da den har et standard 510 stik. Tanken er 24,5 mm i diameter. Den bruger den klassiske 510 “pawn” drypspids, som er nem at udskifte, med en anden inkluderet til gratis vandpibepust.

Denne tank er designet til at bruge udskiftelige fordampere i Z-serien, hvis variation er så stor, at selv en krævende vaper kan finde den bedste mulighed afhængigt af hans præferencer.

Luftindtaget i Zlide Top Tank er øvre, så tanken kan sikkert henføres til det “ikke-hældende”. Justering af træk sker ved at dreje ringen med indhak på toppen af tanken.

For at genopfylde forstøveren skal du blot skubbe tophætten lige og hælde 3,5 eller 4,5 ml væske i det lille hul, afhængigt af det indstillede glas.

Konklusioner og indtryk

Vi kan trygt sige, at CoolFire Z60 Zlide topkit er endnu et vellykket startsæt fra Innokin, som er fantastisk til vapers, der leder efter en kompakt, praktisk og funktionel enhed. Sættet er interessant for dets autonomi, alsidighed, brugervenlighed og vedligeholdelse.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Det er problematisk at få en fuldgyldig stramning;

– Temmelig stor vægt.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Ergonomisk design;

– Kraftfuldt batteri;

– Hurtig opladning;

– Højtydende chipsæt;

– God funktionalitet;

– Stort udvalg af vaporizers;

– Ikke-spild;

– 510 dryp-spids;

– Praktisk genopfyldning.