Anmeldelse af Uwell Caliburn A2 POD-sæt

Saltnikotin og væsker baseret på det kan behandles forskelligt, nogle mennesker er glade for at fordampe dem, og for nogle er det ikke helt klart smag og formel. Men faktum er, at de saltnikotinbaserede væsker er blevet mere og mere populære på det seneste, fordi du kan slukke din nikotintrang i bare et par pust. For at fordampe sådanne væsker har du naturligvis brug for et lukket system eller POD-system, som er masseproduceret af næsten alle virksomheder. Et af de mest populære POD-systemer på markedet er Uwell Caliburn POD kit. Uwell besluttede at lave en lille opgradering til denne enhed og præsenterede Caliburn A2 POD kit, som ikke adskiller sig fra den tidligere model, men det blev mere interessant.

Generelle oplysninger

Uwell Caliburn A2 POD kit” er et kompakt POD-system udstyret med et batteri med medium kapacitet, aktiveret af et pust eller en knap, som bruger udskiftelige patroner. Enheden er lavet i den bedste tradition for POD-systemer – en kompakt letvægtsstav, lille i størrelse, som optager minimal plads i din lomme. Så let som muligt, men den er perfekt til rygevæsker baseret på saltnikotin. Enheden bruger udskiftelige patroner med indbyggede fordampere med en modstand på 0,9 ohm. Du kan aktivere enheden ved at trykke på brand- eller knappen, når du puster. Du kan købe Uwell Caliburn A2 POD kit” i seks farver: sort, grå, grøn, blå, orange, rød og blå.

Sæt

I betragtning af at dette er et ret traditionelt og simpelt POD-system, er det også udstyret ganske standard, så i kassen vil vaperen kunne finde:

Uwell Caliburn A2 batteripakke;

To UN2 Meshed-H 0,9ohm Caliburn A2 genopfyldelige pod-patroner (en er forudinstalleret);

Brugervejledning.

Uwell Caliburn A2 batteripakke

Uwell Caliburn POD-sættet har eksisteret i et stykke tid nu, og det er stadig efterspurgt blandt både erfarne dampere og begyndere, da det er meget pålideligt, kompakt og har en ret god smagsoverførsel. Men i lyset af det faktum, at virksomheder fra tid til anden har brug for at komme med en udtalelse, besluttede Uwell at frigive et ikke særlig kardinalt anderledes POD-system Caliburn A2 POD kit.

Designet af Uwell Caliburn A2 POD kit” kan let kaldes det mest traditionelle – en lille rektangulær pind med afrundede kanter, så dens ergonomi er på højeste niveau. Den er lille – 110,1*21,3*11,7 mm, så den vil ikke være i vejen i din skjortelomme eller clutch. Fordi den er lavet af aluminiumslegering og plastik, vejer den kun 31 gram, så du bør tjekke fra tid til anden, om den er i lommen, hvis den falder ud, bemærker du det måske ikke.

Uwell Caliburn A2 POD kit” arbejder med en konstant effekt på 15 watt, som leveres af et indbygget batteri med en kapacitet på 520 mAh, hvilket ikke er meget, men når man tager fordamperens modstand i betragtning og bruger stærke væsker baseret på saltvandsnikotin, vil det være tilstrækkeligt til en dags selvstændigt arbejde. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket i bunden med 1A strøm, så opladningstiden vil være lidt mere end en halv time.

Enheden er udstyret med et simpelt chipsæt, takket være hvilket vaperen ikke kun får et komplet sæt beskyttelser, men også arbejder med en konstant effekt på 15 watt. Enheden aktiveres ved at puste og trykke på Fire-knappen. På enhedens overflade er der en lille LED, hvis farve du kan bestemme niveauet for batteriopladning.

Caliburn A2 Pod-patron

Uwell Caliburn A2 POD kit” er en ret kompakt enhed, så det er logisk, at den bruger udskiftelige patroner, ikke fordampere. Patronen i batteripakken holdes på plads af en stærk magnet.

UN2 Meshed-H-patronen har en 0,9 Ohm kantal mesh-fordamper indbygget, så smagsoverførslen er på niveau med det sædvanlige. Der er ingen luftstrømskontrol, men der er et lille vindue på patronen til at kontrollere væskeniveauet i patronen.

Udviklerne af Uwell tog højde for dampernes bemærkninger om opladning, så for at fylde patronen skal du bare fjerne mundstykket og hælde 2 ml væske.

Konklusioner og indtryk

Uwell Caliburn A2 POD kit” er et klassisk POD-system, som du ikke bør forvente noget fantastisk eller usædvanligt fra. Det er en god mulighed for at dampe væsker baseret på saltnikotin, der passer til både begyndere og erfarne damper.

Fordele og ulemper

Ulemper

Ikke den største batterikapacitet;

Svag ladestrøm.

Fordele: Kompakt størrelse

Kompakt størrelse;

Lav vægt;

USB Type-C;

Aktivering ved at puste og brandknappen;

Praktisk genopfyldning;

Indbygget fordamper på gitteret.