Anmeldelse af Swell Kit fra Vandy Vape

På grund af det faktum, at producenter af vape-enheder konstant konkurrerer og forsøger at tilbyde brugerne flere og flere nye enheder, er det vaperne, der drager fordel – de får interessante tekniske løsninger til lavere priser. Det er derfor, ingen bliver overrasket over box mods med stemmestyring eller touchskærme. Men som man siger, er der ingen grænser for perfektion, og Vandy Vape besluttede at bevise det ved at udgive et nyt startsæt, som er komplet med en middelklasseforstøver på vaporizers og interessant nok box mod til to batterier. Det er værd at sige med det samme, at udgivelsen af en sådan enhed fra Vandy Vape var ret forventet, især efter udseendet af Jackaroo, men næppe nogen forventede, at nyheden ville være nøjagtig den samme. Det nye startsæt Swell Kit er en fælles udvikling af Vandy Vape og den berømte anmelder og blogger Tony B, og vi kan med sikkerhed sige, at resultatet af det fælles arbejde viste sig at være meget interessant og i stand til at interessere mange vapers, der ønsker at få noget nyt, ikke-standard, produktivt og pålideligt.

Generelle data

Swell Kit fra Vandy Vape er et startsæt, der består af et box mod, der kører på to batterier, udstyret med et performance board og mulighed for fjernstyring fra en smartphone, og atomizer på aftagelige vaporizers. Virksomhedens udviklere har sammen med Tony B lavet et box mod, der ligger perfekt i hånden, har en lav vægt og fremragende ergonomi. e cigaret billig Ved hjælp af et proprietært kort kan du bruge enheden i en række forskellige tilstande, og du kan synkronisere boks-smartphonen til at kontrollere, konfigurere og endda finde enheden i rummet. Forstøveren, der bruges i dette startsæt, er ret standard, med udskiftelige fordampere på gitteret, så vaperen kan bekymre sig om hverken smagsoverførsel eller bulk. Det er værd at hylde producenten, som tilbyder at købe Swell Kit by Vandy Vape i tolv (!!!) farver: US, UK, Obsidian Black, Red Arowana, Brown Alligator Snapper, Green Anaconda, Blue iguana, Violet, Rock Black, Swamp Green, Wave Blue, Flame Red.

Sæt

Naturligvis kunne Vandy Vape ikke lade være med at færdiggøre deres nye startsæt ordentligt, da det er deres første hjernebarn med interessant bord, funktionalitet og ny tank. Det er derfor, rygerne venter:

Swell box mod;

Swell tank atomizer med forudinstalleret 0,15 ohm mesh vaporizer;

Reserve 0,15 ohm mesh fordamper;

Ekstra 4,5 ml bobleglas;

Ekstra øreringe;

USB-kabel til opladning og firmwareopdatering;

Brugervejledning;

Garantikort.

Swell mod box mod

For at være ærlig ventede mange vapers på udseendet af en box mod til to batterier fra Vandy Vape, især efter udseendet af Jackaroo, men det faktum, at den nye enhed vil være nøjagtigt, som ingen forventede. Swell er lavet i en lille størrelse, så den sidder perfekt i din hånd, og den er ikke lavet i form af en traditionel mursten for mange producenter, men med mange glatte linjer og afrundede hjørner. Det er værd at sige, at enhedens ergonomi er på et fremragende niveau, da der ikke er nogen skarpe hjørner, og størrelsen er relativt lille.

En af funktionerne i Swell kan betragtes som en lille vægt, da modet er lavet af plastik, så selv med det installerede batteri vil det ikke være uudholdeligt. Producenten har lagt stor vægt på det design, der er tilgængeligt for vaper tolv (tolv, Carl!) versioner, og de dekorative sidepaneler kan uafhængigt udskiftes, fordi de holdes på plads af magneter.

Det er umuligt ikke at nævne, at enheden er designet, så hvis den er oversvømmet med væske, faldet i støv eller sand, kan den vaskes. Naturligvis er det nødvendigt at fjerne batterierne før vask, men i vaskeprocessen vil tavlen og kontaktgruppen ikke blive beskadiget, da de er pålideligt beskyttet.

Swell by Vandy Vape kører på to traditionelle 18650-batterier, som er installeret under et af sidepanelerne på magneter og giver dig mulighed for at få en maksimal effekt på 188 watt. Hvis det er nødvendigt, kan du oplade batteriet ved hjælp af et standard mikro-USB-stik.

Separat opmærksomhed fortjener det proprietære chipsæt, der bruges i denne boks mod. Ud over det faktum, at det kan fungere i POWER, TC (NI200, SS, TI), TCR, BYPASS, ARR, FIR og opretholde modstand fra 0,05 ohm, er det udstyret med et Bluetooth-modul.

Dampere med erfaring vil fortælle dig, at lignende løsninger allerede er blevet brugt af SMOK og Joytech og ikke har fanget, men Vandy Vape besluttede at ændre funktionaliteten i denne protokol lidt. Ved hjælp af proprietær software kan du ændre grænsefladen, konfigurere forskellige driftsformer, opdatere firmwaren og endda sende et signal til box mod for at søge, og modet giver et lydsignal på det.

Swell-tankforstøver

Swell tank atomizer, der bruges i dette startsæt, er en traditionel atomizer uden service, men giver stadig mulighed for en meget fyldig smag.

Forstøveren bruger 0,15 ohm gitterfordampere, hvor der bruges et eller tre gitre i kitvarianterne. Det er værd at bemærke, at fordamperne giver dig mulighed for at få en meget fyldig smag.

Tanken genopfyldes på traditionel vis ved at skrue topdækslet af, og du kan hælde 3 eller 4,5 ml væske i en åbning, der er stor nok, afhængigt af det glas, der er installeret.

Konklusioner og indtryk

Swell Kit fra Vandy Vape er en meget ventet nyhed, som helt sikkert vil interessere dampere, ikke kun med sit originale design, men også med sin funktionalitet. Hvis en damper er på udkig efter noget interessant og noget ukonventionelt, er dette startsæt en god mulighed for både begyndere og erfarne fans af lækker damp.

Fordele og ulemper

Ulemper

Meget enkel komplet forstøver;

Lidt spil på sidepanelerne.

Fordele

Ergonomisk design;

Bredt udvalg af design;

Evnen til at udskifte sidepanelerne;

Praktisk kontrol;

Forbindelse via Bluetooth-kanal;

Mulighed for at arbejde med proprietær software på din smartphone;

Produktivt bord;

Bred funktionalitet;

Fremragende smag.