Smok SOLUS G POD kit

Næsten hver dag præsenterer vape-producenter (kendte og mindre kendte) POD-systemer i forskellige formater. Et af kendetegnene ved denne type enheder er enkelhed, så udviklere formår sjældent at gøre dem funktionelle, så de er nødt til at lede efter muligheder for at tiltrække købernes opmærksomhed. Svaret er ganske enkelt – at udvikle et attraktivt design. Det er den måde, som Smok-ingeniørerne gik, og præsenterede for nylig mere originale end funktionelle enheder. Efter at have besluttet at fortsætte det allerede bevist fra den positive side af serien Solus, præsenterede virksomheden Smok SOLUS G POD kit. Dette POD-system, selv om det “ikke fanger stjerner fra himlen”, men det kan behageligt overraske selv skeptiske vapers.

Generel information

Smok SOLUS G POD-kit er et kompakt POD-system, udstyret med et batteri af middelstor kapacitet, der er kompatibelt med patroner med indbygget gitterfordamper i Solus- og Solus 2-serien. Formfaktoren for den nye enhed er ret traditionel – det er en lille pind med afrundede hjørner og kanter. Udviklerne har lagt særlig vægt på design – kroppen er lavet af gennemsigtig plast, hvorunder du kan se “fyld” af enheden. Derudover har producenten taget sig af LED-baggrundsbelysning, som kan ændres eller slukkes med en enkelt knap. Aktivering af enheden sker kun med et pust. POD-systemet er designet til at bruge de tidligere udgivne patroner med indbygget 0,9 ohm gitterfordamper Solus og Solus 2-serien. Du kan købe Smok SOLUS G POD kit i syv originale farver med yderligere tegninger.

Kit

Smok-enheder er altid pakket næsten på samme måde, og dette POD-system var ingen undtagelse, selv om det for en simpel enhed er godt udstyret:

– Batteripakke SOLUS G Device (700mAh);

– Patron SOLUS 2 Meshed 0.9ohm Pod;

– Lanyard;

– USB Type-C-kabel;

– Brugervejledning.

SOLUS G-enhed Batteripakke

Nogle gange kan du på internettet finde oplysninger om, at virksomheden Smok begyndte at miste sin førende position på markedet. Det er sikkert at sige, at oplysningerne er dårligt understøttet af fakta, da denne producent stadig er i top fem af vape-enheder. Og bekræftelsen af dette kan betragtes som en regelmæssig udgivelse af nye enheder, der ikke kun er efterspurgt blandt vapers, men også fortjent bliver et salgshit rundt om i verden. Efter at have besluttet at fortsætte en af de populære Solus-serier præsenterede virksomheden to lignende enheder SOLUS G og SOLUS G-Box, som straks offentliggjorde de officielle oplysninger om dem interesserede mange fans af lækker og smagfuld damp.

Du kan ikke sige, at Smok SOLUS G POD kit er lavet i nogle meget originale form-faktor, fordi det er ganske traditionel stick med afrundede kanter og hjørner, som har god ergonomi. Designerne har lagt særlig vægt på udformningen af enhedens krop – den er lavet af gennemsigtig plast, hvorunder du tydeligt kan se enhedens “indvolde”, og de er belyst af et antal lysdioder (hvis du vil, kan du slukke for baggrundsbelysningen).

Den ene side af enheden har navnet, og den anden side er dekoreret med den originale graffiti-agtige tegning. POD-systemet har en ret beskeden størrelse – 111,5 * 24 * 16,1 mm, og ikke mindre beskeden vægt – kun 31 gram. For at enheden kan bæres rundt om halsen, indeholder sættet en lanyard, der er fastgjort til kroppen med en gummiring.

Smok SOLUS G POD-kittet er drevet af et indbygget 700 mAh-batteri, som er nok til autonom brug af enheden i et par dage. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket (det er allerede blevet en standard), der er placeret i bunden af enheden, med en strømstyrke på 0,57A.

Smok SOLUS G POD-kittet fungerer under kontrol af et proprietært chipset, der giver dig mulighed for at få en effekt på 13-16 watt. Enheden aktiveres kun ved at puste. Den eneste knap i bunden af enheden er designet til at tænde / slukke og til at ændre / deaktivere baggrundsbelysningen. Under hensyntagen til variabiliteten af baggrundsbelysningen skifter hele den nederste del af enheden sin farve afhængigt af batteriniveauet.

Solus POD-patron

Smok var en af de første til at tilbyde vapers ensartede patroner til POD-systemer, så det er logisk, at SOLUS G POD-kittet oprindeligt blev designet til at være kompatibelt med de tidligere udgivne forbrugsstoffer. Solus og Solus 2 patroner kan installeres i det, lavet på 0,9 ohm gitter og adskiller sig kun i volumen – henholdsvis 3 ml og 2,5 ml.

POD-systemet giver dig mulighed for at ændre puff-tilstand – MTL eller RDL. For at ændre pustet skal du fjerne patronen fra batteripakken, dreje den 180 grader og sætte den tilbage. For at genopfylde en patron fjerner du den fra batteripakken, åbner hætten på siden og hælder 3 ml eller 2,5 ml væske i, afhængigt af hvilken type patron du bruger.

Konklusioner og indtryk

Smok-udviklerne var ikke meget opmærksomme på funktionaliteten af SOLUS G POD-sættet, men var mere opmærksomme på det visuelle design af enheden – lavede en lys original sag og tilføjede baggrundsbelysning. Men samtidig er enheden nem at bruge, selvstændig og kompakt.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– Det originale design;

– LED-baggrundsbelysning;

– En separat tast til at tænde og styre baggrundsbelysningen;

– Batteri med høj kapacitet;

– Aktivering ved at puste;

– Kompatibel med Solus-patroner;

– Justerbar blæsning.

Ulemper

– Svag opladningsstrøm;

–  Du skal fjerne patronen fra batteripakken for at genopfylde den.