Lost Vape Ursa Nano S Pod Kit

I kampen om køberen går vape-producenterne til alle mulige tricks. Nogen producerer enheder med touch-kontrol, nogen i et stødsikkert etui, og nogen forsøger at vinde vapers hjerter med maksimal enkelhed. POD-systemer hører til den tredje kategori af enheder – de er meget enkle, med minimal funktionalitet, men lette at bruge og selvstændige. Velkendt for mange elskere af lækker og smagfuld damp firmaet Lost Vape producerer ikke kun kraftfulde originale boxmods, men også enkle kompakte POD-systemer. Efter at have besluttet at tilføje til sortimentet af systemer af lukket type, præsenterede virksomheden Lost Vape Ursa Nano S Pod Kit – enheden er enkel, men det er det, der tiltrækker købernes opmærksomhed.

Generelle oplysninger

Lost Vape Ursa Nano S Pod Kit er et kompakt POD-system udstyret med et batteri med medium kapacitet og designet til installation af udskiftelige patroner med indbyggede Ursa Nano POD-fordamperne Ursa Nano S Pod Kit. Enheden er lavet i en traditionel for enheder af dette format formfaktor – en kompakt pind. Kroppen har ingen særlig indretning, men den har en soft-touch-belægning, som er behagelig at røre ved. Enheden kører på Quest-chipsættet, som giver dig mulighed for at få den maksimale effekt på 16 watt. Enheden er kendetegnet ved enkelhed og god autonomi, den aktiveres ved at puste. Enheden er designet til at bruge udskiftelige patroner med indbyggede fordamperne på gitteret Ursa Nano Pod-serien modstand 0,8 og 1,0 Ohm. Du kan købe Lost Vape Ursa Nano S Pod Kit i ti farver, hvor du kan vælge både traditionelle strenge farver og ungdommelige gradientfarver.

Udstyr

I betragtning af at dette POD-system hører til en ret simpel kategori, er det pakket i overensstemmelse hermed – enkelt og uden særlige dikkedarer, så i kassen kan vaperen finde:

– Ursa Nano S Pod Device batteripakke;

– 0.8ohm Ursa Cartridge 2.5ml;

– USB Type-C-kabel;

– Garantibevis;

– Brugervejledning.

Ursa Nano S Pod-enhed Batteripakke

Efter fremkomsten af saltnikotin og væsker baseret på det begyndte mange producenter at masseproducere POD-systemer og næsten forsømte produktionen af traditionelle box-mods og tanke. Men firmaet Lost Vape holder ikke op med at frigive kraftfulde enheder og kompakte systemer af lukket type, og deres POD-systemer er altid efterspurgte blandt vapers. Firmaet besluttede at tilføje til en af deres mest populære serie Ursa og præsenterede Lost Vape Ursa Nano S Pod Kit – den nemmeste enhed at bruge og vedligeholde. Det er værd at sige, at samtidig med dette POD-system så lyset og et andet Lost Vape Ursa Nano ART Pod Kit. Forskellene mellem disse to enheder er små – casedesignet (ART-versionen bruger et lyst design), strøm (ART har en maksimal effekt på 18 watt) og muligheden for at bruge udskiftelige forstøvere UB Mini-serien, men i alle andre parametre er POD-systemer helt identiske.

Lost Vape Ursa Nano S Pod Kit ser så simpelt ud som muligt – det er en pæn pind uden meget dekoration, lavet af soft-touch plast, behagelig at røre ved. Virksomhedens navn og modellen er trykt på begge sider af kroppen. Men for ikke at få enheden til at se kedelig ud, tilbyder producenten ti forskellige farvemuligheder, blandt hvilke du kan finde både traditionelle monokrome farver og originale gradientfarver. POD-systemet vil fylde minimalt i din lomme, fordi dets dimensioner kun er 101*24,1*14 mm.

POD-systemet drives af et indbygget 800 mAh-batteri, som vil være nok til en eller to dages autonom drift. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret på sidens overflade af enheden (i Lost Vape Ursa Nano ART Pod Kit-versionen er stikket i bunden), 2A strøm, så den tid det tager at oplade batteriet vil være omkring en halv time.

Lost Vape Ursa Ursa Nano S Pod Kit fungerer under kontrol af det berygtede Quest-chipsæt, men i en forenklet version, takket være hvilken du kan få et komplet sæt af beskyttelse og en maksimal effekt på 16 watt. På den modsatte side af USB Type-C-stikket er der en lille LED-indikator, hvormed du kan overvåge aktivering og opladning af enheden samt batteriniveauet. Enheden aktiveres udelukkende ved at puste.

Ursa Nano POD-patron

POD-systemet er beregnet til installation af Ursa Nano POD-udskiftningspatroner, som virksomheden allerede har brugt i andre enheder. Takket være en sådan forening af forbrugsstoffer behøver vaperen ikke at lede længe efter, hvor han kan købe en passende patron. I batteripakken holdes patronen fast af magneter.

Ursa Nano POD-patroner med indbygget fordamper er i øjeblikket tilgængelige i to versioner – 0,8 og 1,0 ohm, og begge er på mesh, så smagsoverførslen vil være anstændig. Der er ingen luftstrømsjustering, men standardtrækningen er MTL. For at genopfylde patronen skal du fjerne den fra batteripakken, åbne silikonehætten på siden og hælde 2,5 ml væske i.

Konklusioner og indtryk

Lost Vape Ursa Nano S Pod Kit er et simpelt POD-system, der har mange analoger, men det er dets enkelhed, der tiltrækker opmærksomhed fra fans af lækker og smagfuld damp, som ikke ønsker at bruge meget tid på vedligeholdelse af enheden. Enheden er kompakt, selvstændig, med en behagelig at røre ved soft-touch belægning, designet til dampning af væsker baseret på salt nikotin med PG/VG 50/50.

Fordele og ulemper

Fordele

– Kompakt størrelse;

– lav vægt;

– Stort udvalg af farver;

– Batteri med høj kapacitet;

– Hurtig opladning;

– Aktivering ved indånding;

– Mesh-patroner;

– MTL stramning.

Ulemper

– Du skal tage patronen ud af batteripakken for at genopfylde den;

– Ikke justerbar stramning.