Review of Suorin Trio Pod System Starter Kit

Mange dampere begyndte for et par år siden at dampe med det simpleste ego (andre enheder var svære at finde selv for fem år siden). For dem var det lidt mærkeligt at se POD-systemer på vape-markedet, som minder meget om eGo-formede enheder, men i en lidt opdateret og modificeret version. Moderne ego adskiller sig noget fra deres forgængere, ikke kun i funktionalitet og design, men også i det faktum, at de er designet til brug af væsker baseret på saltnikotin. En af de mest berømte og populære vaping-virksomheder, der specialiserer sig i produktion af kun POD-systemer, er Suorin, deres enheder betragtes med rette som eksemplariske. Virksomheden beskæftiger rigtige eksperter, der har tilbudt nyheden Suorin Trio Pod System Starter Kit, som vil overraske dig behageligt, ikke kun med sit fremragende gennemtænkte design, men også med nogle ikke-standardiserede tekniske løsninger.

Generelle data

Suorin Trio Pod System Starter Kit er et ultrakompakt POD-system, udstyret med et batteri, der er kraftigt nok til sin størrelse, og som arbejder med udtagelige patroner med det originale design til brug af væsker baseret på saltnikotin. disposable vape danmark Virksomhedens designere har gjort et godt stykke arbejde og tilbyder dampere en meget stilfuld og praktisk enhed, der er udstyret med et tilstrækkeligt stort batteri. Et vigtigt træk ved dette system er de udskiftelige patroner, hvoraf den ene er helt standard, og den anden er opdelt i to rum, som kan fyldes med to forskellige væsker. Hvis du installerer en dobbeltpatron, får vaperen mulighed for at aktivere rummene separat. Du kan købe Suorin Trio Pod System Starter Kit i seks farver – sort, sølv, rød, aurora blå, solnedgang lilla, flammende rød.

Sæt

Vi kan ikke sige, at Suorin har pakket den nye enhed på nogen særlig måde, det er snarere et standardkit til POD-systemer. I æsken finder rygeren:

Suorin TRIO batteripakke;

Suorin TRIO udskiftningspatron Pod;

Suorin TRIO Dual Pod udskiftningspatron;

USB Type-C-kabel til opladning;

Brugervejledning.

Suorin TRIO batteripakke

Det er usandsynligt, at nogen dampere vil hævde, at Suorin POD-systemer blev en af grundlæggerne af dette format. Virksomheden specialiserer sig kun i produktion af POD-systemer, og det gør den ganske godt. Det nye Suorin Trio Pod System Starter Kit vil være en fremragende fortsættelse af denne serie, så producenten ikke vil skamme sig over det.

Suorin Trio Pod System Starter Kit er lavet af aluminiumslegering med ekstra pulverlakering. Det er endnu svært at sige, hvordan malingen vil holde, men producenten tilbyder straks seks designmuligheder til enheden. På grund af brugen af aluminium vejer enheden 190 gram. Virksomhedens designere besluttede at gøre den nye enhed kompakt nok, og det lykkedes dem, for dens dimensioner er 102*32*12,5 mm, så den passer perfekt i en skjortelomme eller en lille dametaske.

Enhedens maksimale effekt er 16 watt, som leveres af et indbygget batteri med en kapacitet på 850 mAh, hvilket er ret godt for en enhed af denne størrelse. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der sidder i bunden af enheden, med en fuld opladningstid på ca. 50 minutter. Du kan overvåge, hvor meget batteriet er opladet, ved at bruge LED’en, som skifter farve afhængigt af batteriets opladningsniveau.

Suorin TRIO Pod-patron og brugsfunktioner

En af de vigtigste funktioner i Suorin Trio Pod System Starter Kit er muligheden for at bruge to typer patroner. Den første type er en ganske almindelig patron med et 3 ml reservoir, men den anden type er opdelt i to 1 ml rum, så man kan bruge to smagsvarianter af væske.

Det er værd at sige, at 3 ml-patronen er af ringe interesse, fordi vaperen faktisk får det sædvanlige traditionelle POD-system. Det er derfor, den dobbelte patron fortjener særlig opmærksomhed. Den har to separate varmeelementer og to separate kontaktgrupper. For at aktivere et af rummene på batteripakken er der to brandknapper, ved at trykke på dem kan du vælge, hvilken af væskerne vaperen vil fordampe. Et sådant design er interessant, fordi du kan fylde to helt modsatte smage og dermed lave interessante blandinger.

Genopfyldning af patroner er meget enkel – i bunden er der små opladningshuller, som du kan bruge flasker med tynde metaldyser til genopfyldning.

Konklusioner og indtryk

Suorin Trio Pod System Starter Kit er et ret interessant og alsidigt POD-system, der kan bruges på to måder. Enheden er lavet i Suorins bedste traditioner, men med ikke-standardiserede tekniske løsninger vil den helt sikkert interessere mange dampere.

Fordele og ulemper

Ulemper

Manglende kontrol af luftstrømmen;

Intet valg af driftseffekt.

Fordele

Ergonomisk design;

Kompakt størrelse;

Kraftigt batteri;

Hurtig opladning;

Mulighed for at bruge to typer patroner;

Separat aktivering, når du bruger en dobbeltpatron;

God overførsel af smag.