Lost Vape Ursa Nano Pro Pod Kit

POD-systemer i løbet af de sidste par år er ikke kun blevet populære og efterspurgte, men erstatter også støt traditionelle box-mods og tanke. Der er flere grunde til en sådan popularitet – det er kompakt størrelse, brugervenlighed og vedligeholdelse, god smag og evnen til sikkert at fordampe væsker baseret på salt nikotin. Hver vaper vælger sin egen grund til at begynde at bruge POD-systemet. På grund af populariteten af enheder i dette format begyndte mange producenter, der altid har været berømte for deres klassiske enheder, at producere POD-systemer. Et af de lyseste eksempler på dette er Lost Vape, som præsenterede Ursa Nano-serien, som allerede er efterspurgt blandt vapers. For at glæde vapers endnu mere, besluttede virksomheden at forbedre de tidligere udgivne enheder og lancerede Lost Vape Ursa Nano Pro Pod Kit.

Generelle data

Lost Vape Ursa Nano Pro Pod Kit er et kompakt POD-system, udstyret med et kraftigt indbygget batteri, kørende Quest-chip og designet til at bruge Ursa Nano-seriens patroner. Enheden er lavet i den mest traditionelle formfaktor til POD-systemer – en lille pind med afrundede kanter, som er nem at få i lommen. Takket være det faktum, at enheden er udstyret med Quest-chippen, der er velkendt for vapers, kan den arbejde i vari-watt-tilstand med en effekt på 9-25 watt. Enheden er designet til at bruge patroner med indbyggede fordampere og udskiftelig UB Mini, Ursa Nano-serien med modstanden 0,6 og 0,8 Ohm. Lost Vape Ursa Nano Pro Pod Kit kommer i ni farver, blandt hvilke du kan finde de klassiske farver og originale gradienter.

Udstyr

Lost Vape ville ikke være Lost Vape, hvis de ikke fuldførte det nye POD-system meget anstændigt, så i kassen vil vaperen kunne finde:

– Ursa Nano Pro Pod Device batteripakke;

– Ursa tom patron;

– Ursa patron med integreret 0,6 ohm fordamper;

– UB Mini S1 Coil(0,8ohm) fordamper;

– USB Type-C kabel;

– Udskiftning af Øring;

– Nøglebånd;

– Garantikort;

– Brugermanual.

Ursa Nano Pro Pod-enhedsbatteripakke

The Lost Vape Company er velkendt af alle vapers, og ikke kun for sine dyre box-mods med DNA-chip, men også for sine mange enheder, der kører på Quest-chipsættet. Enheder fra denne producent er i konstant efterspørgsel blandt vapers på grund af deres pålidelighed, funktionalitet og byggekvalitet. Efter at mange producenter begyndte at masseproducere POD-systemer, etablerede Lost Vape også produktionen af enheder i et sådant format – de præsenterede Ursa Nano-serien. I betragtning af at enhederne i denne serie er meget enkle, besluttede virksomheden at forbedre dem lidt, så det udgav Lost Vape Ursa Nano Pro Pod Kit.

Det faktum, at Lost Vape Ursa Nano Pro Pod Kit er lavet i det mest traditionelle format til POD-systemer – stick, beslutningen er helt korrekt og velovervejet, da en sådan formfaktor med rette anses for at være den mest efterspurgte. Enheden er lille – 94,4*24*14 mm, og let – 49,5 gram, så den vil ikke røre i lommen. Kroppen er lavet af aluminiumslegering, og den er malet i helt originale farver, blandt hvilke damperen kan finde den bedst egnede til ham præstation.

Kraften i dette POD-system leveres af det indbyggede batteri med 900 mAh kapacitet, hvilket er nok til en eller to dages selvstændigt arbejde. Batteriet oplades via USB Type-C stik placeret i den nederste ende af enheden med 2A strøm.

Et vigtigt træk ved Lost Vape Ursa Nano Pro Pod Kit er, at det drives af Quest-chipsættet, som allerede er kendt for vapers. Tilstedeværelsen af denne chip vil gøre det muligt for vaperen at få en effekt på 9-25 watt, som styres af en enkelt knap “Fire”, placeret i midten. Aktivering af enheden sker både med knappen og med et pust. Enheden er udstyret med et lille monokromt display, hvor du kan få et minimum af oplysninger om enheden – strøm, fordampermodstand, batteriniveau, antallet af pust.

Ursa Nano patron

Det er nødvendigt at hylde udviklerne af Lost Vape, som gjorde den nye enhed kompatibel med de patroner, der blev frigivet tidligere til Ursa Nano-serien, så vaperen ikke vil have nogen problemer med forbrugsstoffer. I batteripakken holdes patronen på plads af ret stærke magneter.

Det er interessant, at du i Lost Vape Ursa Nano Pro Pod Kit kan bruge den nye patron med indbygget vaporizer 0,6 ohm, og patroner designet til installation af UB Mini-seriens erstatningsvaporizers med 0,8 ohm modstand.

Enheden giver pustjusteringen, implementeret med en lille skyder på siden af enheden. Påfyldningen er ret enkel – patronen fjernes fra batteriblokken, silikonehætten på sidefladen åbnes, og derefter kan du hælde 2,5 ml væske i reservoiret.

Konklusioner og indtryk

Hvis en vaper vil have et alsidigt og praktisk apparat til at ryge væsker med salt eller alkalisk nikotin, bør han bestemt købe Lost Vape Ursa Nano Pro Pod Kit. Hvad kan jeg sige – Lost Vape beviste endnu en gang, at de kan lave en enhed af virkelig høj kvalitet, ikke kun med stor kraft og chip fra Evolv, men også kompakte og praktiske POD-systemer.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Du skal fjerne patronen fra batteripakken for at genopfylde;

– Puff-skyderen vil konstant blive slået af, når den bæres i en lomme.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– Stort udvalg af farver;

– Batteri med høj kapacitet;

– Hurtig opladning;

– Højtydende chipset;

– To pustmuligheder;

– Forskellige patroner;

– Stramjustering.