Lost Vape Centaurus Q200 Box Mod

Vape-producenter arbejder konstant på at tilfredsstille fans af lækker og smagfuld damp ikke kun med originale designs af forstøvere, men også med funktionelle og brugervenlige enheder. I de sidste tre år er sådanne enheder sub-mods, men ikke alle vaper er klar til at opgive en lækker tank eller drip til fordel for kompakthed. Derfor er det ikke overraskende, at der med jævne mellemrum (ikke så ofte som tidligere) dukker box mods, der er fremstillet i overensstemmelse med moderne krav, funktionelle og produktive, op på markedet. Lost Vape er et af de få firmaer, der regelmæssigt glæder brugerne med traditionelle box mods. Efter præsentationen af Centaurus DNA 250C havde mange vapers en klage til producenten vedrørende dens pris, så virksomheden besluttede at frigive en budgetversion af en sådan enhed – Lost Vape Centaurus Q200 Box Mod.

Generelle oplysninger

Lost Vape Centaurus Q200 Box Mod er et mellemstort boxmod, der er designet til installation af to traditionelle 18650-batterier og kører Quest 2.0-chipset. Boxmod’et er en kopi af varianten med chippen fra Evolv, så det ligner hinanden – ikke særlig stort, med klart definerede linjer og indsatser af plastik, stiliseret træ, kulstof eller med en mærkelig geometri. Takket være Quest 2.0-chipsættet får vaperen ikke kun en effekt på 200 watt, men også fremragende funktionalitet og understøttelse af modstand fra 0,1 Ohm. To traditionelle batterier vil give dig mulighed for at få en god batterilevetid. Du kan købe Lost Vape Centaurus Q200 Box Mod i otte originale farver med mulighed for at udskifte sidepanelerne med et særligt værktøj.

Udstyr

Ofte sælges dette boxmod i et sæt med en tank, men hvis du kun har brug for en enhed, er det ikke svært at købe Lost Vape Centaurus Q200 Box Mod. Den er udstyret ret standard:

– Centaurus Q200 Box Mod;

– Metalværktøj (som en pick) til at fjerne sidepanelerne;

– USB Type-C-kabel;

– Garantikort;

Brugervejledning.

Udseende og design

Hvis du sammenligner vape-producenter med bilproducenter, er Lost Vape en BMW eller Mercedes, da deres enheder i de fleste tilfælde er en smule dyrere end deres analoger, men vaperen er garanteret at få høj kvalitet, ydeevne og funktionalitet. Da firmaet præsenterede Centaurus DNA 250C, så mange brugere på enheden med en vis begærlighed, da den tilhører “luksus”-klassen på grund af brugen af en chip fra Evolv. I et forsøg på at behage kunderne besluttede virksomheden at lancere en billigere variant udstyret med den gennemprøvede Quest-chip. Det var sådan Lost Vape Centaurus Q200 Box Mod blev præsenteret.

I betragtning af at Lost Vape Centaurus Q200 Box Mod er en analog til Centaurus DNA 250C, er den lavet i samme formfaktor. Enheden ser ret streng ud – klare linjer, halvcirkelformet på den ene side, lige kontrolpanel på den anden side, så det bliver straks klart, at dette er en virkelig seriøs enhed. Sidepanelerne, stiliseret som kulstof og træ, er aftagelige, så producenten har i første omgang givet mulighed for at tilpasse enheden.\

Box mod’ets dimensioner er gennemsnitlige – 91*55*26 mm, men de er meget enkelt forklaret ved brugen af to batterier. Vi bør advare dig med det samme, at enheden ikke er den letteste – 171,5 gram (uden batteri), men en sådan vægt er meget let at retfærdiggøre ved, at kroppen er lavet af zinklegering og rustfrit stål. Enheden er designet til installation af forstøvere med en diameter på op til 26 mm, så du vil ikke have nogen særlige vanskeligheder med valget af tank eller dripper.

Lost Vape Centaurus Q200 Box Mod har en maksimal effekt på 200 watt, som leveres af to traditionelle 18650-batterier, der passer under flip-up-låget med en lås. Hvis behovet opstår, kan du oplade batterierne med 1,6A strøm ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret under kontroltasterne.

Kortet, funktionalitet og brugsegenskaber

Den vigtigste forskel mellem Lost Vape Centaurus Q200 Box Mod og den tidligere udgivne Centaurus ligger i det anvendte chipset. Denne box mod kører på Quest 2.0-chipsættet, der allerede er kendt af brugerne, og som er blevet brugt af virksomheden i mange enheder i mellemklassen. Chipsættet er bemærkelsesværdigt for sin stabilitet, evne til at få en ærlig effekt på 200 watt og understøttelse af spiraler af modstand fra 0,1 ohm.

If we talk about functionality, the Centaurus Q200 will please you with its possibilities, because the vaper will have a convenient control with three buttons and a lot of modes of operation. You can use the device in modes VW, TC (NI200, SS, TI), VV, BYPASS, VPC, Boost (Soft/Norm/Hard), Memory – there is a lot to choose from. The box mod is equipped with a 0.96 inch color display with a vertical orientation, on which you can find a standard set of information about the operation of the device.

Konklusioner og indtryk

Det er vigtigt at vide, at du ikke kan sammenligne DNA- og Quest-chipsættet, da de er fra lidt forskellige klasser, så når du køber Lost Vape Centaurus Q200 Box Mod skal du ikke forvente den samme perfekte tuningpræcision som Centaurus DNA 250C. Men for 98% af vapers vil Centaurus Q200 Box Mod være et godt enhedsalternativ, der kan overraske positivt med sin funktionalitet, ydeevne og pålidelighed.

Fordele og ulemper

Fordele

– Det originale design;

– Aftagelige sidepaneler;

– To 18650-batterier;

– USB Type-C-opladning;

– Hurtig opladning;

– Højtydende og pålideligt chipset;

– Fremragende funktionalitet;

– Sæde til forstøvere op til 26 mm i diameter.

Ulemper

– Ret stor vægt;

– Det er ikke let at finde udskiftelige sidepaneler.