Smok RPM 100 POD sæt

Producenter af vape-enheder konkurrerer konstant med hinanden og prøver ikke kun at tiltrække kunder, men også at vinde deres tillid. Selvfølgelig dukker der fra tid til anden små virksomheder op, som efter at have udgivet to eller tre ret interessante enheder forsvinder lige så pludseligt, som de dukker op. Men der er også “mastodonterne” på vape-markedet, som ikke kun holder deres positioner, men også konstant tager fart og præsenterer flere og flere nye enheder. Det er til kategorien af “mastodonter” kan sikkert tilskrives virksomheden Smok, som regelmæssigt producerer nye enheder. Efter at de kompakte submods blev særlig efterspurgt blandt vapers, udgav virksomheden sin enhed RPM, som blev et rigtigt hit i salget. Udviklerne besluttede endnu en gang at spille på populariteten af denne serie og præsenterede Smok RPM 100 POD-sættet.

Generelle data

Smok RPM 100 POD kit er en ganske stor størrelse submod, designet til at bruge et batteri 21700/18650 og udskiftelige fordampere RPM3 og RPM2 serier. Visuelt ser submod ud som en traditionel box mod til et batteri. Vi kan ikke sige, at enheden er lavet i en lille størrelse, men det kan forklares med muligheden for at installere batteristørrelsen 21700. Enheden er lavet i en ergonomisk form, leveret af den halvcirkelformede ene side og lige anden side. Enheden fungerer under kontrol af et proprietært chipset, hvorigennem du kan få strøm op til 100 watt. Enhedspatronen er designet til at installere erstatningsvaporizers RPM3, og hvis du køber en ekstra patron, kan du købe RPM2. Køb Smok RPM 100 POD kit fås i fem farver – guld, rød, regnbue, blå og grå.

Udstyr

Næsten alle enheder fra firmaet Smok er udstyret på samme måde, men damperen får alt, hvad han skal bruge til problemfri brug af enheden. I kassen venter damperen:

– RPM 100 enheds batteripakke;

– RPM 85/100 Tom Pod (RPM 3 spole);

– RPM 3 meshed 0,15Ω spole;

– RPM 3 Meshed 0,23Ω Coil Vaporizer

– Adapter til 18650 batterier;

– USB Type-C kabel;

– Bruger manual.

RPM 100 enhedsbatteripakke

Efter at vape-markedet dukkede op pod-mods, behandlede mange producenter såvel som vapers dem først ret skeptisk, men efter et stykke tid blev de ikke kun populære, men begyndte også støt at fortrænge de traditionelle box-mods. Smok reagerede straks på sådanne markedstendenser og udgav et rigtigt hit – RPM sub-mod, som blev den første i rækken af enheder af samme navn. På trods af det faktum, at virksomheden tilbyder omkring et dusin RPM-serien enheder, er udviklerne ikke stoppet, så lyset så en ny enhed – Smok RPM 100 POD kit.

Ved første øjekast ser Smok RPM 100 POD kit ikke ud som en sub-mod, men som en fuldgyldig “one-bar”, fordi dens formfaktor er ret traditionel – det er en rektangulær enhed med en afrundet side og en flad anden. På grund af denne formfaktor ligger enheden perfekt i hånden og har god ergonomi. Det er svært at kalde sub-mod’en lille – 136*36*29 mm, men sådanne dimensioner kan forklares med den understøttede batteristørrelse. Enheden vejer 136 gram, men en sådan vægt er baseret på det faktum, at kroppen er lavet af galvaniseret legering.

Sub-mod’en er designet til at bruge et 21700/20700/18650 traditionelt erstatningsbatteri (ved hjælp af en adapter), installeret nedefra under det hængslede låg. Hvis det er nødvendigt, kan du oplade batteriet ved hjælp af USB Type-C-stikket, placeret under kontrolknapperne, 1,5A strøm.

Drevet Smok RPM 100 POD-sæt under kontrol af proprietært chipset, hvorigennem vaperen vil komme til sin rådighed Varivatt med en maksimal kapacitet på 100 watt og understøtter vaporizers modstand på 0,15 ohm. Betjeningen er så enkel og intuitiv som muligt. Enheden er udstyret med et 0,96 tommer farvedisplay, hvor du kan finde et standardsæt med information om enhedens betjening.

RPM 85/100 Pod patron

Smok RPM 100 POD kit blev præsenteret med et lignende enheds RPM 85 POD kit, så begge enheder bruger de samme patroner, der holdes i batteripakken af stærke magneter. Patronen, der følger med enheden, er designet til at bruge RPM3 fordampere, men hvis fordamperen ønsker at bruge et bredere udvalg af RPM2 fordampere, skal patronen til at installere dem købes separat.

RPM 85/100 POD-patronen installerer fordampere i RPM3-serien, og den kommer med to – 0,23 og 0,15 ohm. Begge er på mesh, så du vil ikke have problemer med smag eller fylde. For at indstille trækniveauet skal du blot dreje ringen i bunden af patronen, og den har et ret stramt slag, så du kan indstille blowback ret præcist. Påfyldning af patronen er meget enkel – du skal bare skubbe det øverste tanklåg i en lige linje og hælde 6 ml væske i hullet udstyret med en kontraventil.

Konklusioner og indtryk

Smok RPM 100 POD kit vil være et rigtigt fund for mange vapers, fordi det helt sikkert kan erstatte den enkelte batteriboks mod. Enheden er selvstændig, nem at bruge, nem at vedligeholde og alsidig med hensyn til installerede fordampere, så den er en fornøjelse at bruge.

Fordele og ulemper

Ulemper

– RPM 3 vaporizers er designet til bong vaping;

– For at bruge RPM 2 vaporizers skal du købe en patron separat;

– Temmelig stor vægt.

Fordele

– Ergonomisk design;

– Understøttelse af tre batteristørrelser;

– Hurtig opladning;

– Let at bruge;

– Varivatte effekt på 100 watt;

  Fordampere på nettet;

– Stor tankvolumen;

– Justering af luftblæsningen;

– Praktisk genopfyldning.