Brusko Micool POD Kit

For mange vapers er POD-systemer blevet ikke kun en mulighed for hurtigt at stille nikotinsulten, men også et fuldgyldigt tilbehør. Det er ret logisk, at producenterne længe har forsøgt at diversificere ikke kun designet af sådanne enheder, men også at gøre dem originale og samtidig praktiske. Traditionelle POD-systemer, lavet i pindformatet, selvom de er en win-win variant, men de er lidt kede af vapers. Derfor forsøger mange producenter på en eller anden måde at overraske brugerne ved at frigive mere originale enheder. Det velkendte russiske firma Brusko, som arbejder i samarbejde med mange kendte producenter, har for nylig præsenteret en ny original enhed Brusko Micool POD Kit – resultatet af samarbejdet med det kinesiske firma ZQ.

Generelle data

Brusko Micool POD Kit er et kompakt POD-system med et batteri med medium kapacitet designet til installation af udskiftelige patroner med indbyggede vaporizere designet til at fordampe salt nikotinbaserede væsker. En af funktionerne ved denne enhed er designet. Enheden er lavet klart på størrelse med æsken med de velkendte hovedtelefoner Air Pods, så hvis du vil, kan du bære den i et etui fra dem. vape københavn Samtidig har enheden en kompakt størrelse, god ergonomi og maksimal brugervenlighed. Enheden er ret enkel, men den er udstyret med en ret rummelig patron med en indbygget fordamper på nettet med modstand på 1 Ohm. Du kan købe Brusko Micool POD Kit i syv farver – gul, hvid, rød, lilla, pink, orange og mørkeblå.

Udstyr

På trods af det faktum, at enheden tilhører en ret simpel serie, har producenten ikke sparet på sit udstyr og lagt alt i kassen, hvad du behøver for problemfri brug af POD-systemet:

– Micool Device batteripakke;

– Micool Pod patron 1,0 ohm (5,0 ml);

– USB Type-C kabel;

-Bruger manual.

Micool-enhedsbatteripakke

Produkterne fra det russiske firma Brusko er meget kendte for indenlandske vapers – væskerne fra denne producent sælges med succes i mere end et år, og deres sortiment udvides konstant. For ikke så længe siden begyndte virksomheden at producere POD-systemer under sit varemærke ved at samarbejde med de berømte kinesiske vape-producenter. Derfor skal du ikke blive overrasket, hvis enheden vil have Brusko skrevet på den, og navnet vil være det samme som den kinesiske analog. Brusko arbejder med succes med mange producenter, herunder med ZQ, resultatet af samarbejdet, som kan betragtes som et ret interessant og praktisk POD-system Brusko Micool POD Kit.

En nøglefunktion ved dette POD-system er designet, fordi det fuldstændigt gentager ydelsen fra alle kendte og populære hovedtelefoner fra Apple Air Pods. Takket være dette design kan du nemt bære enheden i det originale (og ikke kun originalt, hvilket som helst andet vil gøre) hovedtelefonetui, så enheden forvandler sig fra et simpelt POD-system til et stilfuldt tilbehør. Størrelsen på enheden er meget beskeden – 52*44*21 mm og vejer kun 42 gram, så den vil fylde minimalt i en lomme eller pung.

Det er interessant, at Brusko (selvfølgelig sammen med ZQ) har udgivet fire typer originale etuier til denne enhed, og de passer ikke kun til POD-systemet, men også til hovedtelefoner.

Brusko Micool POD Kit er drevet af et indbygget 500 mAh batteri – ikke meget, men nok til at arbejde selvstændigt i en dag. For at oplade batteriet er der et USB Type-C stik i den nederste ende, så den fulde opladningstid vil være omkring en halv time.

Denne enhed fungerer under kontrol af allerede velkendte for mange vapers ASP-chipsæt, hvis hovedformål er at sikre sikkerhed, så det er designet til konstant effekt på 10-13 watt. Brusko Micool POD Kit aktiveres når du puster, og for at kunne overvåge batteriniveauet er der rundt om ladestikket en LED-ring der skifter farve.

Micool Pod-patron.

I betragtning af at POD-systemet er lavet i et ret ikke-standard design, er patronen i det passende – aflang og udstyret med et ret stort fladt mundstykke. I batteripakken holdes patronen af ret stærke magneter.

Micool Pod-patron er præsenteret i en variant – med en indbygget fordamper på gitteret med 1,0 ohm modstand, takket være hvilken fordamperen ikke vil have nogen problemer med smagen. Der er ingen luftstrømsjustering, men standardtrækket er ret stramt.

For at genopfylde patronen skal du tage den ud af batterikassen, åbne silikonehætten i bunden og hæld 5 ml væske.

Konklusioner og indtryk

Hvis du betragter Brusko Micool POD Kit som et POD-system, er det en ganske standard pod, men du kan se på det som et originalt tilbehør, der vil se ret usædvanligt ud, især hvis du bærer det i det passende etui. Enheden er enkel nok, men giver dig stadig mulighed for at få en anstændig smag og har en god autonomi.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Manglende luftstrømskontrol;

– Til opladning skal du fjerne patronen fra batteriboksen.

  Fordele

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– Stort udvalg af farver;

– Hurtig opladning;

– Aktivering ved pust;

– Stor kapacitet patron;

– Indbygget vaporizer på gitteret.