SMOK Prisma Pod Kit

For fem eller seks år siden købte vapers ikke det, de ville have, men apparater, der blev præsenteret på hylderne i de få vape-butikker. Derfor skræmmer den nuværende situation på vape-markedet, hvor alle kan vælge den bedste vape-enhed i henhold til forskellige parametre, mange elskere af lækker og smagfuld damp. Men dette udnyttes med succes af producenterne, der frigiver flere og flere nye enheder af forskellige formater. Og firmaet Smok er ingen undtagelse, dets ingeniører, designere og marketingfolk arbejder konstant på at tilbyde vapers nye enheder. Virksomhedens sortiment vises i stigende grad POD-systemer – en af de mest populære typer af vape-enheder til dato. For at udvide sortimentet af sådanne enheder og interessere brugerne, præsenterede virksomheden SMOK Prisma Pod Kit – en interessant og alsidig enhed.

Generel information

SMOK Prisma Pod Kit er et kompakt POD-system, der er udstyret med et batteri med medium kapacitet og designet til at bruge Novo-seriens udskiftelige patroner med indbygget fordamper. Den formfaktor, som enheden er lavet i, er en win-win kompakt pind udstyret med en ret stor “Fire”-knap. Designet af den nye enhed tiltrækker også opmærksomhed – den nederste halvdel af enheden er riflet og den øverste halvdel er glat. POD-systemet aktiveres ved både at puste og trykke på knappen, og batteriet vil tillade en ret god autonomi. vape shop danmark Et af de vigtigste træk ved enheden er, at den er designet til installation af udskiftelige patroner med indbyggede forstøvere i Novo-serien, så der vil ikke være problemer med at finde forbrugsstoffer. Du kan købe SMOK Prisma Pod Kit i syv farver – sølv, pink, turkis, grøn, rød, grå og sort.

Udstyr

Smok firmaet kits sine POD-systemer (og ikke kun dem, men alle andre enheder) omtrent det samme, så i kassen kan vaperen finde:

– Prisma Device batteripakke (800mAh);

– To Novo 2X Meshed 0.8Ω MTL Pods (2ml);

– USB Type-C-kabel;

– Brugervejledning.

Prisma-enhed Batteripakke

Blandt det store antal vape-virksomheder, der startede for syv eller otte år siden, er det ikke alle, der er “flydende” nu. Smok er ikke kun forblevet i førerfeltet, men udgiver også regelmæssigt nye enheder. Hemmeligheden bag virksomhedens succes er næsten øjeblikkelig tilpasning til markedets realiteter og produktion af enheder, der er efterspurgte, især POD-systemer. Det er på produktionen af enheder af dette format, at virksomheden nu fokuserer sin opmærksomhed. Den næste tilføjelse til sortimentet af POD-systemer er SMOK Prisma Pod Kit – en interessant og alsidig enhed. Det er interessant, at enheden har det andet navn – Smok PROPOD Pod Kit, men i virkeligheden er det den samme enhed, så du bør ikke blive overrasket.

Da Smok udviklede designet af denne enhed, eksperimenterede de ikke, så den er lavet i den mest populære for POD-systemer formfaktor – en pæn pind med afrundede kanter. SMOK Prisma Pod Kit er dekoreret ret interessant – uden billeder og logoer, men med riflet nederste halvdel og glat øverste halvdel, så ergonomien er god – den glider ikke i hånden. Enheden er lavet i en ret beskeden størrelse – 107*24,5*15 mm, så i din lomme vil den ikke være i vejen.

SMOK Prisma Pod Kit bruger et indbygget 800 mAh-batteri, som vil være nok til at arbejde autonomt i en eller to dage (autonomitiden afhænger af dampningsintensiteten og modstanden af den installerede patron). Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i bunden af enheden, med en strømstyrke på 0,7 A.

POD-systemet fungerer under kontrol af et proprietært chipset, som tillader en maksimal effekt på 22 watt. Chipsættet indstiller automatisk effekten afhængigt af modstanden på den installerede patron. Der er to muligheder for aktivering – ved at puste og ved at trykke på den eneste knap “Fire”, der er placeret i midten af enheden. Direkte over knappen er der en LED-indikator, der skifter farve afhængigt af batteriniveauet.

Novo 2X POD-patron

En af de vigtigste funktioner i SMOK Prisma Pod Kit er, at enheden er designet til at bruge Novo-patroner. Takket være denne forening har vaper ingen problemer med at finde forbrugsstoffer – du kan købe Novo-patroner praktisk talt i enhver vape-butik. Patronen holdes fast i batteripakken af stærke magneter.

POD-systemet er udstyret med den velkendte Novo 2X-patron, som er lavet på et 0,8 ohm-gitter. Der er ingen blæserkontrol, så trækket reguleres af den installerede patronstype. For at genopfylde patronen skal du blot fjerne mundstykket (tryk på det) og hælde 2 ml væske i hullet, der er udstyret med en kontraventil.

Konklusioner og indtryk

SMOK Prisma Pod Kit er et ganske traditionelt POD-system, som ikke adskiller sig specielt meget fra de analoger, der er udgivet tidligere. Men denne enhed er i stand til at overraske en fan af lækker og smagfuld damp positivt med god autonomi, praktisk anvendelighed, alsidighed og god smagsoverførsel.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Det originale design;

– Stort udvalg af farver;

– Batteri med høj kapacitet;

– Den maksimale effekt på 22 watt;

– Understøtter Novo-patroner;

– Nem genopfyldning.

Ulemper

– Svag opladningsstrøm;

– Manglende kontrol af luftstrømmen.