GeekVape AU (Aegis U) POD-sæt

Statistikker viser, at de fleste af de dampere, der har skiftet til den lette side af damp, er ivrige rygere i fortiden og med en god track record. Mange af dem bruges ikke kun til stramme cigaretpuster, som MTL-tanke med succes bruges til, men også til ret stærke væsker. Så det er ikke overraskende, at disse vapers nyder at dampe stærke væsker med salt nikotin og ofte med tobakssmag. Producenter producerer massivt POD-systemer til at dampe væsker på salt nikotin, og firmaet Geek Vape er ingen undtagelse – det glæder i stigende grad vapers med enheder af dette format. Efter at have besluttet at fortsætte den velkendte lineup Aegis, men i et nyt format, præsenterede virksomheden GeekVape AU (Aegis U) POD kit.

Generel information

GeekVape AU (Aegis U) POD kit er et kompakt POD-system udstyret med en medium batterikapacitet, designet til brug af udskiftelige patroner med indbyggede fordampere U-serien. Enheden er efterfølgeren til den velkendte vapers Aegis-serie, men den er lavet i POD-systemformat, så det er ikke overraskende, at den bruger genkendeligt vaper-design. Enheden er lille, med god ergonomi. Vi kan ikke sige, at enheden er udstyret med et kraftigt batteri, men det rækker til to eller tre dages batterilevetid. Patroner brugt i dette POD-system er universelle – de kan bruges i enhedsserien U, produceret af Geek Vape. Køb GeekVape AU (Aegis U) POD-kit fås i otte farver – gunmetal, sort, lilla, blå, guld, sølv, rød og grøn.

Udstyr

Enheden er oprindeligt placeret som en ret simpel, men dette forhindrede ikke producenten i at fuldføre det ret godt. I boksen vil damperen kunne finde:

– AU (Aegis U) enheds batteripakke;

– U Cartridge Pod 0,7 ohm (forudinstalleret);

– U Cartridge Pod 1,1 Ohm;

– USB Type-C kabel;

– Bruger manual.

AU (Aegis U) enhedsbatteripakke

Det er usandsynligt at finde en vaper, der ikke ville kende virksomheden Geek Vape, som har været førende på markedet i mange år, og i en række forskellige kategorier. Den mest berømte virksomheden bragte box mods Aegis-serien og Zeus forstøvere, men det betyder ikke, at denne producent kun beskæftiger sig med dem. Efter populariteten af POD-systemer begyndte virksomheden at producere dem, og hvad der er interessant – på sin egen, genkendelige måde, så sådanne enheder bliver næsten øjeblikkeligt et hit. Efter at have besluttet at kombinere i ét enheds POD-system og den legendariske Aegis-serie, præsenterede virksomheden GeekVape AU (Aegis U) POD-kit – en interessant og praktisk enhed.

Design GeekVape AU (Aegis U) POD kit er designet, så alt i dette POD-system minder om dets tilhørsforhold til den legendariske serie, så i designet af enheden kan du se de karakteristiske linjer, riller og indsatser lavet af øko-læder. Enheden er ret kompakt – 94,62*26,6 mm. Taget i betragtning, at dette er Aegis – lille, men Aegis – enhedens kabinet er lavet i overensstemmelse med IP64-standarden – er den beskyttet mod støv, fugt og fald.

POD-systemet er drevet af et indbygget batteri på 800 mAh – ikke meget, men to eller tre dages batterilevetid er garanteret for at få vaperen. Opladning af batteriet udføres ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i den nederste ende af enheden.

GeekVape AU (Aegis U) POD kit har et simpelt chipsæt, der automatisk udsætter strømmen afhængigt af modstanden installeret patron (0,7 ohm – 16-19 watt, 1,1 ohm – 9-12 watt). Enheden aktiveres, når du tegner, og for at overvåge batteriniveau, opladning og aktivering er der en miniature-LED på sidefladen.

U Cartridge Pod

For nylig har der været en tendens, hvor fabrikanter af vape-enheder samler forbrugsstoffer for dem. GeekVape besluttede også at udvikle en universal patron til POD-systemer, som bærer det stolte navn U Cartridge Pod og trygt kan bruges i Aegis U, Wenax U, Obelisk U, Digiflavor U.

U Cartridge Pod fås i to varianter – med indbyggede 0,7 og 1,1 ohm grid vaporizers, som vil glædeligt overraske dig med god smagslevering. Indåndingen er i starten stram, uden mulighed for tilpasning.

Opladning af patronen er ret simpel – den tages ud af batterikassen, du åbner låget på siden og fylder tanken med 2 ml væske.

Konklusioner og indtryk

Faktisk er GeekVape AU (Aegis U) POD-kit endnu et forsøg fra Geek Vape på at erobre segmentet af POD-systemer, og ganske vellykket, fordi enheden kom stilfuld og praktisk ud. Men samtidig er POD-systemet ret banalt og enkelt, hvilket kan bestikke mange vapers.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Ikke altid er strømmen indstillet nøjagtigt, når du skifter patronen;

– For at genopfylde er det nødvendigt at fjerne patronen fra batterikassen.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– God ergonomi;

– Beskyttelsesklasse IP64;

– Batteri med høj kapacitet;

– Hurtig opladning;

– Aktivering ved tilspænding;

– Brug af U-seriens patroner;

– Nem at bruge og vedligeholde.