Eleaf IORE Crayon Pod Kit

Oplysninger om et muligt forbud mod dampning dukker jævnligt op i internetmedierne. Men samtidig bliver antallet af dampere ikke mindre, tværtimod – flere og flere rygere beslutter sig for at skifte til lækker og smagfuld damp. Så det er ikke overraskende, at vape-producenterne forsøger regelmæssigt at frigive en række forskellige enheder, og ikke kun funktionelle og produktive, men også så enkle som muligt og samtidig autonome. Det velkendte firma Eleaf, som opererer på dampmarkedet i mange år, præsenterede for ikke så længe siden en ret simpel serie af IORE, som med succes viste sig fra en positiv side. Og en sådan succes pressede tydeligvis virksomhedens udviklere til at fortsætte den, så lyset så et ret simpelt og originalt POD-system – Eleaf IORE Crayon Pod Kit – Eleaf IORE Crayon Pod Kit, som helt sikkert vil interessere kunderne.

Generelle oplysninger

Eleaf IORE Crayon Pod Kit er et kompakt POD-system udstyret med et kraftfuldt indbygget batteri, designet til udskiftelige patroner med indbyggede fordamperne på gitteret. Enheden ser ret original ud og ligner endda lidt legetøj – en pæn blok af plastik med afrundede kanter og hjørner, men med ret god ergonomi. POD-systemet hører til kategorien af ret enkle, men det har to muligheder for aktivering og et batteri med god kapacitet, takket være hvilket du kan få en god autonomi. Enheden er designet til installation af aftagelige patroner med 0,8 ohm gitterfordampere med god smagsoverførsel og moderat stiv inhalation. Eleaf IORE Crayon Pod Kit er tilgængelig i fem farver – grå, pink, blå, hvid og grøn.

Udstyr

Enheden blev oprindeligt designet til at være ret enkel, så den er pakket ret enkelt, så i kassen kan du finde:

– IORE CRAYON Battery Pack;

– IORE CRAYON Pod-patron (0,8Ω);

– USB Type-C-kabel;

– Garantikort;

– Brugervejledning.  

IORE CRAYON batteripakke

Blandt et ganske stort (og konstant stigende) antal virksomheder, der er involveret i produktionen af vape-enheder, kan Eleaf kaldes en “oldtimer” eller “mastodont”, da det begyndte sin vej tilbage i dampningens tidlige dage. Det kan ikke siges, at denne producent nu konstant er i toppen af ranglisten, men den lader sig ikke glemme – den udsender konstant nye enheder, som altid finder deres kunder. Efter at POD-systemer blev særligt populære, begyndte virksomheden at producere enheder af dette format, og ganske gode enheder. For ikke så længe siden blev lanceret i masseproduktion, en serie af IORE, som allerede har vundet sine fans. Inspireret af succesen besluttede udviklerne at udvide den og præsenterede Eleaf IORE Crayon Pod Kit – en enkel og interessant enhed.

Designet af Eleaf IORE Crayon Pod Kit tiltrækker straks opmærksomhed, og ikke kun på grund af den formfaktor, som kassen er lavet i (det er en lille pæn bar med afrundede hjørner og kanter), men en vis lighed med legetøj. Dette indtryk opstår, efter at du har fået fingrene i enheden, især fordi der ikke er nogen spørgsmål og klager over ergonomien i POD-systemet. Enheden har en ret beskeden størrelse – 101 * 26 * 26 mm, og dens vægt (på grund af det faktum, at produktionen kun bruger plastik) er kun 58 gram, så i din lomme vil den ikke komme i vejen.

Kraften i dette POD-system leveres af det indbyggede 1000 mAh-batteri, som vil give vaperen mulighed for at få to eller tre dages arbejde, men den nøjagtige tid af batteriets levetid afhænger af mange faktorer. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i den nederste ende af enheden, med 1A strøm, så den fulde opladningstid vil være omkring halvanden time.

Eleaf IORE Crayon Pod Kit bruger et ret simpelt proprietært chipset, der giver dig mulighed for at få en konstant effekt på 15 watt. Afhængigt af vaperens præferencer kan du aktivere enheden med en enkelt “Fire”-knap, såvel som med et pust. For at overvåge batteriniveauet og andre begivenheder i bunden af enheden er der en lille LED.

IORE CRAYON Pod Cartridge

Der er udviklet en ny patron til Eleaf IORE Crayon Pod Kit, og den har et tyndt rundt mundstykke og et vindue til at overvåge væskestanden i tanken. Patronen holdes i batteripakken af stærke magneter.

Patronen til denne enhed præsenteres i den eneste variant – med en indbygget fordamper på gitteret med en modstand på 0,8 ohm. Der er ingen blæserkontrol. Udviklerne af enheden tog sig af, at genopfyldning var så praktisk som muligt. For at gøre dette skal du fjerne den øverste hætte, åbne stikket og hælde 2 ml væske.

Konklusioner og indtryk

På trods af at Eleaf IORE Crayon Pod Kit faktisk er et meget simpelt POD-system, vil det helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed fra vapers med sit originale udseende. Ud over en vis “legetøjsagtighed” vil enheden behage dig med sin brugervenlighed og vedligeholdelse, anstændig autonomi og god smagsoverførsel.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– Det originale design;

– Batteri med høj kapacitet;

– To muligheder for aktivering;

– Indbygget fordamper på gitteret;

– Bekvem genopfyldning.

Ulemper

– Manglende blæserkontrol (selv simpel);

  – Kun én mulighed for patroner.