Moti X Go POD-sæt

Segmentet af POD-systemer på vapemarkedet fornyes konstant, og det bliver sværere og sværere for producenterne at frigive enheder, der kan tiltrække sig opmærksomhed fra vapers, som allerede er forkælet med et stort udvalg af vape-enheder. Derfor bliver det stadig vanskeligere for nye producenter at bryde ind på markedet, selv om det lykkes for nogle virksomheder at gøre det. Et af disse firmaer er Moti, som blev nævnt for seks måneder siden, da det lancerede sit første apparat i samarbejde med dampningens “mastodont” Vaporesso. Virksomheden udvikler sig støt og roligt og præsenterer flere og flere interessante nye enheder. For at behage og overraske på samme tid de sofistikerede elskere af lækker damp præsenterede virksomheden Moti X Go POD-kit – et ganske originalt og simpelt POD-system.

Generelle oplysninger

Moti X Go POD-sættet er et kompakt POD-system udstyret med et batteri med middelstor kapacitet, der er designet til installation af udskiftelige, vedligeholdelsesfrie patroner, der kan udskiftes. Apparatet er udformet som en meget kompakt cylinder med afrundede kanter og et ergonomisk fladtrykt mundstykke. Kroppen er fremstillet af plast og aluminiumslegering, som er behagelig at røre ved. Enheden er meget enkel – den aktiveres, når du puffer, fungerer ved en konstant effekt på 10 watt og har ikke meget autonomi, men den var oprindeligt placeret som et meget enkelt og praktisk Pod-system. københavn e væske Afhængigt af vaperens præferencer kan du bruge enten en serviceret patron med indbygget fordamper eller allerede primet af producenten og med en række forskellige smagsvarianter. Du kan købe Moti X Go POD-kit i fire farver – grøn, lilla, blå og grå.

Tilbehør

Denne enhed hører til kategorien meget enkel, det er logisk, at den er udstyret med et minimum, og dens sæt minder mere om en engangs e-cigaret end POD-system. I kassen kan vaperen finde:

– Moti X Go Device batteripakke;

– Moti X Go POD 1.0 ohm patron;

– Brugervejledning.

Det er værd at nævne, at enheden kan leveres med en præ-fyldt patron, men i dette tilfælde vil manualen mangle.

Moti X Go-enhedens batteripakke

På trods af at vape-markedet er ret tæt fyldt med producenter, kendte og ikke så kendte, dukker der jævnligt nye virksomheder op. Naturligvis kan ikke alle af dem modstå den hårde konkurrence, men de virksomheder, der ønsker at bryde ind på markedet, arbejder på at producere interessante enheder, fordi det er de enheder, som vapers har brug for lige nu. Til sådanne virksomheder kan man roligt henføre virksomheden Moti, som producerer virkelig originale enheder, der adskiller sig noget fra konkurrenterne. Oprindeligt startede virksomheden i samarbejde med Vaporesso, men nu arbejder den selvstændigt. Moti besluttede sig for at hævde sig selv endnu en gang og præsenterede en ret ukonventionel variant af POD-systemet – Moti X Go POD-kit.

Hvis du ser på denne producents sortiment, kan du se, at han har valgt den vigtigste formfaktor for sine enheder – kompakte cylindriske enheder. Og Moti X Go POD-sættet var ingen undtagelse, da det er en pæn cylinder med afrundede kanter og et fladtrykt ergonomisk mundstykke. Kroppen er lavet af aluminiumslegering og plastik, så dens vægt er minimal, men samtidig har overfladen en karakteristisk soft-touch-belægning, der er behagelig at røre ved. Dimensionerne på POD-systemet kan med sikkerhed kaldes miniature, for de er kun – 68,6 * 24,5 mm, så det vil næsten ikke kunne mærkes i lommen.

Moti X Go POD-sættet bruger et indbygget batteri af ikke den højeste kapacitet – 400 mAh, men det skulle være nok til en dags brug (det siger producenten i hvert fald). Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i bunden af enheden med 0,35A strøm, og der er ikke noget opladningskabel i sættet.

POD-systemet er meget simpelt, så det har ingen kontroller og aktiveres ved at puste. Enheden fungerer ved en konstant effekt på 10 watt. For at overvåge begivenhederne og angive batteriniveauet er der en miniature LED placeret i midten af enheden.

Moti X Go POD-patron

At sige, at beslutningen om at tilbyde vapers to muligheder for patroner – servicerede og forfyldte – ikke er ny, fordi lignende sæt allerede er blevet præsenteret mere end én gang af andre producenter. Men samtidig kan vi ikke sige, at det er en taberløsning – mange brugere kan lide denne variant af enheden, som giver dem mulighed for at vælge, hvilken patron de vil bruge.

Den genopfyldelige patron har en indbygget fordamper med en modstand på 1,0 ohm og er designet til tætte cigaretpust. For at genopfylde patronen skal du blot åbne silikonehætten på dens overflade og hælde 2 ml væske.

Volumenet af forfyldte patroner er 4 ml, og de er fyldt med en væske baseret på saltnikotin. I øjeblikket tilbyder producenten følgende smagsvarianter:

– Grøn lime;

– Eksotisk fusion;

– Lush Ice;

– Juicy Grape;

– Arabisk æble;

– Jordbæris;

– Blå storm;

– Gummy Bear;

– Vanilla Sundae;

 – Cola Fizz.

Konklusioner og indtryk

Moti X Go POD-kit er en ganske interessant og original enhed. Naturligvis er der en række krav og spørgsmål til den, men i det store og hele er der et ret positivt indtryk af enheden, som understøttes af dens kompakthed, to typer patroner og brugervenlighed og vedligeholdelse.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– lav vægt;

– Det originale design;

– Aktivering ved tilspænding;

– To typer af patroner;

– Originale og rige smagsvarianter af brugte væsker på salt nikotin;

– Bekvem genopfyldning.

Ulemper

– Svag opladningsstrøm;

– Lav batterikapacitet.