Joyetech eGo 510 engangssæt

De fleste vapingentusiaster, der startede med vaping for fem eller seks år siden, var glade ejere af “ego” – simple enheder, der ikke skinnede med deres autonomi og gode smagslevering. Men mange mennesker husker disse enheder med en vis mængde nostalgi, og nogle vapers bruger dem med glæde den dag i dag. Selvom formatet anses for at være lidt forældet, blev det grundlaget for produktionen af POD-systemer, som nu er på toppen af popularitet. Efter at have besluttet samtidig at frigive POD-systemet og spille på vapers nostalgiske minder og følelser, præsenterede firmaet Joyetech eGo 510 engangssæt. Det er værd at sige med det samme, at to enheder, Genopfyldelig og Engangs, adskiller sig efter patron, men hvis den første variant er en traditionel pipe-mod, er den anden en ganske original enhed, der kan interessere mange vapers.

Generelle data

Joyetech eGo 510 engangssæt – et kompakt POD-system, udstyret med et ret kraftigt indbygget batteri, designet til at bruge aftagelige patroner fyldt med væsker baseret på salt nikotin. Enheden er lavet i formatet af en kompakt pipe-mod, med en glat sideoverflade og ergonomi, som du ikke vil have nogen klager over. Enheden er udstyret med et ret anstændigt batteri, som skal genoplades med jævne mellemrum. En vigtig egenskab ved enheden er, at den er udstyret med et 510 stik, så du kan få en god batteripakke til at bruge forskellige tanke. Joyetech eGo 510 engangssæt er designet til at bruge fyldte patroner, og producenten tilbyder vaper 20 af de mest populære smagsvarianter.

Sæt og emballage

Det er ret logisk, at dette POD-system vil blive gennemført som minimum, da det er noget mellem “engangs” og en brugbar enhed. Derfor er det ikke overraskende, at en vaper i kassen kun kan finde en batteripakke og en aftagelig 2 eller 4,5 ml patron.

Udseende og design

Firmaet Joyetech er i løbet af de sidste år blevet noget “dystert” – på en eller anden måde virker det ikke særlig aktivt, nye enheder frigives ikke ofte, og dem, der udgives, konkurrerer ikke altid trygt med enheder fra andre producenter. Men dette betyder ikke, at virksomheden har stoppet sit arbejde, og beviset på dette er et par nye enheder, som blev frigivet af denne producent. Det er værd at sige, at virksomheden samtidig præsenterede to enheder Joyetech eGo 510 engangssæt og Joyetech eGo 510 genopfyldningssæt, som kun adskiller sig i patroner. Samtidig er patronerne fuldt ud udskiftelige, så du bør overveje versionen med forfyldte patroner, der med succes kan installeres på enhver boksmod.

Designet af Joyetech eGo 510 engangssæt er ikke specielt originalt – det er en lille tube mod, lavet af plastik med en blank overflade, men det er dens enkelthed, der tiltrækker. Enheden er virkelig lille – dens højde er 113 eller 124,5 mm afhængig af hvilken patron der er installeret. Vigtigt træk ved enheden er, at den har en diameter på 22 mm, og der er et traditionelt 510 stik på enden, så du kan installere næsten enhver tank med tilsvarende diameter til batteripakken. Men når du installerer det, er det vigtigt at huske, at Joyetech eGo 510 ikke har den højeste effekt, selvom cigaretten kan bruges med absolut tillid.

Joyetech eGo 510 engangssæt er drevet af et indbygget 850 mAh batteri, hvilket er en ret god indikator. Batteriet oplades via USB Type-C stik på siden med 1A strøm, så tiden det tager at oplade batteriet vil være omkring en time.

Enheden tilhører det simple segment, så den har kun én knap “Fire”, placeret i midten. Enhedens effekt er 14-18 watt, men det vil være nok til mange vapers. I nærheden af ladestikket er der en LED-indikator, hvormed du kan overvåge batteriniveauet.

Joyetech eGo 510 engangs POD-patron

En af funktionerne ved Joyetech eGo 510 engangssættet er, at det bruger udskiftelige fyldte patroner. De er lavet i form af standard tanke med traditionelt 510 stik, så du kan bruge dem på enhver box mod uden problemer.

Producenten tilbyder to versioner af patroner – 2 ml og 4,5 ml, designet til henholdsvis 500 og 1600 sug. Patronerne har et varmeelement på nettet med 0,7 ohm modstand, så smagsoverførslen vil være på det rigtige niveau. Der er ingen blæsejustering, standardpusten er en stram cigaret.

Joyetech eGo 510 engangs-POD præsenteres ikke kun i to bind, men også med 20 forskellige smagsvarianter, og udviklerne har valgt de mest populære og populære smagsvarianter.

Konklusioner og indtryk

Joyetech eGo 510 engangssæt er et ganske interessant apparat, som næppe kan kaldes en “engangsudstyr”, men det er også et serviceret POD-system eller -enhed. Denne enhed kan roligt betragtes som universel, da den vil passe til både vapers, der ønsker en simpel enhed, og dem, der ønsker at udskifte standard tanken på en box mod med noget interessant fra tid til anden. Under alle omstændigheder er enheden original og ret ikke-standard.