Smok SOLUS G-BOX POD kit

Udbuddet af POD-systemer og submods på vape-markedet i dag er i stand til at overraske selv den mest skeptiske person. Blandt det kan du finde både helt enkle og til en vis grad beskedne enheder, og lyse funktionelle – vaperen skal blot stoppe sit valg på denne eller hin enhed. Derfor er det ikke overraskende, at producenterne konstant arbejder for at vinde købernes tillid, og nogen forsøger at præsentere et originalt design, og nogen interessant funktionalitet. Og Smok er ingen undtagelse i dette “våbenkapløb” – det præsenterer regelmæssigt nye POD-systemer, der tiltrækker kunderne. Virksomheden besluttede endnu en gang at overraske fans af lækker og velduftende damp og præsenterede Smok SOLUS G-BOX POD-kit – et POD-system simpelt, men ikke mindre interessant.

Generelle oplysninger

Smok SOLUS G-BOX POD kit er et kompakt POD-system, der er udstyret med et batteri med medium kapacitet, designet til brug af aftagelige patroner med indbyggede fordamperne i Solus-serien. Enheden er lavet i henhold til alle tendenser på vape-markedet – næsten firkantet pæn kasse med afrundede kanter og hjørner, og kroppen er lavet af gennemsigtig plast, så du kan se “fyldningen” af enheden. københavn ejuice POD-systemet ser ret originalt ud, men i sin funktionalitet er det så enkelt som muligt – det aktiveres, når du trækker, og effekten indstilles automatisk afhængigt af vaporizerens modstand og batteriets opladningsniveau. Enheden er kompatibel med patroner serien Solus og Solus 2, så der er ingen problemer med forbrugsstoffer. Du kan købe Smok SOLUS G-BOX POD kit i syv originale farver, og hver af dem har sin egen indretning.

Pakken

Smok Company afviger ret sjældent fra standardudstyret på sine enheder, og det nye POD-system var ingen undtagelse, så i kassen kan du finde:

– SOLUS G-Box-batteri;

– Solus Meshed POD 0,9 ohm patron;

– Lanyard;

– USB Type-C-kabel;

 – Brugervejledning.

SOLUS G-Box-batteri

Smok Company er på listen over vape markedsledere i mange år, med misundelsesværdig regelmæssighed frigiver nye enheder af meget forskellige typer. Med væksten i popularitet af POD-systemer begyndte virksomheden at frigive flere og flere enheder af et sådant format, og hver af de præsenterede enheder er værd at være opmærksom på, fordi udviklerne gør alt for at vapers var tilfredse med Smok-produkter. Virksomheden besluttede at fortsætte den allerede kendte Solus-serie for brugerne og præsenterede et nyt POD-system – Smok SOLUS G-BOX POD-kit.

I øjeblikket har alle vape-producenter et (eller flere) POD-system i form af en firkant, og Smok kunne ikke holde sig væk. Smok SOLUS G-BOX POD kit er lavet i denne formfaktor – en pæn næsten firkantet form med afrundede kanter og hjørner. For at gøre det nemmere at bære enheden er den udstyret med en lille løkke til en lanyard. Det er interessant, at enheden er lavet af gennemsigtig plast, under hvilken du kan se “indvoldene” af enheden. Den ene side af enheden er dekoreret med navnet, og den anden side har en original tegning i futuristisk stil. Størrelsen af enheden er ganske beskeden – 74,9 * 46,4 * 16,6 mm, og vægten er lille – kun 47 gram.

POD-systemet drives af det indbyggede 700 mAh-batteri, hvilket vil være helt nok til et par dages autonom drift. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i den nederste ende af enheden, med en strømstyrke på 0,77 A, så den fulde opladningstid tager lidt over en time.

Smok SOLUS G-BOX POD-kittet SOLUS G-BOX POD har en enkelt kontrolknap, men den er ikke ansvarlig for aktivering, som kun sker ved at puste. Formålet med knappen er at tænde/slukke enheden, samt at ændre baggrundsbelysningstilstanden, som er ret lysstærk og varieret. Batteriniveauet overvåges af lysdioder, der er placeret under sidepanelet.

Solus Meshed POD-patron

Næsten alle producenter forsøger i dag at fremstille ensartede patroner, der kan bruges på forskellige enheder, og Smok har også gentagne gange tilbudt sådanne løsninger. Smok SOLUS G-BOX POD kit er designet til at installere udskiftningspatroner med indbyggede fordamperne i Solus og Solus 2-serien, lavet på gitteret og har den samme modstand på 0,9 Ohm, men forskellig volumen – 2,5 og 3 ml.

POD-systemet har en blæserjustering, og efter dagens populære standard. For at ændre MTL-pustet til RDL skal du fjerne patronen fra batteripakken, dreje den 180 grader og installere den på plads.

For at genopfylde patronen skal du tage den ud af batteripakken, åbne silikonehætten på siden og hælde 3 eller 2,5 ml væske. Det anbefales at bruge væsker med et højt nikotinindhold med et PG/VG-forhold på 50/50.

Konklusioner og indtryk

At sige, at Smok SOLUS G-BOX POD-kit adskiller sig kardinal fra sine forgængere eller lignende enheder fra konkurrenterne, er umuligt, for det er først og fremmest et simpelt og uhøjtideligt POD-system. Men der er ingen særlige krav til denne enhed – en almindelig enhed med god autonomi, nem at bruge og vedligeholde, som vil passe til mange vapers.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– Det originale design;

– LED-baggrundsbelysning;

– Batteri med høj kapacitet;

– Aktivering når du trækker;

– Kompatibel med Solus-patroner;

 – Justerbar blæsning.

Ulemper

– Svag opladningsstrøm;

–  Du skal fjerne patronen fra batteripakken for at genopfylde den.