Aspire Cyber S POD kit

Næppe nogen vaper kan blive overrasket af et POD-system i dag, fordi enhver selvrespekterende elsker af lækker og smagfuld damp har enheder af dette format i deres arsenal. Takket være POD-systemer kan du fordampe salte nikotinbaserede væsker relativt sikkert, så du kan slukke din nikotinsult på blot et par pust uden at få en hård damp. Næsten alle producenter af vape-enheder tilbyder kunderne et bredt udvalg af POD-systemer i forskellige designs. Og firmaet Aspirecig (ofte blot kaldet Aspire) er ingen undtagelse – du kan finde mange POD-systemer i deres sortiment nu. For nylig lancerede virksomheden en ny serie af Cyber, som allerede er blevet populær. Producenten besluttede ikke at stoppe og udvide serien og præsenterede Aspire Cyber S POD-sættet Aspire Cyber S – en praktisk og interessant enhed.

Generelle oplysninger

Aspire Cyber S POD-kit er et kompakt POD-system med et batteri med middelstor kapacitet, der er designet til brug af udskiftelige patroner med indbygget TSX-fordamper. Den formfaktor, som enheden er lavet i, er den mest populære for POD-systemer – en pæn pind med afrundede hjørner og kanter. Ret originalt design af enheden – på den ene side anvendes standard zinklegering, og på den anden side – gennemsigtig plast, så man kan se “fyldet” i enheden. netbutik elektroniske cigaretter POD-system fra en ret simpel serie, men producenten har givet to muligheder for aktivering – ved at trykke på en knap og ved at puste. Enheden er designet til at installere en ny type patroner med indbyggede fordampere på gitteret med en modstand på 0,8 og 1,0 Ohm. Aspire Cyber S POD-sættet fås i fem farver – gunmetal, sort, grøn, rød og blå.

Udstyr

Vi kan ikke sige, at enheden er pakket på en speciel eller usædvanlig måde, alt er trivielt og enkelt, men vaperen får alt, hvad der er nødvendigt for problemfri brug af enheden. I kassen kan du finde:

– Cyber S Device batteripakke;

– TSX Pod 0,8 Ohm patron;

– TSX Pod 1.0 Ohm patron;

– USB Type-C-kabel;

– Brugervejledning.

Cyber S Device batteripakke

Antallet af vape-producenter har været konstant i flere år – med jævne mellemrum dukker de op, og nogle af de mest fremtrædende holder op med at arbejde. Blandt dem kan en af lederne i branchen med sikkerhed betragtes som virksomheden Aspirecig, som oftere kaldes Aspire (ikke at forveksle med den kendte producent af computerkomponenter). Virksomhedens udviklere og marketingfolk arbejder konstant på at behage vapers med nye produktive og autonome enheder. For ikke så længe siden lancerede virksomheden en ny serie af POD-systemer – Cyber, som enhederne allerede er efterspurgte blandt kunderne. Aspire besluttede at tilføje til den, de præsenterede Cyber S POD-kit – et POD-system, der er bemærkelsesværdigt for sin enkelhed og pålidelighed.

Aspire Cyber S POD-kits formfaktor er en traditionel pind med afrundede kanter og hjørner, der passer i lommen uden større problemer. Virksomhedens designere besluttede at lave den ene side af enheden i traditionel stil – med virksomhedens logo trykt på det monokrome panel, og den anden – lavet af gennemsigtig plast, så du kan se “indvoldene” i enheden. POD-systemet har en ret beskeden størrelse – 118,5 * 24 * 16 mm, og en lille vægt på 54,5 gram.

Enheden drives af det indbyggede 700 mAh-batteri – ikke meget, men et par dages autonomt arbejde, selv om autonomien afhænger af dampningsintensiteten, modstanden af den installerede patron og endda den omgivende lufttemperatur. Batteriet oplades med 2A strøm ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i den nederste ende af enheden.

Aspire Cyber S POD-kit fungerer under ASP-chipsættet, der er velkendt af vapers, hvis vigtigste funktion ikke kun er det faktum, at enheden er forsynet med et standardsæt af beskyttelse, men også i leveringen af konstant 3,4V spænding til fordamperen. Afhængigt af brugerens præferencer kan du aktivere POD-systemet enten ved at puste eller ved at trykke på “Fire”-knappen.

TSX Pod Cartridge

Da Aspire Cyber S POD-sættet er en fortsættelse af den nye serie af enheder, bruger det de nye patroner fra TSX-serien. De har indbyggede fordampere med 0,8 og 1,0 ohm modstand på nettet og fås i 2 ml- eller 3 ml-versioner. Enheden har en ret enkel luftstrømsjustering, hvortil det er nødvendigt at fjerne patronen fra batteripakken, dreje den 180 grader og installere den på plads.

Påfyldning af patronen er meget enkel – den fjernes fra batteripakken, silikonehætten på siden åbnes, og der hældes 2 eller 3 ml væske på.

Konklusioner og indtryk

Vi kan ikke sige, at Aspire Cyber S POD-sættet er på en eller anden måde kardinal anderledes end de analoger, der er udgivet af både konkurrenterne og Aspire, men det gør et ganske positivt indtryk. Udviklerne har udgivet en behagelig at bruge enhed, selvstændig, kompakt og alsidig, som er perfekt til dampning af væsker baseret på saltnikotin.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Det originale design;

– Effektivt batteri;

– Hurtig opladning;

– Stabilt fungerende chipset;

– To aktiveringsmuligheder;

– Justerbar blæsning;

– Patroner med indbyggede forstøvere på gitteret.

Ulemper

– Justeringen af blæsningen er for let;

– Patronen skal fjernes fra batteripakken for at blive genopfyldt.