Anmeldelse af Suorin Spce POD-sæt

For mange dampere og rygere, der ønsker at holde op med at ryge, er processen med at vælge en enhed, der kombinerer praktisk, autonomi og alsidighed, ofte sværere end at løse vektoralgebra eller teoretiske mekanikproblemer. Det største problem for mange dampere er at vælge mellem en bred vifte af enheder, da producenterne præsenterer flere og flere nye enheder med misundelsesværdig regelmæssighed. https://fi.vawoo.com/fi/suorin-spce-pod-cartridgeMange dampere er sikkert glade for at bruge Suorin POD-systemer (en af de første virksomheder, der begyndte at producere lukkede systemer), som kun har formået at bevise sig fra den positive side. Virksomhedens udviklere har besluttet at ændre formatet på de producerede enheder en smule og præsentere deres næste sub-mod. Og en sådan sub-mod blev Suorin Spce POD kit enhed original og praktisk nok, i stand til at behage mange vapers.

Generelle data

Suorin Spce POD kit kompakt submod med indbygget kraftigt batteri, der arbejder under kontrol af et simpelt chipsæt og designet til brug af udskiftelige fordampere på nettet. Enheden er lavet i den traditionelle for sådanne enheder formfaktor af et lille rektangel med afrundede hjørner og kanter, så det har fremragende ergonomi og nem at bruge. Tilstedeværelsen af en simpel varivatt giver vaper mulighed for at få strømmen op til 40 watt, som kan indstilles afhængigt af dine præferencer. Enheden er designet til installation af udskiftelige fordampere på gitteret med en modstand på 0,6 og 1,0 Ohm. Suorin Spce POD kit fås i syv farver – sort, Union Jack, Desert Camo, grøn, Urban Camo, sølv, pink-lilla polygonal kranie.

Sæt

Enheder i dette format er sjældent bundtet på nogen særlig måde, da producenterne mener, at der ikke er behov for at lægge en masse tilbehør i kassen (og forgæves kan mange vapers lide det, når Kit er rig). Derfor venter vaperen:

Suorin SPCE batteripakke;

Suorin SPCE Pod;

0.6ohm Coil fordamper;

1.0ohm Coil fordamper;

USB Type-C-kabel;

Brugervejledning.

Suorin SPCE batteripakke

Hvis vi vender os lidt mod vapingens historie, var firmaet Suorin et af de første til at reagere på fremkomsten af saltnikotin og væsker baseret på det, og det første til at producere kompakte POD-systemer. Men det viste sig, at mange dampere hurtigt kedede sig med meget enkle enheder, fordi de ikke kun vil bruge de parametre, som producenten tilbyder, men også selv indstille visse tilstande. Specielt for dem har firmaet Suorin udviklet en sub-mod SPCE, som ganske vist ligner nogle enheder fra OXVA, men har en række af sine egne egenskaber.

Som tidligere nævnt ligner Suorin Spce POD kit visuelt meget sub-mods-firmaet OXVA, men det er ikke overraskende, fordi den valgte formfaktor med rette betragtes som en af de mest succesrige og populære. Enheden er lavet i form af et slankt rektangel uden skarpe hjørner og kanter, så den har fremragende ergonomi. Enheden er lille 115,2 * 41,2 * 23,2 mm, så den tager ikke meget plads i lommen.

Power Suorin Spce POD kit giver gennem et indbygget batteri høj nok til en sådan enhed kapacitet på 1500 mAh, hvilket vil være nok til autonomt arbejde uden genopladning i to til tre dage (den nøjagtige varighed af operationen kan variere og afhænger af flere faktorer). Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i bunden af enheden, og den fulde opladningstid er cirka halvanden time.

Denne sub-mod er udstyret med et ret simpelt chipsæt, takket være hvilket vaperen ikke kun kan få et komplet sæt af beskyttelser, men også variwatt-effekt på 5-40 watt. Det er interessant, at Fire-knappen er rund, og at den kan drejes med og mod uret for at indstille effekten.

Suorin Spce POD kit har et lille monokromt display, hvor vaperen kan finde et minimum af oplysninger om enhedens batteriniveau, strøm, fordampermodstand, antallet af pust.

Suorin SPCE Pod-patron

Suorin SPCE Pod-patronen passer lige ind i batteripakken, og kun drypspidsen og blast control-ringen stikker ud af den. Vi må sige, at designet af patronen er ret originalt og ikke-standard, men det forhindrer den ikke i at udføre sine tilsigtede opgaver anstændigt.

Suorin SPCE Pod-patronen bruger mærkefordampere fra samme producent med 0,6 og 1,0 ohm modstand. Begge fordampere er på mesh, så anstændig smag er garanteret.

Designet af Suorin SPCE Pod-patronen er designet til at give vaperen luftstrømskontrol. Til dette formål er der på den øverste ende af patronen en roterende ring, ved at dreje, som du kan indstille det ønskede niveau af træk.” For at genopfylde patronen skal du tage den ud af batteriboksen, åbne silikonehætten på siden og hælde 3 ml væske på.

Konklusioner og indtryk

Vi kan ikke sige, at Suorin Spce POD kit er en innovativ eller revolutionerende enhed, fordi der er mange lignende enheder på markedet. Men en vaper vil få en kompakt og ergonomisk enhed, der vil være den mest bekvemme at bruge og vedligeholde, og på samme tid vil behage med smagsoverførslen.

Fordele og ulemper

Fordele

Svag ladestrøm;

For at oplade skal du fjerne patronen fra batteripakken;

Kun to typer af fordampere.

Fordele

Ergonomisk design;

De originale farver;

Kraftigt batteri;

Justerbar effekt;

Fordampere på nettet;

Justerbar blowback;

Nem genopfyldning.