Nevoks Pagee Air Pod kit

For mange vapers var fremkomsten af kompakte og selvstændige POD-systemer, der også kan behage med en god smagsoverførsel, en reel overraskelse. Det viser sig, at der ikke er behov for at bære et kraftigt (og ofte ret tungt) boxmod og være engageret i at servicere tanken. Brugen af systemer af lukket type giver vaperen mulighed for hurtigt (bogstaveligt talt på tre til fem pust) at slukke sin nikotinsult uden at få en hård TP på samme tid. Enheder af dette format produceres af mange producenter, og det kinesiske firma Nevoks er ingen undtagelse – det præsenterer regelmæssigt POD-systemer, som er efterspurgt blandt fans af lækker og smagfuld damp. Virksomhedens udviklere arbejder konstant på nye enheder og udvider sortimentet af kendte serier, og bekræftelsen på dette er det nye Nevoks Pagee Air Pod-kit.

Generelle oplysninger

Nevoks Pagee Air Pod kit er et kompakt POD-system, der er udstyret med et kraftigt batteri og designet til installation af udskiftelige patroner med indbyggede fordamperne på gitteret. Enheden er designet som en lille rektangulær kasse med afrundede kanter, og meget stilfuld og pæn. De øko-læderpaneler er brugt som dekoration, hvilket gør enheden behagelig at røre ved. Producenten har leveret tre strømtilstande, så enheden kan arbejde i intervallet 8-16 watt. Enheden aktiveres ved at puste. vape pen danmark POD-systemet skal bruge APX-seriepatroner med indbyggede mesh-fordamperne med 0,8 og 1,2 ohm modstand, som vil overraske positivt med god smagsoverførsel. Du kan købe Nevoks Pagee Air Pod-kit i syv farver – blå, lilla, kulstof, guld, grå, pink og rød.

Udstyr

POD-systemet er afsluttet ganske standard – uden særlige dikkedarer og noget overnaturligt i kassen, så vaper venter:

– Pagee Air Device batteripakke;

– APX S1 Cartridge 0,8 ohm;

– USB Type-C-kabel;

– Lanyard;

– Brugervejledning.

Pagee Air-enhed Batteripakke

Vi kan ikke sige, at Nevoks er førende på dampmarkedet, men deres enheder er efterspurgte blandt køberne, da du kan få produktive og autonome enheder til en overkommelig pris. Det er positivt, at virksomheden regelmæssigt udgiver i samarbejde med den russiske producent Brusko POD-systemer, som vipers allerede har haft tid til at sætte pris på. Virksomheden arbejder konstant på oprettelsen af nye POD-systemer, takket være hvilke brugere får interessante og stilfulde enheder. Et slående eksempel på dette er det nye Nevoks Pagee Air Pod-kit, som kan overraske selv skeptiske fans af lækker og smagfuld damp på behagelig vis.

Virksomhedens designere har gjort et godt stykke arbejde, for POD-systemet er stilfuldt og pænt. Enheden er lavet i form af en rektangulær kasse, der i det fjerne ligner en kolbe, med afrundede kanter og et patronmundstykke, der stikker ud fra toppen. Enheden er dekoreret med øko-læder, og sidepanelet har en metalindsats med modellens navn. Kroppen er lavet af zinklegering og rustfrit stål, så enheden vejer 73 gram. POD-systemet er lavet i en ret kompakt størrelse – 57,9 * 45,6 * 12,8 mm, så i din lomme vil det kunne mærkes (på grund af vægten), men det vil optage minimal plads. Til at bære rundt om halsen af enheden er der en lille lug, der bruges til den komplette lanyard.

Nevoks Pagee Air Pod-sættet bruger et indbygget 1000 mAh-batteri, som kan give dig to til tre dages batterilevetid. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i den nederste ende af enheden, med en strømstyrke på 1A.

Nevoks Pagee Air Pod kit aktiveres ved at puste, så det er så nemt at bruge som muligt. Producenten har givet mulighed for at ændre enhedens strømstyrke – hertil er der en lille knap i bunden af enheden, hvor du ved at trykke på den kan indstille strømindikatoren. Hvad`s interessant er, at hvis du bruger 0,8 ohm patron vil du få 13/14/16 watt effekt, og hvis du bruger 1,2 ohm patron vil effekten være 8/9/10 watt. Der er tre små lysdioder over kontrolknappen til at overvåge effektniveauet og batteriopladningen.

APX S1 Pod Cartridge

Nevoks Pagee Air Pod-sættet bruger de patroner, der tidligere blev introduceret med APX S1-enheden, så det er meget nemmere at finde forbrugsstoffer. Patronen har et fladtrykt, ergonomisk mundstykke og holdes i batteripakken af magneter. Der er to APX S1-patroner – med indbyggede 0,8 og 1,2 ohm gitterfordampere, takket være hvilke smagsoverførslen vil være ganske anstændig. Enheden har en simpel blæseintilling, hvortil det er nødvendigt at tage patronen ud af batteripakken, dreje rundt om aksen med 180 grader og installere den på plads. Det er værd at sige, at vaper vil have til sin rådighed to muligheder for MTL-spænding – stram og løsere. For at genopfylde patronen skal du fjerne den fra batteripakken, åbne hætten på siden og hælde 2 ml væske i.

Konklusioner og indtryk

Hvis en vaper ønsker en stilfuld, praktisk og standalone enhed, bør han købe Nevoks Pagee Air Pod kit. Nevoks udviklere gjorde deres bedste for at lave POD-systemet, som selvom det hører til den enkle serie, kan opfylde brugernes krav og ønsker med hensyn til autonomi, mulighed for at ændre strøm og blæse, samt at det blev lavet i den originale sag.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Stort udvalg af farver;

– Batteri med høj kapacitet;

– Tre driftsformer;

– Aktivering når du trækker vejret;

– Patronerne på gitteret;

– Justerbar blæsning.

Ulemper

– For at genopfylde skal du fjerne patronen fra batteripakken;

– Ret tung vægt;

– Svag opladningsstrøm.